Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

realozi

Üye
ALLAH razı olsun sıkır sıkır calısıyo :)

sokarus

sokarus

Üye
beyler benim telde app trk 2 problem veriyor dahili bileşen diye kurmuyor birtürlü, ilk dakıkadan golu yedim

timsahxy

Üye
aynen kardeş bende de aynı sorun var arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz

Victor_Crane

Üye
arkadaşlar konu içerisndeki yeni oyunları da konu girişinde diyer oyunların altına ekleseniz erişimde kolaylık sağlarız
bu arada one ve worms oyunları çıksın torretn desteği benden tüm maxi cep ailesine saygılar

keylog

Üye
arkadaslar baktım oyunların fll sekli cıkmasına ragmen buraya hala eklenmemis sasırdım ve bu seferde ben bi katkıda bulunayım istedim hepinize kolay gelsin :)

linkler kendi uploadımdır. rar s1r€si yoktur.

oguziverson

oguziverson

Üye
çok saol kardeş trial versiyonunu oynadım manyaq oyun

eRblood__

eRblood__

Üye
kardeşş çook saoll yaaa eline koluna sağlık

Victor_Crane

Üye
Torrent desteği gelmiştir

Rapidshare ile yada diğer web siteleri ile uğraşmak istemeyen arkadaşlar one ve soliter dahil toplam 22 oyun ayrıca
patch
secman

s60_3_0_app_trk_2_7.sisx
s60_3_1_app_trk_2_7.sisx

229.82 MB
torrent içeriğinde mevcut amacım reklam yapmak değil kimse yadırgamasın bir defada indirmeniz için saygılar

mmkurt

Üye
saol kardes eline saglık bende one bekliyordum

deniz_177

deniz_177

Üye
saol

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Oke saolda bu n73 yenı versıonu yukledım artık oyunları full yapamıyorum bunada bir care bulabılecekmısın kardesım bulursan yaz sımdıden saol bys

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaslar baktım oyunların fll sekli cıkmasına ragmen buraya hala eklenmemis sasırdım ve bu seferde ben bi katkıda bulunayım istedim hepinize kolay gelsin :)

linkler kendi uploadımdır. rar s1r€si yoktur.

saol kardeşim:oke:

Victor_Crane

Üye
bir projem var konu açmaya çalıştım fakat henüz açılmadı konu adminler tarafından test ediliyormu ilmiyorum fakat n-gage uygulamasını değiştiriyorum ngage deki showroom sayfası flash ile çalışıyor
bu flash dosyasını editleyip tekrar n-gage içine atmaya çalışacağım saygılar
\N-Gage 1.10 Build 1318\Private\20003b78\showroom\frontpage_lg-5.swf

bu arada editleyince ne olacak demeyin n-gage üzerinden indirdiğiniz her oyun ücretli ben bu flash dosyasını eyer ücretsiz bir servera yönlendirirsem ve tüm n-gage oyunlarını o servera upload edersem sanırım türk işi bedava sadece binpda oyunları indiren nurtopu gibi bir n-gage uygulamamız olacak yardımlarınızı bekliyorum

Yardımcı Program

Flash Gerektirir
Dosyası Orjinal Hali
Sisx Paketinden Çıkartılmış hali
Yardımcı Programlar

Sorun şu ki Bu swf Nokia Sitesine bağlanıp orada bir xml den alıyor içeriğini bizim bu xml i bulmamız lazım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Not: Swf Dosyasını Decompiler yaparken internet bağlantısı olduğu için fla dosyası içeriği değişti sanırım sizde kendiniz internet bağlantısını kesip ( Sothink SWF Decompiler 4.4 yardımıyla ) dosyanızı öyle fla ya çevirin normalde boş bir sayfa çıkması lasım ayrıca ADDOptionsItem diye bir klasör veya dosya ihtiyaç duyuyor swf dosyası hala üzerinde çalışıyorum menüleri türkçeye çevirdim

chn-24

Üye
Dostum App TRK çalışıyor yalnız SECMAN.exe yi açıyorum next yapıp usb portumda COM7 diorum ama snra next diyince faild veriyor telefonu baglanmadı olarak görüyor bi yardım edersen sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

AppTrk yi ve cable driverı kurduktan sonra telefonu pc suite modunda bağla Trk programını da aç sonra pcde secmen.exe yi çalıştır nexti tıkla tıkla yüklenmesi lazım

Dostum App TRK çalışıyor yalnız SECMAN.exe yi açıyorum next yapıp usb portumda COM7 diorum ama snra next diyince faild veriyor telefonu baglanmadı olarak görüyor bi yardım edersen sevinirim...

rrelaxx

Üye
bazı oyunlarının linkinin yanlış olduğunu soyluyor tıkladığımda x)

doruktekin

Üye
kardesim bende e65 war eger e65e uyumluysa AppTrk1.sisx
bunumu dierinimi kurucam??

tibet53

Üye
Arkadaşlar var mı çıkacak yeni oyunlar? Nereden takip edebiliriz?

oguziverson

oguziverson

Üye
Arkadaşlar var mı çıkacak yeni oyunlar? Nereden takip edebiliriz?
buradan takip edebilirsin

tibet53

Üye
Fifa 09 çıkmış. Var mı full sürümü ortalıkta?

toxin3555

Üye
arkadaşlar yardım pls tüm oyunlarda file corrupted hatası :S:S yardım pls

Üst Alt