Suyaka
Üye
-
Konu Sahibi
-
Kalın kafasınız ya yemin ediyorum su nokianin adam olmayacağını hala anlayamiyorsunuz ve hala nokianin dandik markalarını savunuyorsunuz nolmus bilader n8 e 12 megapiksel koysa fotograf makinesi dışında hiç bir halta yaramayan takoz bir cihaz
Kaç tane adam gibi uygulaması var
Adam hala iğrenç bir çözünürlükte teller çıkarırken samsung 720plik çözünürlük sunuyor hayır neden bu tartışma neden kabul et Nokia kullanıcısı para vermek istemiyorsun bari camur atma
Kalın kafasınız ya yemin ediyorum su nokianin adam olmayacağını hala anlayamiyorsunuz ve hala nokianin dandik markalarını savunuyorsunuz nolmus bilader n8 e 12 megapiksel koysa fotograf makinesi dışında hiç bir halta yaramayan takoz bir cihaz
Adam hala iğrenç bir çözünürlükte teller çıkarırken samsung 720plik çözünürlük sunuyor hayır neden bu tartışma neden kabul et Nokia kullanıcısı para vermek istemiyorsun bari camur atma
Konunun başında da belirttiğim gibi, tartışma ortamı yaratmaya çok istekliyiz arkadaşlar. Sadece bu konuda ne hissediyorsunuz bunları paylaşalım. Mühim olan ortak noktada buluşmak, eldeki malzemeleri değerlendirerek fikirlerimizi pişirmek. Büyük heveslerle aldığınız telefonunun, hemen hemen en çok kullandığınız platformlarda desteklenmediğini görmek size ne düşündürüyor?
Konu tartışmaya elverişli kişi yorum yapıyo hemen başka bir platformdaki uygulamanın daha iyi olduğunu söylüyorsun. Her uygulamayı beğenmek zorunda değiliz. Kaldıki düzgün ve edebli bir şekilde konuyu tartıştık günlerce sonuç ne olacak çıkıp birisi uygulama yazmaya mı başlayacak yada nokia duy bizi mi diyecek? Akıllı diye tabir edilen telefonları alan kişiler (çogunluğu) almadan önce zaten bir araştırma yaparak alıyor. Yani telefonun neleri yapabileceğini yada hangi uygulamanın olduğunu aşağı yukarı biliyor.
Söylediklerim, herkesce kabul edilmiş şeyler. Aksini iddaa edenler için video da çekebilirim. Bazı gerçekler görmeyenin kör sayılabileceği kadar açıkken, inatla üzerine doğruymuşçasına gidilmesinin bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Bu yüzden söylüyorum. Belki bunu ben en yakın çevremde bulunan arkadaşların telefonlarında test edebildiğim fark ediyorumdur. Elinize bahsettiğimiz diğer platform telefonlarından alıp 1-2 hafta kullanın. Ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız. Konuya gerçekle bağdaşmayan örneklerle yaklaşan arkadaşlara karşı, daha gerçek ve test edilmiş herkesce doğruluğu kabullenilmiş örneklerle gelmek sanırım bilmeyen arkadaşları bilgilendirme anlamında önemli.
Bu konu çok uzar kısacası şöyle "TERCİH" meselesi siz a şirketini seçersiniz ben b size göre a şirketinin sundukları daha iyidir bana göre b. Yani kalkıpta benim tercihimi siz sizin tercihinizide benim yargılamam olamaz.
----------Eklendi @ 00:22:23 ---------- Yazıldı @ 00:19:50 ----------
yukarıdaki yorumunuzdan da anlaşılabildiği gibi önyargılı konu açıp sonra tartışma çıkmasın demek olmaz
Ben A şirketi B şirketi demiyorum. Ama görünüşe göre Şirketler illa A şirketi diyor. Bu da B telefonu kullanan o şirketlerin abonelerinin mağduriyeti anlamına geliyor. Demek istediğimi anlayabiliyor musun? Tercihi şirketler yapıyor yani.
İşte olay bu kimse kimseyi mağdur etmiyor. Zaten o bahsi geçen uygulamaların olmadığı biliniyordu. En azından ben biliyordum ve halimden memnunum. İsteyen istediği telefonu kullanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?