Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

boroborox

boroborox

Üye
tşk

--------------- Ekleme ---------------

tşk saol

mami24

mami24

Üye
cok saol

cLuBBeRzAn-CoCo

Üye
teşekkürler

yunus_remix

Üye
eywallah kocum saolsun paylasim icin bu nokie n 96 da oynanirmi

doruqeren

Üye
n-gage programını açınca bende de file is corrupted delete now uyarısı çıkıyor. sayfalara baktım ama bir çözüme ulaşamadım bana yardım edebilecek var mı?

zibidi39

zibidi39

Üye

secman da en sondakı next yazısı cıkmıo ve bu hatayı verıo yardım edebılecek arkads varsa allah razı olsun.

konuyla ılgılenen bırısı yokmu arkadsalr

rbatu

Üye
Acaba Telefondakı Kullandıgın Fontu Yollar Mısın ?

prens_12345

prens_12345

Üye
ben secmanı veriym yükleyin hem yeni versiyonu:

zibidi39

zibidi39

Üye
kardes alternatıf adres versen rapıdden dolmus zamnım modemde yok sıfırlayamıom

seksat59

Üye
abi bu 6300 larda da çalışırmı?

shadow44

Üye
daha yeni gördüm eğer bulamadıysan şöyle anlatayım koridorun sağındaki tuvalet tarafına gidecen altta bi havalandırma boşluğu gibi bişey var ordan ilerleyeceksin başka bi odaya çıkacaksın:oke:
Metal gear oyununu bılen bi allahın kulu yok mu ya yardımcı olcak bırı yok mu? blgsayrdakı grafık tutturmayı gectım 2. bölumde takıldım sinyallı bı oda falan var tuvalletler falan var o bölum ne yapmam lasım çözümü bilen var mı?

AsİKaNkA58

AsİKaNkA58

Üye
zibidi pc suite i kapa teledonun ilgili olduğu bi program açma bu program dışında

bu asphaltın link ölü yardım plss

hanrym00

hanrym00

Üye
biriniz yardım edin lütfen ngage girdimmi file is corrupted.Delete Now bunu yazıyor oyunları goremiyorum :(

TopFury

TopFury

Üye
biriniz yardım edin lütfen ngage girdimmi file is corrupted.Delete Now bunu yazıyor oyunları goremiyorum :(
Telefonu Hacklediğinden emin ol ve oyunların da c.r.a.c.k'li olduğuna emin ol.hala sorunun varsa gene yaz bakarız...

hanrym00

hanrym00

Üye
Telefonu Hacklediğinden emin ol ve oyunların da c.r.a.c.k'li olduğuna emin ol.hala sorunun varsa gene yaz bakarız...
yaptım bişiler nasıl yaptım bilmiom oldu herkeze çok tşk.

fehmi50

Üye
bu oyunlar 5320 de calisirmi??

eRblood__

eRblood__

Üye
arkadaşlar yeni oyunlar çıkmadımı daha

fatalframe21

Üye
guzel paylasım e50 kullanıyorum n gage yı yukledım sorunsuz vede oyunları oyunlar calısıyo ama goruntulerı gelmıyo arka planda oyun seslerıde gelıyo.menu tusuna basılı tuttugumda ıse oyun gorutusu ekrana gelıyo ama tekrar na gage uygulamasını actıgım da oyun calısmasına ragmen goruntu donuyo yardımcı olursanız sevınırım e50 de yukleyp sorunsuz calıstıran varmı?

commander06

commander06

Üye
ya jar veya sis
uzantılı ngage oyunu varsa biri söylerse sevinirim

Üst Alt