BabaRıfat
Üye
Bugün İphone 4SLX aldım
Bugün 150 TLye iphone 4 SLX aldım herkese tavsiye ediyom.gerçekten çok güzel bir ürün.apple firmasının ürettiği en iyi telefon diyebilirim.dedimde zaten.sahibinden.comdan aldım 150 tlye gerçekten süper telefon.herkese tavsiye ediyom.ios uygulamalarını yükledim gelir gelmez gerçekten süper.android marketten mario indirdim hakkaten şahane.özelliklerini bilmiyom ama çok iyi bi telefon 150 tlye sahibinden.comdan aldım süper telefon.telefona bi arkadaşım takas teklif etti nokia 5800a arkadaşımla kavga ettim beni telefonumu küçümsüyomuş gibi geldi bana neyse.sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.herkese tafsiye ediyom.
Telefonla ilgili herşeyi sorabilirsiniz yanıtlarım.Ama lütfen yok şöyle telefon mu böyle telefno mu diye sormayın cevap vermem.ayrıca telefonu sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.Bekliyom soruları saygılar...
Baba Düzceli Rıfat
Telefonla ilgili herşeyi sorabilirsiniz yanıtlarım.Ama lütfen yok şöyle telefon mu böyle telefno mu diye sormayın cevap vermem.ayrıca telefonu sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.Bekliyom soruları saygılar...
Baba Düzceli Rıfat
Göstersene bir resmini.