Bugün Lumia 800 kullandım. :) :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ultrayer6

ultrayer6

Üye
    Konu Sahibi
Bugün Lumia 800 kullandım. :) :)
O ne ya hala heyecanı üzerimden atamıyorum. :) bi kere telefon düşündüğümden çok çok daha ince, ve elime aldığımda verdiği his gerçekten harika. :) camı da çok iyi, parmak izi kalmıyor, iphone'um hep parmak izi ile dolu :(
kamerasının merceğini daha büyük düşünmüştüm, arka kamera gözüme küçük geldi ama güzel işler çıkarıyor. :)

gelelim yazılıma, o nedir arkadaş :D üzerimden hala o şoku atamadım, tesadüfi olarak da lumia'nın yanında nokia 603 kullandım (arkadaşım 3 cihaz kullanıyor da: lumia 800, 603 ve xperia mini)... Bir belle'ye baktım, bir windows phone'a. Resmen belleye "tuh sana, rezil!" dedim. :ehe o belle'ciler şimdi gelsin karşıma yok kilit ekranında mesaj göstermiyor, sonra (kıvır hemen) mesaj gösteriyor falan. Elinize windows phone aldığınızda belle inanılmaz derecede yavaş, kaplumbağa geliyor :) :) imkanınız varsa, mutlaka deneyin :) özellikle cihazın verdiği his muhteşem! :)

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR, Cihanî Sultan, HacKLess ve 2 diğerleri

mesut1979

Üye
abim de varda lumia 800 elime aldim miydi insan birakamiyor ayni pamuklar icinde yüzüyor gibi benim de cok hosuma gidiyor lumia serileri

theposies

theposies

Üye
yapma kardeş heycanlandırma bizi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
muhammet alsaydın birkaç günlügüne

theposies

theposies

Üye
çarpsaydın arkadaşından :d:

cukuleaks

Üye
ooooof of.. Param olsa yapışacam windows phone'a. Zaten senelerdir var bu windows phone ama nokianın dışında bişey almak istemiodum. Şimdi nokiayla windows birleştiler ya , bırak htc one xmiş iphone 4 müş , steve jobsmuş :D Hayali bile güç ya. Elime bi alsam bırakamam heralde, içindeki oyunları gördünüzmü bilmem. Görseniz varya, ben bitane gördüm sırf o oyun için windows phone alırım. Nokia çok yükselecek yakında görürsünüz...
Ayrıca belle fiyatına göre iyi bi sistem çokda ezmeye gerek yok. Ha windowsla karşılaştırıyosan zaten hatayı baştan yapıyosun, haksız rekabet :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
Türe

Türe

Üye
Hızlı ve güzel cihazlar . Farklı deneyim için birebir.

MücahitTokgöz

Reis kalbimin atışlarını hızlandırdın yav bak sabırsızlandım şimdi :D

genpoker

genpoker

Üye
şu nokia shoplara gelsede hemen bi test etsem iştahım kabardı valla

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
media markete gelse de bende baksam

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
çok heycanlı anlatmışsın Belle'yede iyi bi kaymışsın :D

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
vay arkadaş okurken içim titredi ya ulan sarmaşık neler ettin bize bee :aha:

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
çok merak ettim şimdi. Neyse bi ara kullanırım :ehe

handci04

handci04

Üye
acaba neo v mi satıp lumia 800 yada 900 mü alsam?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
karar senin kardeşim cihazları incele videolarını izle performansına bak kafana yatarsa değiştir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Canim kardesim benim senelerce ben de kendimi senin gibi avuttum symbian herseyi yapar rahat sistem acmadigi dosya turu yok, Bluetoothla dosya gonderimi falan hic bir sistemde yok diye ama adami kanser eden yavasligi ve donmalari resetleri de var yani. Artik rahatca internete girmek sular gibi akan bir telefon kullanmak istiyorum. Kafasina gore reset atan donan kaydiriken titreye titreye kayan bir menu gormek istemiyorum. Ve malesef bunlari isteyen symbianda bulamayacagi icin wp ye geciyor.

serinaga

serinaga

Üye
Nerde köfte orada ekmek arkadaşlar. Madem ki bu kadar beğeniliyo alırız bir tane ...

eRdaL.

eRdaL.

Üye
arkasasim buradaki insanlar symbian kullanmamis insanlar degil ben en son n8 kullaniyordum oncesini sayamam bile su anda lumia 800 kullaniyorum n8 de olupta bu cihazda olmyan ozellikleri aramiyorum cihazi en cok kullandigim yer internette gezmek symbian olan cihazda internette gezmek iskence ve su anda eksiklik olarak saydiginiz ozelliklerin bazilari giderilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt