Bu özelliklerle bu oyunlar açılırmı

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce açarmı?

• Belki açar.

Kullanılan: 0 0.0%
  • Açmaz.

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Gt540m gt630m ile eşdeğerdir.bu nedenle şu konuyu incelemeni tavsiye ederim.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Gt540m gt630m ile eşdeğerdir.bu nedenle şu konuyu incelemeni tavsiye ederim.
Bir an önce şu bilgisayarı alıp foruma bana ve Berke abi adına hayırlı bir iş yapmak istiyorum ama sadece 1 şansım var onu da iyi kullanmak istiyorum ondan böyle panik yapıyorum :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Baktın mı konuya?:ehe

- - - Eklendi - - -

Aslında bi şey söyleyecem 1350tl ye güzel kasa toplanır.gta4 ultra da oynanır ama sen laptop istiyorsun.

futbol123

futbol123

Üye
Yeter artık al :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Baktın mı konuya?:ehe

- - - Eklendi - - -

Aslında bi şey söyleyecem 1350tl ye güzel kasa toplanır.gta4 ultra da oynanır ama sen laptop istiyorsun.
Baktımda ben laptop istiyorum ya hem harbiden adam oynamış highda gta 4 ü bf3 ü de mediumda oynamış demekki bende oynarım ama evet laptop lazım bana :D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Güncel katılımcı sayısı az oldu hadi emin değilim hala bi tarafta yılların tecrübesi medium diyor diğer tarafta youtube deki videolar high diyor anlamadım :D

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
hıgh veya medıum olusunu cozunurluk etkıler..
Cok dusuk cozunurlukte ultrada bıle oynarsın... Ama max cozunurlukte low da bıle kasbılır mesela :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Mesala 1024*768de ultrada bile oynayabilirsin

futbol123

futbol123

Üye
Ayni kart bende var crysis2 de 20=35fps arasi hight 1366x768 ancak oyunanmiyor fps dusup duruyor.

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Ben bf3 ü highda oynamak istemedim ki :D mediumda açsın çözünürlük ortalama olsun ama gta 4 de highda oynamak isterim :D fps oyunlarda çözünürlük önemli değil benim için zaten oyunda sinek ile sivrisineği ayırt etmeye çalışmıyosun adamları vurucaksın işte :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
E kardeşim bizi ne uğraştırıyon o zaman:D

lolaman

lolaman

Üye
    Konu Sahibi
Medium da açıyo yani gta 4 ü de highda açıyosa tamam beyler sorun yok dağılabilirsiniz.

BlackNinja03

BlackNinja03

Üye
GTA 4 ü high oynatacağını sanmıyor arada bi kasılma olabilir .İnternet özelliğine bak GTA IV Maximum system olarak sonra bak buraya :)

Archonn

Archonn

Üye
Canyourunit isimli sitede bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldıramadığını görebilirsiniz. Oyunun minimum ve tavsiye edilen düzeydeki sistem gereksinimlerini ve bilgisayarınızın ne düzeyde oyunu çalıştırabileceğini analiz ediyor.

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
Canyourunit isimli sitede bilgisayarınızın oyunu kaldırıp kaldıramadığını görebilirsiniz. Oyunun minimum ve tavsiye edilen düzeydeki sistem gereksinimlerini ve bilgisayarınızın ne düzeyde oyunu çalıştırabileceğini analiz ediyor.

o sıteye guvenmemek lazım..
Bana kac tahe oyun ıcın kaldırmaz yetersız sıstem ozellıklerı dedı ben oyunları medıumda oynadım :D

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...