Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

toxin3555

Üye
yok mu yardm edebilecek bi türk evladı? Tüm oyunlar bi anda silindi ve teli formatladim.n81 8gb war.ve suan tüm oyunlarda 'file is corrupted hatası alıyorum

--------------- Ekleme ---------------

bu nasl is anlamadım.acemi degilim daha önce hepsini yükledim 2 ay oynadım.simdi aynı sekilde yüklemeyi deniyorum.ne farklı bi yöntem denıyorum ne de farklı bı dosya

--------------- Ekleme ---------------

:aglaa

oguziverson

oguziverson

Üye
arkadaşlar bnde n73 var fifa 09 u trial olarak yükledim ram in 19 mb olmasına karşın oyun açılmıo galiba nokia yavaş yavaş oyunların ramini arttırmaya başladı yada bnim telde sorun var ama diğer oyunlar sorunsuz çalışıo n73 de oynayabilen varsa sölesin

yorgun_5388

yorgun_5388

Üye
ya arkadaslar ben daha oyunları acamıyom ne oldu anlamadım..tle format atıp terar kkurarım dedım ama daha oyunlar acılmıyo ___game not found on memory card____ dıyo napcam bana bırı yardım etsın:(

toxin3555

Üye
anlaşıldı..nokia yeni bi dolap çeviriyo.hacker arkadaşlardan en kısa sürede çözüm bekliyoruz...saygılarımla...

zaferabi

Üye
ya benim bir sorum var önce 6630 kullanıyordum . eski n-gage oyunları oynuyordum şimdi n73 aldım acaba o eski oyunlar n73 ede ourmu bir yardım ederseniz sevinirim

sametk55

Üye
arkadaşlar benim telefonum N95 apptrk2 programını yüklicem yüklenemiyor bu dahili bi bileşen diyor.yüklenmiyor kafayı yicem bu neden olur.bi yardımcı olursanız sevinirim.

ders62

ders62

Üye
Bendede aynı sorun var telefon modelim N95 apptrk2 yüklemeye çalışıyorum tam yükleme çubuğu yarıya kadar geliyor sonra yükleme başarısız diyor telefonumda sadece imzasız uygulamarı yükleyebilmem için helocarbide kurulu bu sorun yaratabilirmi?

rcep80

Üye
FIFA2009 NGAGE arkadaşlar buyrun

player90

Üye
link ölmüs

byilmazZ

byilmazZ

Üye
saol :oke:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkdaslar uzun zamandan beri konuya msj yazmadım yeni ve eski bütün oyunları fll n-gage oyunları konumda bulabilirsiniz bu hatırlatmadan sonra hala n-gage için hacker arkadaslardan bir atak gelmedı anlamadım gercekten telefonuma yenı versıon yukledıgımden beri hiç bir oyunu oynayamıyoruminsallah bir an once bir cozum bulunur heyecanla beklıorum iyi forumlar bysss

eRblood__

eRblood__

Üye
werdiğin fifa linki yook kardeş

adim.onur

Üye
sildim

tibet53

Üye
Eyvallah hocam.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
LINK FIFA 2009:

C r a c k e d olacak birlesik ve linkte bunsuz ( - )
Kardesım lütfen rica ediyorum bu yazıyı sil bak biz o kadar ugrastık konu actık ve n-gage oyunlarının hepsini yeni eski bir araya topladık ve bu oyunda eklendi o konuya hemde 3 ayrı lınk ıle senden ricam biraz daha dikkatli gez siteyi elbet gorursun eklenmıs olan konuları tekrardan yınelemen bence yanlıs bys

latif005

latif005

Üye
teşekkürler

sertaç_sertaç

sertaç_sertaç

Üye
paylaşım için saol

ziya68

ziya68

Üye
AppTrk2.sisx n96 da yüklenmiyor bu dahili bilesen yaziyor nev yapmam lazim

aslan_190535

aslan_190535

Üye
sec man programı pcye kuramadım olmuo bı turlu onu kursam olcak heralde elımde n 81 var 2 aydır bı oyun yukleyemedım su telefona yardım edersenz sevnrm

selo5292

Üye
ben telefona hellocarbide kullanarak ngage programını kurdum 2 tane de oyun yükledim fakat Start Game e bastığımda (Error Code - 18) yazısı cıkıyor. yardım ederseniz sevinirim.

Üst Alt