bugün nokia 808 türkiyede izmirde

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
meego acik opensource bir işletim sistemi ve gercek linux'tur. Nokia destegini devam ettirseydi kendisi gibi acik kaynak kodlu android işletim sistemini her alanda gecerdi.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bu meego'da ne var ALLAH aşkına ben anlamıyorum. görmesem videolardaki swipe özelliğine bakıp iyi birşey zannedeceğim. bir defa symbianın yarısı kadar gelişmiş ve kullanıcı dostu değil. salt işletim sistemi olarak bence en gerideki ve en kullanışsız işletim sistemi.

Kullanman gerek anlaman için. Meego hem özgür hem güvenli yani android gibi yarı özgür ve güvensiz değil. Son derece stabil ve kullanımı rahat ayrıca dünyadaki en iyi multitasking e sahip

SilentOne

SilentOne

Üye
ama malesef nokia tarafin harikiri çekildi

ozggurr

ozggurr

Üye
nokia'nin dunyanin en buyuk kamera ureticisi, en buyuk harita ureticisi oldugunu unutmayin.... hala dev firmalara dev hizmetler veriyor ve mobil iletisim uzerine onemli bir patent payina sahip...

nasil ki apple 10 sene dinlenme arasindan sonra iphone ile yeniden saha kalkti, nokia'da da bu potansiyel var...

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Nokia nın ürettiği telefonların arkasında durma sorunu var.Tekrar söylüyorum MeeGo bence bir şaheser fakat Nokia arkasında durmadı ve şu anda bence müzelik bir telefon oldu.Cidden onunla yapabileceklerinin sınırı yok fakat desteği kesmesi çok yanlış oldu.808 de Symbian kullanmasını daha çözebilmiş değilim.WP koysaydı eminim 2 katı satardı ama galiba bu da Symbian'dan desteği çekmeyeceği anlamına geliyor :hmmm

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Mundar etti MeeGo'yu. Bildiğim kadarıyla dalvik saçmalığı gibi bir sıkıntıda yok, aslanlar gibi donanımı kullanıyor. symbian da öyle fakat Nokia Zede'lerin başında kendi öz evladı olarak ilk sırada. Nokia elindekilerin kıymetini bilmiyor. Böyle işletim sistemleriyle eli ne kadar güçlüydü. Gidip microsofttan medet umuyorlar. Tamam WP de ciddi anlamda güzel bir işletim sistemi olma yolunda gidiyor fakat özgürlük gibisi var mı?

ahmetdemircim

Üye

Kullanman gerek anlaman için. Meego hem özgür hem güvenli yani android gibi yarı özgür ve güvensiz değil. Son derece stabil ve kullanımı rahat ayrıca dünyadaki en iyi multitasking e sahip

kullandımda söylüyorum bu sözleri.

SilentOne

SilentOne

Üye
o konuda haklısın çok kapsamlı ve ye yapabileceği şeyler sınırsız nerdeyse

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt