Tavsiye Bu şarj süresini takıntı yapıyım mı? :D

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bu şarj süresini takıntı yapıyım mı? :D
Bir süreliğine Note1 kullanacağım ama şarjı 2-3 dakikada %1 iniyor. Gerçi iPhone 4-4Sde de aynı performansı alıyordum ve klasik iphone batarya süresi gibi geldi bana. Discovery'm de 5-6 dakikada %1 iniyordu ama sıfır cihazdı tabi bide öyle düşünmek gerek.

Kısacası takıntı yapmalı mıyım yoksa normal midir bu cihaz için? :D

dipnot: pil yüzdesini kapat tavsiyesinde bulunmayın. :ehe

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
farkı rom deneyebilirsin. :)

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
gold batarya al

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
pili ençok ne tüketiyor?
ekranmi? yoksa android sistemi veya diğerleri?

asrabi

asrabi

Üye
Gold batarya cihazın ömrünü kısaltır.

Anil-D

Anil-D

Üye
gold batarya nedir

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Batarya almak degil yahu amacim sadece normal mi diye sormustum :D

Anil-D

Anil-D

Üye
bendede 2 saatte %7 yiyordu 4 gun bisey yuklemedim düzeldi

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ttec nasıl?

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
benim Xperia l de aynı 2-3 dakikada bir şarj yüzdesi düşüyor özellikle internette sürekli aktif iken interneti kapat sadece konuş ve mesajlaş 1günü çok rahat çıkarıyor

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
benim Xperia l de aynı 2-3 dakikada bir şarj yüzdesi düşüyor özellikle internette sürekli aktif iken interneti kapat sadece konuş ve mesajlaş 1günü çok rahat çıkarıyor
iyi hoşda internet olmadan bi hiç note. :D interneti çok aktif kullanıyorum ben pc felan açmıyorum çoğunlukla telefondayım.

• Beğen
Tepkiler: .caner.
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
aynen akıllı telefonlar internetsiz olmuyor mecbur bittikçe takacan şarja yada internette az aktif olucan :D

• Beğen
Tepkiler: Peocawe
Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
aynen akıllı telefonlar internetsiz olmuyor mecbur bittikçe takacan şarja yada internette az aktif olucan :D

ttec marka batarya alabilirim duruma göre. 4-5 dakikada 1 inse yeter internet açıkken. o bile fazla normalde ama bana yeter.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bence bataryayla alakası yok arkada çalışan uygulamalar bide onun yanına 3g ve internet açık olunca ekranında ışık yüzdesi yüksek olunca şarj dayanmıyor sen yeni batarya alınca seni en fazla 1 ay götürür yine aynısı olacak bence

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
bence bataryayla alakası yok arkada çalışan uygulamalar bide onun yanına 3g ve internet açık olunca ekranında ışık yüzdesi yüksek olunca şarj dayanmıyor sen yeni batarya alınca seni en fazla 1 ay götürür yine aynısı olacak bence
Ekran en kisikta olsada ayni hocam. Bide hafiften sislik var gibi bataryada.

Anil-D

Anil-D

Üye
bende rahat 6 saat kendi bataryasi veriyor öteki 7 zorlarsa 8 yapiyor cihaz s4

Üst Alt