Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeBu şarj süresini takıntı yapıyım mı? :D
Sponsorlu Bağlantılar
TheLastWarrior
Üye
bendemi yeni batarya alsam 2000mah felan 1700 mah şimdiki
vallahi ben çok uzun süre de istemiyorum. bana 1 gün çok rahat yetsin akşam eve geldiğimde %20-30 kalsın yeter. bunla sabah bi çıkıyorum öğlen 2 gibi %20-30 arası kalıyor.
vallahi ben çok uzun süre de istemiyorum. bana 1 gün çok rahat yetsin akşam eve geldiğimde %20-30 kalsın yeter. bunla sabah bi çıkıyorum öğlen 2 gibi %20-30 arası kalıyor.
kardeşime 10 liralık bitane almıştım below marka ilk günlerde kötüydü fakat şuan 1 günü rahat çıkartıyor hatta 2. güne bile girebiliyor. bazen %6-7 birden düşüyor aniden ama düştüğü yerde 20 dakika felan takılı kalıyor.
kardeşime 10 liralık bitane almıştım below marka ilk günlerde kötüydü fakat şuan 1 günü rahat çıkartıyor hatta 2. güne bile girebiliyor. bazen %6-7 birden düşüyor aniden ama düştüğü yerde 20 dakika felan takılı kalıyor.
hiç kullanılmamış ki neredeyse telefon. ekran %7 yemiş.
Tyrann
Üye
Peocave , benim arkadaşta da galaxy note (n7000) var , dediğin gibi onunda şarjı 2-3 dk 'da yüzde 1 gidiyo ama bataryası şişik.
Yoksa telefonun 2500 mah bataryası var bence biraz daha uzun dayanması lazım