bir projem var konu açmaya çalıştım fakat henüz açılmadı konu adminler tarafından test ediliyormu ilmiyorum fakat n-gage uygulamasını değiştiriyorum ngage deki showroom sayfası flash ile çalışıyor
bu flash dosyasını editleyip tekrar n-gage içine atmaya çalışacağım saygılar
\N-Gage 1.10 Build 1318\Private\20003b78\showroom\frontpage_lg-5.swf
bu arada editleyince ne olacak demeyin n-gage üzerinden indirdiğiniz her oyun ücretli ben bu flash dosyasını eyer ücretsiz bir servera yönlendirirsem ve tüm n-gage oyunlarını o servera upload edersem sanırım türk işi bedava sadece binpda oyunları indiren nurtopu gibi bir n-gage uygulamamız olacak yardımlarınızı bekliyorum
Yardımcı Program
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Flash Gerektirir
Dosyası Orjinal Hali
Sisx Paketinden Çıkartılmış hali
Yardımcı Programlar
Sorun şu ki Bu swf Nokia Sitesine bağlanıp orada bir xml den alıyor içeriğini bizim bu xml i bulmamız lazım arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum
Not: Swf Dosyasını Decompiler yaparken internet bağlantısı olduğu için fla dosyası içeriği değişti sanırım sizde kendiniz internet bağlantısını kesip ( Sothink SWF Decompiler 4.4 yardımıyla ) dosyanızı öyle fla ya çevirin normalde boş bir sayfa çıkması lasım ayrıca ADDOptionsItem diye bir klasör veya dosya ihtiyaç duyuyor swf dosyası hala üzerinde çalışıyorum menüleri türkçeye çevirdim