Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu site harika
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakacoo
Üye
Konu Sahibi
bu site harika
arkadslar bu sıteyı gercekten övmek için söylemiyorum ama harika bir site tüm editör ve bu siteye yardımı dokunan arkadslara tesekkur etmeyı bı borc bılıyorum harıka bır web sayfası burası,
ChaLLenGeR
Üye
Originally posted by hakacoo@Oct 20 2005, 07:09 PM arkadslar bu sıteyı gercekten övmek için söylemiyorum ama harika bir site tüm editör ve bu siteye yardımı dokunan arkadslara tesekkur etmeyı bı borc bılıyorum harıka bır web sayfası burası,
dostluk arkadaşlık saygı sevgi hepsi burada aramıza hoş qeLdin
Gokhan43
Üye
Teşekkür ederiz.
Salihyet
Üye
yarışmacı arkadaşlara katılıyorum +15 D
NeedLeFLuff
Üye
aramıza hoşgeldinn
_GiTaRisT_
Üye
sadece dosya alıp gitmek yok haa D
inşallah aktif olursun..
AntiTuk
Üye
ewt bencede süper bi site malesef ilk zamanlar sadece dosya almak için kullandım ama sonradan başladım sürekli forumlarda aktif olmaya...
kimi zaman gülmekten karnıma ağrılar girdi kimi zaman arkadaşlarla atıştım ama burda güzel bi atmosfer war
van_hoijdonk
Emekli Yönetici
Hoşgeldiniz...
CisSe
Üye
Hoş geldin :artı:
DeLmIrA
Üye
Originally posted by _GiTaRisT_@Oct 20 2005, 07:59 PM sadece dosya alıp gitmek yok haa D
Originally posted by D3N1Z+Oct 25 2005, 10:29 PM--><div class='quotetop'>QUOTE(D3N1Z @ Oct 25 2005, 10:29 PM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-_GiTaRisT_@Oct 20 2005, 07:59 PM sadece dosya alıp gitmek yok haa D