bumbee ve asphalt 6 sorun oyundan atma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
bumbee ve asphalt 6 sorun oyundan atma
arkadaslar neredeyse delırecem bumbee ve asphalt 6 da oyundan atıyor sureklı e7 belle kullanıyorum bumbee bazen donuyor bazen oynanıyor oyunun ortasından atıyor asphaltta aynı soft format ve hard format atmıslıgım var ama duzelmedı bır fıkrı olan var mı?

backwater

backwater

Üye
bide flash atmayı dene

Zvezdarea

Üye
son sürüm flaş var içinde ama yinede multipllayerde yarış başladıgında oyundan atıyor (başkasının odasına girdiğimde kendi odamda atmıyor)

backwater

backwater

Üye
son surum flash degil :) yani yazilimi yeniden yukle demek

eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
en son surum yuklu nokıa suıtte yazılım guncellemede ve navıde en son yuklu anlam veremedım bende

backwater

backwater

Üye
telefonun en guncel surumde ama sorunlar var navifirmde dosyalari indirip phoenix le flash atacaksin yine ayni en guncel surum olur merak etme

eser479

eser479

Üye
    Konu Sahibi
saolun arkadaşlar sanırım benden başka bu sorunu yaşayan yok özellikle bumbeede iş başa düştü tek yol flash

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
flash yerine soft format atsan da düzelebilir

E_yedi

Üye
saolun arkadaşlar sanırım benden başka bu sorunu yaşayan yok özellikle bumbeede iş başa düştü tek yol flash

bende e7 kullahıcısıyım arkdasım ama dedıgın oyunlarda hıc bır sorun yasamadım sadece real 2010 hd de bazen atıyor . Sen arkdsların dedıgı gıbı bırde flash ı dene.

tempestshine

tempestshine

Üye
Ashalpt multiplayer modundayken mi oyundan atıyor?

players

Üye
Benimde cihaz c6-01 multiplayerdeyken atıyo bilgimde yok :S nasıl çözecem.

paşa06.40

paşa06.40

Üye
kendin kur oyunu atmıyor

R58

R58

Üye
hd oyunları oynarken oyundan atmasının nedeni görsel ögelerin fazla olması telin tema efeklerini kapatın sorun cıkmaz rahatca oynayın yazılımla ilgisi yok

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
hd oyunları oynarken oyundan atmasının nedeni görsel ögelerin fazla olması telin tema efeklerini kapatın sorun cıkmaz rahatca oynayın yazılımla ilgisi yok

bendede asphalt 6 kasiyor speedx bazen oyundan atiyor modeli 701 fp1 var efektleri kapatamiyorum

R58

R58

Üye
hakan senin tel zaten bu oyunu tam desteklemez ve telini yorar teline uygun oyun yükle.ve telefonun gücellemesini yap fps 1.03 cıktı yanılmıyosam onu kur.

R58

R58

Üye
arkadaslar neredeyse delırecem bumbee ve asphalt 6 da oyundan atıyor sureklı e7 belle kullanıyorum bumbee bazen donuyor bazen oynanıyor oyunun ortasından atıyor asphaltta aynı soft format ve hard format atmıslıgım var ama duzelmedı bır fıkrı olan var mı?
arkadaşım sana benden kıyak olsun bumbee oyununa girmeden mobilveriyi kapa oyuna gir rahat rahat oyna (100%100 GARANTİ) ;D

paşa06.40

paşa06.40

Üye
arkadaşım ios ve androide gelen asphalt 6 güncellemesinden sonra multide oyundan atıyor

R58

R58

Üye
arkadaşım ios ve androide gelen asphalt 6 güncellemesinden sonra multide oyundan atıyor

valla ben sadece bumbee de sorun yaşadım onunda çözümünü buldum ve sana sundum telim n8 aspaltı hem normal hemde multili sorunsuz oynuyorum.

speedygs

Üye
arkadaşım sana benden kıyak olsun bumbee oyununa girmeden mobilveriyi kapa oyuna gir rahat rahat oyna (100%100 GARANTİ) ;D

n8 de mobil veri nasıl nerden kapatılıyor yolunu tarif edebilirmisin n8 sahiplerine örnek olsun banada tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt