Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

eskrimses

Üye
çok teşekkür ederim

ertooth

ertooth

Üye
tex linklerin olmuş

--------------- Ekleme ---------------

Bütün N-gage oyunlarını indirdiğim linkte -Asphalt 3 oyun cıkmadı --Asphalt 3 oyun sadece ekleyebilirmisin..text olarak eklemişsin ama link bozuk...

poitor

poitor

Üye
saol iyi oldu

dj123

dj123

Üye
arkadaslaR N78 de oluRmu acil cvp lutfen :agla

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Tabiki olur dostum aynen uygula yazanları ve crackli olan oyunları yukle telefonuna ve sorunsuzca oyna bys:oke:

serhat737

Üye
kardeş 5320 xm cihazım var secmanı yüklerken unknown device hatası veriyor manuel olarak prot 8 i seçincede öyle kalıyor yükleme kısmında

CİHAZ çok yeni olduğu için sanırım tanımıyor bunu ne yapmalıyım???

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
kardeş 5320 xm cihazım var secmanı yüklerken unknown device hatası veriyor manuel olarak prot 8 i seçincede öyle kalıyor yükleme kısmında

CİHAZ çok yeni olduğu için sanırım tanımıyor bunu ne yapmalıyım???
Adaş sen yanlış yoldasın senın makına bu oyunları mahalesef desteklemez çünkü 5320 s40 bir cıhazdır vede java tabanlıdır bu oyunlar nokia nın s60 9.1 işletim sistemine sahip olan ve daha üst sürüm lere sahip olan cihazları ıcın mahalesef senın makına uyumsuzdur ve n-gage kullanamazsın:nono::oke:

volkipfg

Üye
Adaş sen yanlış yoldasın senın makına bu oyunları mahalesef desteklemez çünkü 5320 s40 bir cıhazdır vede java tabanlıdır bu oyunlar nokia nın s60 9.1 işletim sistemine sahip olan ve daha üst sürüm lere sahip olan cihazları ıcın mahalesef senın makına uyumsuzdur ve n-gage kullanamazsın:nono::oke:

kardeş biraz daha dikkatli bakarsan farkedersin ki 5320 xpress music symbian s60 9.3 işletim sistemi kullanır(9.3 olmayabilir hatırlamıyorum) ve n-gage telefona yüklü olarak geliyor. hatta telefonla yana yatık daha rahat oynanması için özel n-gage tuşu var. başka bir modelle karıştırmışsın sanırım.

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
OOOOOOOOOOOO çoooooook pardon yha aklım oteki xm lere gitti kusura bakmayın yha o zaman olur kardesım oyunları aynen kılavuzu oku ilk sayfa yaparsın oke tekrar özür bys:oke:

turkiminator

turkiminator

Üye
Boşa kardeşi kırık linkkkkkkkkkkkk :@

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Boşa kardeşi kırık linkkkkkkkkkkkk :@
Boşa değil kardesım bu sayfada adı gecen herkezin emegi var bu konuda hemen silip atma ilk sayfadaki donwloadlar kırık olabılır ama sayfaları ıncelersen toplu indirme yapabılırsın oyunların hepsi calısmakta ve linklerde saglam soylenenleri bire bir uygula kardesım bys:oke:

karnivor

karnivor

Üye
n78 im var nasıl yükleme yaparım

--------------- Ekleme ---------------

AppTrk isimli programı yükleyemiyorum "Yüklenemiyor.bu dahili bir bileşen" diyor. format attım yine olmadı yardım ederseniz sevinirim

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
N78 lerde ki casus yuzunden bu ***** olayı gerceklesmıyor zaten bunu destek bolumunde acıklamıstım bakabılırsınız bys:oke:

eRblood__

eRblood__

Üye
The ONE ve Solitaire oyunları çıktımı acabaa ???

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
one çıktı

ali092

Üye
kardes one oyunu koynusana cikmis

semihusta

Üye
one fulll çıkmadı mı dahaaa

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
EWT arkadaslar aylardır bekledıgımız oyun ONE cıktı gercekten oyun grafik olarak ıstenılenı verıo ama full ne zaman elımıza gececek bılmıyorum bır an once ekleyen arkaads olursa sevınırım iyi forum lar byssssss:oke:

Üst Alt