Hasan abi sana güveniyorum ama bundan 5 sene sonraki oyunları açarmı ama öyle ultra oyunlar değil araba yarışı falan 5 sene sonrakileri açarmı bayağı kullanmam lazım çünkü alınca 1 kere alabiliyorum malesef

Gta 4 ü very highda açıyomuş internette izlediğim videolara görehigh değilde 2 sinide mediumda açar![]()
Ama video da adam very highda oynuyor o nasıl oluyor madem bu kötü siz önerin bana max. 1350 tl ye.Oynarsın ama mediumda
Eminmisin abi bak huylandım videoya da güvenmemek lazım hasan bi de 2sinide medium da oynarsın dedi ben ömrüm boyunca high da oyun açmadım low'ların çocuğu oldum abi acil bulTamam tamam oynarsın highte
- - - Eklendi - - -
Tamam tamam 1350 bakarım sana şimdi.

Abi ne yaptın 1350 nerde 1500 nerde 17.3 ekranı ne yapayım 15.6 yeter bana yaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyarın vatanda indirim var kaçırma derim.

% 26 indirimli hali 1500 TL zatenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızyarın vatanda indirim var kaçırma derim.

% 26 indirimli hali 1500 TL zaten
ayrıca 7670M in eşdeğeri GT540M ve GT630M dir![]()
Abi yani bu notebook gta 4 ü high da açmazmı diyosun 
vatandaki indirim bugundü... geçti.Yarın vatanda indirim %25 indirim var.1125tl ye geliyor.

Abi onu bunu bırak ben ne için konu açtım siz ne için tartışıyosunuz bana yardım etmek için tartışmanız güzel
vatandaki indirim bugundü... geçti.
ayrıca % 26 indirimli hali 1500 diyorum
iyi bak.
ama bu bilgisayar son umudumdu ya bunu alacağım packard belli yada msi cx640dx i3 olanı alıcamBen hasan abinin dediği mediumda oynarsın lafına takıldım.
Tamam ilk olanı al.hasan sende abartma gta4 ü highta oynar[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]