Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll
Sponsorlu Bağlantılar
fikretd
Üye
bana n-gage modülü lazım telefon n95 versiyon 31.0.017 bu versiyona uygun olanını nereden bulabilirim?
Krall_90
Üye
AppTrk1.sisx
bu ne nerden bulcaz bunu ????
JAGLER-22
Üye
THANKS...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ramodemo
Üye
Süper paylaşım .emeğine sağlık.oyunlarının devamını bekliyoruz
ELECTRONİC
Üye
Bayağıdır bu konuya bakmıyordum ferhata ne oldu yha siteden ayrıldımı eskiden moddu die biliyorum ama su anda baş çvş site için onemli bir isimdi hayırlısı saygılar
delgado_fero
Üye
arkadaşlar her şey tamam ama en son trıaldan çıkarmak için patch programını yukleyince n-gage açılmıyor bi daha kafayı yicem
USAForever
Üye
sanırım başka sitelerde n-gage adı altında yine .ngage dosya uzantılı harika oyunlar yapmışlar hemde full
dogan374
Üye
ya bu apptrk1 yüklenmiyo tlf dahili bir bileşen diyor nasıl yüklicez tlf n73 bu arada şimdiden tşk
XorAshk
Üye
çok sağol n80 prog tıkır tıkır çalışıo ama oyunlar açılmıo
kazim49
Üye
arkaşlar bende n95 31.17 versiyonu gunceledim! şimdi n-gage oyunları duramıyorum....file is corrupted delete now yaziyor.. nasıl yapmam lazım. nerden günceledim telefonu. keşke günclemesydim.....yardım lutfe
asatorgulas
Üye
slm arkadaşarbende nokia n95 var telonu hackledim. n95 için apptrk yı yükleme çalıştığımda sadece yüklenemiyor diye bir uyarı veriyor sertifika hatası diye bir uyarı vermiyor acaba bunun nedeni ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
ByOrkO
Üye
Kardeş Apptrk yüklenmiyor yarıda hata verior.
XorAshk
Üye
kardeş sorulanlara cevap versen hayrına n80 prog çalışıo oyunlar seçilebilio ama oyun açılmadan n-gage menüsüne dönüyor
v4.0632.38
13.10.2006
rm-92
nokia n80 (558.01)
KARAMAN KENAN
Üye
n73 kllanıyorum segmanın zararı olurmu
abuj
Üye
arkadaşlar benim n 73 um var ve bu n gage programlarını mesela apptrk yi ve diğer programları bulamıyorum yardımcı olursanız cok sevınırım.gerekli programları ve nasıl yapılacagını anlatırsanız cok sevınırım
Samsunspor
Emekli Yönetici
Uzun zamandır hata veriyor ve yüklenmiyordu n-gage im bu süper oldu teşekkürlerrrr
sakkas
Üye
slm arkadaslar ben telefonuma yükledim ama sanirim bi sorun olucak?....oyunu baslata bastigimda baslamiyor ..acaba eksik olan biseymi var ...????
ömer004
Üye
acaba 5610 expressmusicte hangi format caılsır lütfen yardım edin