bugün nokia 808 türkiyede izmirde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
bugün nokia 808 türkiyede izmirde
arkadaşlar bugünden itibaren türkiyede az önce telefoncu arkadaşım aradı telefon geldi diye benim zamanım olmadığı için gidemedim bakmaya allah nasip ederse pazartesi gidip bakacam telefona birkaç şey sordum nasıl bir telefon diye bana biraz büyük olduğunu söyledi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Büyük değilde kalın yav.

man20

man20

Üye
söylenilen tarihten de(12 temmuz) erken geldi sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim.

Dimi3

Dimi3

Üye
Bana bir yararı olmayacağı için sevinemiyorum.. Buralara gelirse inceleriz.. Teşekkürler bilgi için :good:

MrExpert

MrExpert

Üye
daha bugün gazetede okudum 12 temmuzda gelicek diye bu ne hız :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Yaşasın :bud:

awdil

awdil

Üye
Lumia'dan gayrisi bos. :)

yavuzkaraca

yavuzkaraca

Üye
hani 12 temmuz da gelecekti

Dampierre

Dampierre

Üye
o kamera symbian degilde android bir telefonda olsa olay yaratirdi. Nokia dan gereksiz bir hamle daha. Wp7 bile yapsa mantikli olurdu.

asigsasi

asigsasi

Üye
daha bu başlangıç diye düşünüyorum bu nokia air reklamındaki telefon gerçekse olay yaratacak

cyber

cyber

Üye
ne kadar

Dimi3

Dimi3

Üye
1500 lira. SDN'de haberini yapmışlar.. Kamerası için 5 yıl çalışılmış..

PriZm

PriZm

Üye
5 yıl kamera için çalışacaklarına yeni bir işletim sistemine geçselerdi ya?:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
saynesim

saynesim

Üye
    Konu Sahibi
işlerimden dolayı gidemedim gündüz telefoncuya az önce atladım arabaya gidip bi bakayım telefona bende ki şans ya gidene kadar bide cumartesi düşünürsek gittiğimde telefoncu kapanmış neyse pazartesiye kaldı yine neyse pazartesiye gidip bakarım sizinle özeliklerini paylaşırım arkadaşlar

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
5 yıl kamera için çalışacaklarına yeni bir işletim sistemine geçselerdi ya?:hmmm

kesinlikle katılıyorum. Ne gerek varsa 41 MP kameraya, tmm ii cep telefonlarında bir ilk ama nokia telefonların donanımları çok ii zaten. Kamera yerine işletim sistemine 5 yıl harcamaları gerekirdi :)

• Beğen
Tepkiler: 52mrt1905
asigsasi

asigsasi

Üye
wp ye geçtiler de daha biz göremedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt