Bugün İphone 4SLX aldım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi
Bugün İphone 4SLX aldım
Bugün 150 TLye iphone 4 SLX aldım herkese tavsiye ediyom.gerçekten çok güzel bir ürün.apple firmasının ürettiği en iyi telefon diyebilirim.dedimde zaten.sahibinden.comdan aldım 150 tlye gerçekten süper telefon.herkese tavsiye ediyom.ios uygulamalarını yükledim gelir gelmez gerçekten süper.android marketten mario indirdim hakkaten şahane.özelliklerini bilmiyom ama çok iyi bi telefon 150 tlye sahibinden.comdan aldım süper telefon.telefona bi arkadaşım takas teklif etti nokia 5800a arkadaşımla kavga ettim beni telefonumu küçümsüyomuş gibi geldi bana neyse.sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.herkese tafsiye ediyom.

Telefonla ilgili herşeyi sorabilirsiniz yanıtlarım.Ama lütfen yok şöyle telefon mu böyle telefno mu diye sormayın cevap vermem.ayrıca telefonu sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.Bekliyom soruları saygılar...

Baba Düzceli Rıfat

kmesne

kmesne

Üye
Bugün 150 TLye iphone 4 SLX aldım herkese tavsiye ediyom.gerçekten çok güzel bir ürün.apple firmasının ürettiği en iyi telefon diyebilirim.dedimde zaten.sahibinden.comdan aldım 150 tlye gerçekten süper telefon.herkese tavsiye ediyom.ios uygulamalarını yükledim gelir gelmez gerçekten süper.android marketten mario indirdim hakkaten şahane.özelliklerini bilmiyom ama çok iyi bi telefon 150 tlye sahibinden.comdan aldım süper telefon.telefona bi arkadaşım takas teklif etti nokia 5800a arkadaşımla kavga ettim beni telefonumu küçümsüyomuş gibi geldi bana neyse.sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.herkese tafsiye ediyom.

Telefonla ilgili herşeyi sorabilirsiniz yanıtlarım.Ama lütfen yok şöyle telefon mu böyle telefno mu diye sormayın cevap vermem.ayrıca telefonu sahibinden.comdan aldım 150 tlye süper telefon.Bekliyom soruları saygılar...

Baba Düzceli Rıfat

sakamısın sen

CorbyW

CorbyW

Üye
Yaaa. :hmmm Göstersene bir resmini.

kmesne

kmesne

Üye
apple ın en iyi aleti 4slx 150 tl android ve ios market bir arada

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi

al kardeş resmi 150 tlye sahibinden.comdan aldım süper telefon herşeyi yüklüyom erotik olsun oyun olsun

---------- Eklendi @ 20:23:53 ---------- Yazıldı @ 20:23:14 ----------

apple ın en iyi aleti 4slx 150 tl android ve ios market bir arada
kardeş amacın ne senin kavga mı kavga istyiosan ağğlasını yaparım haberin olsun zararlı cıkarsın mersinde tanıdıklar var rahat ol

klongs

klongs

Üye
harbiden sakamisin

kmesne

kmesne

Üye
:) :) :)⡒ salaklasma ya hem ben şuan hiç bir siteye gerçek bilgilerimi vermedim buda gerçek değil ayrıca anlamadım boş işlerle ne uğraşıyorsun

---------- Eklendi @ 21:29:35 ---------- Yazıldı @ 21:28:31 ----------

yalanın reaimden ve sözlerinden belli ios ve android market falan

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar saka nedir anlamıyom.kmesne fake misin yani arkadaşlar adminlere sesleniyorum kmesne fake ymiş lütfen greğini yappın bu sitede fakeye yer yok fakelere hayır!

kmesne

kmesne

Üye
kişisel bilgilerimi hiç bir web ortamında paylaşmam ?

I
Telefonun hayırlı olsun tmm

lolaman

lolaman

Üye
nasıl ya ıphone slx diye bi model çıkaracak ve fiyatı 150 tl olcak dostum sen sahte almışsın gösterdigin resimdeki gibi bir telefon da yok o photo shop

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
kafa buluyo bizimle.

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi
kmesne sağol karrdeş ama şunu untma her zaman gerçek bilgilerini mutlaka ver.başın belaya girmesin anladın

---------- Eklendi @ 21:40:59 ---------- Yazıldı @ 21:39:22 ----------

onitsuka tiger neden kafa bulayım kardeş.fotoşop olsa zaten niye alayım alla alla.ayıptır günahtır ya niye inanmıyonuz yaptığınız gerçektan ayıp.hoş deil bir üye daha kaybedersinzi böyle yapa yapa ayıptır günahtır ya yapmayın allah aşkına.hayır yani niye böyle yapıyonuz ki egonuzu mu tatmin edionuz günahtr ayıptır yazıktır.fazla üstüme gelmeyin ağır konuşup kalbinizi kırarım

lolaman

lolaman

Üye
Yok yani ben kasası bu kadar ince olup ta bu kadar ucuz olan bir telefon görmedim bunu ima etmeye çalışıyorum...

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi
hee pardon kardeş özür dilerim affet

franzliszt

franzliszt

Üye
kmesne sağol karrdeş ama şunu untma her zaman gerçek bilgilerini mutlaka ver.başın belaya girmesin anladın

---------- Eklendi @ 21:40:59 ---------- Yazıldı @ 21:39:22 ----------

onitsuka tiger neden kafa bulayım kardeş.fotoşop olsa zaten niye alayım alla alla.ayıptır günahtır ya niye inanmıyonuz yaptığınız gerçektan ayıp.hoş deil bir üye daha kaybedersinzi böyle yapa yapa ayıptır günahtır ya yapmayın allah aşkına.hayır yani niye böyle yapıyonuz ki egonuzu mu tatmin edionuz günahtr ayıptır yazıktır.fazla üstüme gelmeyin ağır konuşup kalbinizi kırarım
sen bakma onlara onlar seni kıskanmış kardeş bende nokia m6 aldım hem windows var hem mac os süper mario bende yükledim gerçekten süpermiş ama 120 tl ye aldım ben ikinci el.

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi
hadiya hayırlı olsun kardeş valla çekemiyolar beni kıskanç insan çok

lolaman

lolaman

Üye
Kardeş gerçek resmini merak ettim telefonun resmini çekebiliyorsan çekip foruma koyar mısın?

BabaRıfat

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çekeyim kardeş telefonu?kendi kamerasını mı sökeyim ? nasıl çekebilirim varmı fikri olaan?

barisclermont

barisclermont

Üye
Aykuttt????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt