DenizhaNq
Üye
iphone 3gs sınıf arkdaşım bi kız da var. görev yöneticisi falan bilmiyor açmış kapamamış açmış kapamamış bigün aldım rahat kırk uygulama vardı ve tık demiyordu telefon. sarj dersen gayet iyi yani adamlara ram gerekmiyor. sözde symbiana ram di işlemci hızıydı gerekmez diye geziyorlar görüyoruz. optimizasyon ve donanım olsa bu tahtan inmezdi...yoksa 4s 15-20 programı arkaplanda çalıştıramıyormu.ben n8 de açıyorumda.
ben cihazın kalitesine vede işlevselliğine da çok önem veririm.uygulama 2.plandadır benim için.kaldıki benim n8 cihazım da 35 adet uygulama yüklü.bunlarında hepsi kullanılabilen uygulamalar.
----------Eklendi @ 03:21:16 ---------- Yazıldı @ 03:20:10 ----------
merak ettimde hangi uygulama lazım olduda ovide yok acaba
iphone 3gs sınfı arkdaşım bi kız. görev yöneticisi falan bilmiyor açmış kapmamış açmış kapamamış bigün aldım rahat kırk uygulama vardı ve tık demiyordu telefon sarj dersen gayet iyi yani adamlara ram gerekmiyor. sözde symbiana ram di işlemci hızıydı gerekmez diye geziyorlar görüyoruz. optimizasyon ve donanım olsa bu tahtan inmezdi...
hiçbir şey değil sadece hd oyunlarına bak derim. Daha neler var neler.
iphone 3gs sınfı arkdaşım bi kız. görev yöneticisi falan bilmiyor açmış kapmamış açmış kapamamış bigün aldım rahat kırk uygulama vardı ve tık demiyordu telefon sarj dersen gayet iyi yani adamlara ram gerekmiyor. sözde symbiana ram di işlemci hızıydı gerekmez diye geziyorlar görüyoruz. optimizasyon ve donanım olsa bu tahtan inmezdi...
Bu resimler de tıpkı benim gibi Nokianın gerçek anlamda henüz akıllı telefon üretemediğini gösteriyor kendi görüşüm
anlayan anladı demek istediğimi.. o ortadaki tuşa iki kere bas ve acılan ekranda basılı tut gör... tıkladıgını tak diye acıyor bi kere görmedim kastıgını c7'imde mübarek artislik yapayım diyorum rezil ediyo adamı... kaç sene sonraki telefon bi de.. bende nokiacıyım ama burda nokiayı savunmayı doğruya doğruyu adamlar b*ktan bi strajedir diye sizi bizi kandırıp işi götürüyorlar... ben en fazla bi nokia daha alırım 1 ghz üstü ve 1 gb ram o zaman görücez bu değer markaların bunları yaptıkları doğrumuymuş değilmiymiş... neyse tartısmıyorum yanlış anlaşılmasın ama hersey ortada..iphone 3gs de görev yöneticisi mi var :S ve 40 uygulama arka planda mı açık :S vay arkadaş neymiş bu 3gs de apple ın bile multitasking koyduğundan haberi yokmuş cihaza
arkadaşım dediğin cihazda baktığın yer recent app diye geçen son kullanılan uygulamalar bölümüdür ve 3gs aynı anda müzik, radyo gibi belli uylamalar dışında bir çok işlemi açık tutamaz
zaten apple sırf arka plan uygulamaları unutulursa telefonu fazla ram harcar ve kilitlenir diye multitasking tarzı işlem yapmıyor
bir işten başka bir işe geçeceksen bunu kapat diğerini aç sonra bunu kaldığın yerden tekrar aç diyorlar
----------Eklendi @ 17:56:08 ---------- Yazıldı @ 17:55:01 ----------
önceki mesajlarımda yazdığım gibi HD oyunları aslında Nokia telefonlara çok da güzel entegre ederler ama satın alan pek olmadığından yapılmıyor :S
ben her zaman demişimdir nokiayı bitiren nokianın kendisi değil diye.
bu tarz bütün sitelerin özentilik yapıp herşeyi apple a çıkarması yüzünden nokia şu anda kötüye gidiyor.
e arkadaş nokia ne yapsın yani para mı versin adamlara benim telefonumu da o resme koy diye.
bu saatten sonra yapacak bişey yok maalesef arkadaşlar apple a herkes bişeyler çıkarıyor artık kimse symbiana bakmıyor bile.
nedenini de özentilik olarak düşünüyorum başka bişey değil. yoksa symbianda o programı yazmak çok zor olmasa gerek bence...
en iyisi anılbaran bişi demesin
Merhaba arkadaşlar. Hakkında, en eski Nokia kullanıcısından en yeni Nokia kullanıcısına kadar konuyu okuyan herkesin fikrini almak istediğim iki resim paylaşmak istiyorum. Burada amaç karşılaştırma ya da tartışma ortamı yaratmak değil. Birer nokia kullanıcısı olarak bu konuda ne hissettiğinizi ortak paylaşıma açmak istiyorum. Sadece sizin için ne ifade ettiğini bir cümle ile açıklarsanız çok sevinirim. Hepimizce biliniyor ki büyük kitlelere sahip olan internetin dev şirketleri, abone kazanma konusunda kıyasıya yenilikler ve mücadele içerisine girmiş durumda. Yine bildiğimiz gibi yeni nesil, büyük oranda mobil teknolojinin gelişimine paralel olarak yaşantısını yönlendirmekte. Bu durum kuşkusuz dev şirketlerin gözünden kaçmıyor ve mobil dünyasında kendilerine daha fazla yer edinebilmek için çeşitli geliştirmeler yapıyorlar. Bunların başında kendi şirket bünyelerinde bulundurdukları yazılım geliştirici mühendislerin, kullanıcıların kendi web sayfalarına hızlı, pratik ve stabil şekilde ulaşabilmeleri için uygulama yazmaları geliyor. Gel görelim, ne yazık ki bu şirketlerin bir çoğunun geliştirdikleri uygulamanın platform hedefleri arasında ne Nokia, ne de emektar işletim sistemi Symbian yer almıyor. Peki sizin düşünceniz?
Resim 1:
Resim 2:
Evet, sosyal paylaşım devi olan bu iki şirketin mobil platform için uygulama indirme sayfaları. Yorumlarınızı bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?