Burdayım Arkadaşlar Merak Etmeyin :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
berfu_91

berfu_91

Üye
seLaaamm..hayrLı oLsun vaLaa yaa cok sevindim..darısı bizm ba$ımıza =P

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4 yıllık tabiki. Burs öss'deki puanına göre alınıyor. Burslu tercih ediyorsun özel bir şeyi yok devlet üniversitesi tercih eder gibi yazıyorsunuz.

Berfu seneye bu zamanlar össye çalışanlardan biri olacaksın. Hayırlısı :)

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bu sene giriyorda olabilir erken yazılmışsa.4 tane arkadaş var bizim sınıfta 91 li ;) :)

Altun.

Altun.

Üye
üni güzel ya bende üniliyim. ortam felan süper yaa. ah bi de dersler olmasa :D:D:D

M@xWeL

Üye
ναη_нσιנ∂σηк;475999' Alıntı:
4 yıllık tabiki. Burs öss'deki puanına göre alınıyor. Burslu tercih ediyorsun özel bir şeyi yok devlet üniversitesi tercih eder gibi yazıyorsunuz.

Berfu seneye bu zamanlar össye çalışanlardan biri olacaksın. Hayırlısı :)

anladım bu burslu dediğin öğrenim ve katkı mı oluyor ?

mservank

mservank

Üye
ya nalamadım hem özel üni. yani para vererek girliyor (yanlış mıyım bilmiyorum) hem de burs verliyor böyle bir şey var mı varsa çok iyimiş

omayra

Üye
hey hey hey!!! Bu sene 90'lılar üniversiteli! Of ki ne off... Seneleerrrr ne çabuk akıp geçiyorsunuz be yaa!

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Özel üniversiteler yıllık ücretle öğrenci alır. Kendi bölümüm için konuşayım. 16.000 YTL yıllık öğrenim ücreti var. Bu parayı veren ortalama 250-260 puanlı öğrenciler buraya yerleşiyor. Burslu yerleşmek isterseniz ise daha yüksek puan almanız gerekiyor.

Ben 310 puan ile girdim burslu olarak 306 puanda kapattı. (4 kişi alıyor) Burs derken elime bir para geçmiyor 16.000 YTL vermeden okula gitmiş oluyorum. Burs 4 yıl boyunca devam ediyor. Sınıfta kalmadığın sürece kesilmiyor.

Varsa sorusu olan cevaplayabilirim :oke:

berfu_91

berfu_91

Üye
aynen bu yıL 90LıLarr.. koLay geLsin size ya..seneyde biz ya off =((((

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
üni güzel ya bende üniliyim. ortam felan süper yaa. ah bi de dersler olmasa :D:D:D

ünv. ortamı güzel olduğu kadar tehlikelide arkadaslık için yaklaşanlara ve arkadaş ortamlarına önemle DİKKAT edin 7-8 yıl önce ünv.den mezun olan bir abi tavsiyesi olarak da görebilirsiniz

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
Bizde seneye ünili olacaz inşallah :ehe

kurt bey

kurt bey

Üye
bitireli 4 sene olcak nerdeyse üniv. adayı arkdaşların allah yardımcısı olsun. dışardan cennet gibi görünsede içi cehennemi andırır aklınızda bulunsun

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bugün ders programını aldım ne güzel.

Pazartesi: 9-13
Salı: Boş
Çarşamba: 9-13
Perşembe: 9-11, 14-16
Cuma: 14-16

Okul budur işte sadece bu saatler arasında okuldayım. :ehe

omayra

Üye
Oh keka :)

ouSahin

ouSahin

Üye
nbiçim okul ya :D eee siz ne okuyup ögrenceksiniz:)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ders mi var zaten ya.

Matematik, Türkçe, Ekonomi, İngilizce, Bim (Bilgisayarla ilgili bir dersmiş)

5 ders var 17 saat toplam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt