Bitirdik dedikleri sisteme hala telefon üreten firma![]()
kesinlikle katılıyorum. Ne gerek varsa 41 MP kameraya, tmm ii cep telefonlarında bir ilk ama nokia telefonların donanımları çok ii zaten. Kamera yerine işletim sistemine 5 yıl harcamaları gerekirdi![]()

41 mp fotoğraf ve 1080p video performansı var ama yazılım iyi olmadıkça bunun gibi şeyler yapmak olanaksız malesef.symbian isletim sistemi gelistiriliyor ve gelismeye de devam edecek, nokiali ya da nokiasiz...
O kadar guclu kameraya ne gerek var demissiniz bir kullansaniz bir daha sormazdiniz o soruyu
Cok harika bir is cikarmis nokia, 808 ile...
symbian isletim sistemi gelistiriliyor ve gelismeye de devam edecek, nokiali ya da nokiasiz...
O kadar guclu kameraya ne gerek var demissiniz bir kullansaniz bir daha sormazdiniz o soruyu
Cok harika bir is cikarmis nokia, 808 ile...

Nokia bu telefon sayesinde bir sürü ödül aldı gereksiz dememek lazımdostum 41 mp kamera telefonda kesinlikle gereksiz. Git Sony kameralardan al o zaman. Ayrıca o çekilen resimlere hafızamı dayanır![]()

Nokia bu telefon sayesinde bir sürü ödül aldı gereksiz dememek lazım![]()
önceki yorumumda yazdığım gibi cep telefonlarında bir ilk ve büyük bir araştırma ve emek var
dostum 41 mp kamera telefonda kesinlikle gereksiz. Git Sony kameralardan al o zaman. Ayrıca o çekilen resimlere hafızamı dayanır![]()
Youtube burda yasakli acamiyorum, youtube linkindekinin yapip 808'in yapamadigi neymis yazar misiniz?
upload ettiginiz linklerden videolari izledim... 808 bunu da yapabilse piyasada baska telefon satilmazdi herhalde
41 mp fotoğraf ve 1080p video performansı var ama yazılım olmadıkla bunun gibi şeyler yapmak olanaksız malesef.
[video=youtube;2qCWNoCob5s]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=2qCWNoCob5s[/video]
[video=youtube;YildQ9OQjoo]http://www.youtube.com/watch?v=YildQ9OQjoo[/video]

wp ye geçtiler de daha biz göremedik

meego harmattan ve 41 mp olay olurdu.neden bu sisteme bu kamera koyuldu diye soruyoruz ama adamlar zaten acikladi wpli cihazlarda da olacak diye. Ayrica bu telefonun son symbianli oldugunu zannetmiyorum![]()
meego harmattan ve 41 mp olay olurdu.
Bilmem ki abi çıkar mı? symbian bu kadar gözden düşmüşken biraz zor bi ihtimal bence...olurdu ama artik o defter kapandi onumuze bakmak lazim. Ben 2013 1.veya 2.ceyrek icinde cift cekirdekli bir symbian pureview cikma ihtimalini yuksek goruyorum. Her ne kadar bazi cevreler symbianin artik bittigini soylese de!!

olurdu ama artik o defter kapandi onumuze bakmak lazim. Ben 2013 1.veya 2.ceyrek icinde cift cekirdekli bir symbian pureview cikma ihtimalini yuksek goruyorum. Her ne kadar bazi cevreler symbianin artik bittigini soylese de!!