Bu özelliklerle bu oyunlar açılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce açarmı?

• Belki açar.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Açmaz.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

muhofb1903

Üye
kardeşim 630m ekran kartı üst sevıye ekran kartıdır. suankı butun oyunları yuksek sevıyede cok rahatlıkla oynarsın. amd 7670m ekran kartına eşdeğer bir karttır. amdnin yazımsal sıkıntıları olduğu için bu kartı (7670m) barındıran leptoplar uygun fıyatlıdır.
yuksek sevıye ekran kartı nedir dersen . oyun/grafik ekran kartları olarak geçmektedir. ve notebooklarda genellıkle i 52450m işlemci tipi ve diğeri i7 2670qm kullanılır bunlar sevıyelerının en fiyat/peformans işlemcileridir. sözün özü o notebook seni 5 sene rahat goturur

• Beğen
Tepkiler: L-LumieRe

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kardeşim 630m ekran kartı üst sevıye ekran kartıdır. suankı butun oyunları yuksek sevıyede cok rahatlıkla oynarsın. amd 7670m ekran kartına eşdeğer bir karttır. amdnin yazımsal sıkıntıları olduğu için bu kartı (7670m) barındıran leptoplar uygun fıyatlıdır.
yuksek sevıye ekran kartı nedir dersen . oyun/grafik ekran kartları olarak geçmektedir. ve notebooklarda genellıkle i 52450m işlemci tipi ve diğeri i7 2670qm kullanılır bunlar sevıyelerının en fiyat/peformans işlemcileridir. sözün özü o notebook seni 5 sene rahat goturur

AMD nin yazılımsal sıkıntısı neymiş ?

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Abiler şimdi konuyu hortlatmak gibi olmasın ama ben başka bi tane daha buldum bu nasıl ondan iyimi gerçi ondan iyide yani ısınma sorunu var diyolar bu hpler için bende 50 liralık bi sogutucu var idare edermi dizginlermi onu he derseniz perşembe en geç cuma (babam sağolsun gittikce erteliyo) alıcaz nasıl ?

BehzatÇ.

BehzatÇ.

Üye
oynarsın bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...