Goldgenie, iPhone SE’yi tamamen altın kasa ile satışa sunuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Goldgenie, iPhone SE’yi tamamen altın kasa ile satışa sunuyor
Apple’ın yeni akıllı telefon ve tablet modelleri gerçek altın malzeme ile firmalardan gelmeye başladı…


Altın renkleri ile yetinmek istemeyen lüks severler, teknolojide de altını tercih ederken, özellikle de İngiltere merkezli Goldgenie, bu açıdan beklentileri karşılayan bir firma olarak karşımıza çıkıyor. Firma şimdiye kadar bir çok akıllı telefon ve tableti çekici altın ile sunarken, ürün yelpazesine şimdi de iPhone SE’yi ekledi.




Apple, geçtiğimiz gün ABD’de düzenlediği etkinlikle yeni 4″ ekranlı akıllı telefon modeli olan iPhone SE’yi duyurdu. Bu yeni cihaz, iPhone 5S modelinin yerine geçerken, bugün itibari ile de ABD ve bir çok ülkede ön siparişe sunuldu. Ülkemizde ise 29 Mart tarihinde satışa çıkacak.

4″ büyüklüğünde ve 1136×750 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran, 2GB sistem belleği, 16GB / 64GB dahili veri kapasitesi, 12MP arka kamera, 1.2MP Selfie kamerası, çift çekirdekli işlemcili Apple A9 yonga seti, iOS 9 işletim sistemi bu yeni akıllı telefonun önemli özellikleri olmakta.

Goldgenie bu yeni akıllı telefonu da altın ile süsleyerek satışa sunarken, hem altın kaplama hem de tamamen altın modeller geliyor. 24 ayar altın ya da roze altın kaplama modeller, vergiler hariç 1.582£ olarak gelmekte.

Firma 18 ayar olarak 200gr altın kasa ile sunduğu iPhone SE için vergiler hariç 38.000£ fiyat etiketi belirlerken, 365 elmas ile süslü Superstar Ice versiyonunun fiyatı ise 54.400£ olmakta.

Goldgenie, iPhone SE’yi tamamen altın kasa ile satışa sunuyor - MaxiCep
 


kralberk13

kralberk13

Üye
birton para harca telefona telefon yine aynı :D gereksiz şeyler bunlar adamları soyuyolar
 

MaxipmaN

Üye
1.2mp ön kamera müthiş
 


Üst Alt