yüklemesi gerekiyor ama nasıl bir sorunla karşılaştın ? her şeyi adım adım uyguladıysan problem çıkmamalı amakardeş patch.sis i yüklemiyor telefon nasıl düzeltebiliriz

garip hiç karşılaşmadım bilemiyorum yeniden yüklemeyi denedin mi?ya arkadaşlar benim fıfa sezonda maç yaparken böle bir uyarı gösterip oyundan çıkıyo napmam lazım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
cvplarınızı bekliyorum şimdiden cvp yazan arkadaşlara teşekkürlern:
![]()

garip hiç karşılaşmadım bilemiyorum yeniden yüklemeyi denedin mi?![]()

Kardesım bence senın problemın ilk olarak terial oyunları yuklemen o oyunları yukledın daha sonra sildin ve ardından bu terial olan oyunların kalıntıları senın telefonunda kaldı bu yuzdende problem yasıyorsun oyunları full olarak kurdun fakat n gage emilatoru bunları yine deneme surumu olarak algılıyor olabılır bence cozum şudur ki biraz ugrasacaksın telefona once bi soft format at su sekılde*#7370# daha sonra sana güvenlık kodunu sorar yaz ve devam et ama bu işlemi yapmadan once hafıza kartını cıkart daha sonra telefon kapanacak ve yeniden acılacaktır hafıza kartını cardreider ile pc ne bagla ardından müzik görüntü ve video larını yedekle daha sonrada hafıza kartına bir format at tekrar yedekledıgın ogelerı geri yukle sonrada n gage emilatorunu yukle veya varsa oyunları adım adım full yap sorun kalmayacaktır emin ol bysdenedim kardeşim ya bende lisanslısı yüklüydü daha sonra onu kaldırdımburdan yükledim nce süperdi 20 maça kadar sonra tam maç başlıyo 2 dk geçiyo oyunu kapatıp bu uyarırıyı veriyo bende anlamadm
Yardım lütfen![]()

bunlar yeni nesil telefonlarda çalışır şu anda fark ettiysen s60 3rd edition forumundasın 6600 s60 olarak geçiyor.Sag ol ama bunlar 6600 da clışmıyor

İnsallah kardesım cevapta yazmamıs ama belkide olumlu bir calısma olmustur iyi forumlar bysağzına sağlık serhat ii bi açıklama olmuş inş yardımcı olmuşuzdur arkadaşa

İnsallah kardesım cevapta yazmamıs ama belkide olumlu bir calısma olmustur iyi forumlar bys![]()