Bütün N-GAGE 2.0 oyunları fll

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
arkadaşlar ben fıfa 2008i yükledim patci kurdum trial gidiyo ama oyun açılırken ufak bir ekranda trial veya code gibilerinden bişey soruyo bunun çözümünü bile varmı

badboys19

Üye
arkadaşım oyunlara girmiyor geri atıyor nedene acaba n73 model

oguziverson

oguziverson

Üye
teli kapa aç düzelcektir ram yetmediğinden öle oluo

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
tamam arkadaşlar fıfıa 2008 sorununu hallaetim

toxin3555

Üye
kardeş setup olarak kurma..kardeşinin n73 den dosyaları iyi bi file manager ile direk olarak al..dizinine göre olduğu gibi kopyala.denemesi bedava denemekte fayda war

--------------- Ekleme ---------------

kardeş asphalt link ölü..yenilersen sevinirim...

tebuk

Üye
kardeş patch.sis i yüklemiyor telefon nasıl düzeltebiliriz

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
kardeş patch.sis i yüklemiyor telefon nasıl düzeltebiliriz
yüklemesi gerekiyor ama nasıl bir sorunla karşılaştın ? her şeyi adım adım uyguladıysan problem çıkmamalı ama:(

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar benim fıfa sezonda maç yaparken böle bir uyarı gösterip oyundan çıkıyo napmam lazım

cvplarınızı bekliyorum şimdiden cvp yazan arkadaşlara teşekkürler:sn::oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
ya arkadaşlar benim fıfa sezonda maç yaparken böle bir uyarı gösterip oyundan çıkıyo napmam lazım

cvplarınızı bekliyorum şimdiden cvp yazan arkadaşlara teşekkürler:sn::oke:
garip hiç karşılaşmadım bilemiyorum yeniden yüklemeyi denedin mi?:P:

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
garip hiç karşılaşmadım bilemiyorum yeniden yüklemeyi denedin mi?:P:

denedim kardeşim ya bende lisanslısı yüklüydü daha sonra onu kaldırdımburdan yükledim nce süperdi 20 maça kadar sonra tam maç başlıyo 2 dk geçiyo oyunu kapatıp bu uyarırıyı veriyo bende anlamadm
Yardım lütfen:vur

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
denedim kardeşim ya bende lisanslısı yüklüydü daha sonra onu kaldırdımburdan yükledim nce süperdi 20 maça kadar sonra tam maç başlıyo 2 dk geçiyo oyunu kapatıp bu uyarırıyı veriyo bende anlamadm
Yardım lütfen:vur
Kardesım bence senın problemın ilk olarak terial oyunları yuklemen o oyunları yukledın daha sonra sildin ve ardından bu terial olan oyunların kalıntıları senın telefonunda kaldı bu yuzdende problem yasıyorsun oyunları full olarak kurdun fakat n gage emilatoru bunları yine deneme surumu olarak algılıyor olabılır bence cozum şudur ki biraz ugrasacaksın telefona once bi soft format at su sekılde*#7370# daha sonra sana güvenlık kodunu sorar yaz ve devam et ama bu işlemi yapmadan once hafıza kartını cıkart daha sonra telefon kapanacak ve yeniden acılacaktır hafıza kartını cardreider ile pc ne bagla ardından müzik görüntü ve video larını yedekle daha sonrada hafıza kartına bir format at tekrar yedekledıgın ogelerı geri yukle sonrada n gage emilatorunu yukle veya varsa oyunları adım adım full yap sorun kalmayacaktır emin ol bys:oke:

dr.bahaeddin

dr.bahaeddin

Üye
ağzına sağlık serhat ii bi açıklama olmuş inş yardımcı olmuşuzdur arkadaşa

osman_001

Üye
Sag ol ama bunlar 6600 da clışmıyor

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
İnsallah kardesım cevapta yazmamıs ama belkide olumlu bir calısma olmustur iyi forumlar bys:oke:

kardeşim il dışındaydım oyuzden cvp yazamadım
deediklerinizi yaptım yanlız olmadı sorunu çözemedim bakalım napcaz bilmiyorum
Fıfa 2008 olmadı oynamayız artık zaten çok pil tüketiyo du deyip kendi kendimizi teselli edelim
ilginiz için teşekkürler saolun :oke:

expectancy

Üye
teşekkürler dostum

Victor_Crane

Üye
Ngage Yeni Update Çıktı N-gage Sitesinden indirebilirsiniz umarım biri benden önce haber vermemiştir

bu arada ''Announcing Resident Evil Degeneration" N-gage için yolda aşağıdaki linkten daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz bakalım çıkınca ilk kim paylaşacak saygılar

Victor_Crane

Üye
selam arkadaşlar yüklemeyen varsa sakın yüklemesin yeni n-gage update i çünki oyunlar tekrar trial oluyor patch yapınca da program çalışmıyor test ettim bilgilerinize....
sanırım bu şekilde yani oyunlar n-gage in yeni versiyonunu (1.0.27) isteyecek ve haliyle update etmek zorunda kalıcas update edincede oyunlar gidicek... yeni patch dosyası yakında çıkar herhalde çıkan dosyayı paylaşan olursa sevinirim tekrar eski n-gagei kurdum (1.0.25) sağlıcakla kalın

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Saol kardesım bilgi için onemlı bir bilgi ellerıne saglık zaten nokia nın yaptıgı ilk cıktıgında sorunlu olur bys:oke:

Üst Alt