Telefon Tavsiyesi bu nokia ne yapmaya çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
bencede

slayer-39

Üye
Bence nokia artık bitmiştir ve bir daha toparlanması zordur. Artık android ve ios çağıdır kanımca.

Kerim.

Kerim.

Üye
Konu hort

msy2017

msy2017

Üye
android ve iosa bir rakip daha geliyor çok yakında(wp8)

- - - Eklendi - - -

şimdi ilk tarihe baktım da konu hortlamış yav

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Arkadaş Ya Donanım Ya Sağlamlık?

Şimdi Herkes Android İşletim Sistemli Telefonlara Saldırıyor. Tam Olarak Bilmiyorum Ama Biz Nokia Kullanıcıları Ortalama Yılda 1 Kez Telefonu Servise Gönderirken, Eminim ki Android İşletim Sistemli Telefonlar Yılda Minumum 3 Kez Servise Gidiyordur...
Bilmem Ekranı Bilmem Şarj Yeri Dokonmatiği Vs... Zaten Bu Telefonların Başınıda Eminim Samsung Çekiyordur...

Biz Türklerin Hep Bir Deyimi Vardır...

"ARKADAŞ NOKİA'DAN ŞAŞMAYACAKSIN"

İyi Forumlar...

Çok doğru

_atomcu_

Üye
İkiside süper

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
    Konu Sahibi
wp8ler güzel olur insallah

mcalisir

Üye
Sybian öldü. Wp için bekle derim henüz çok yaygın değil. Kaliteli bir android yada ios tercihn olsun derim

cukuleaks

Üye
Heryerde bağırıyorum benim androide geçme sebebim boş bişe değil. Symibana oyun moyun çıkmıcak zaten symbian artık bitti bitti. Heryerde haberi var habere gerek yok bitti yaw herkes desteğini çekti. Google play sotera giriorm call of dutyler gtalar dolaşıor ovi mağazaya giriorm atom bebe , adam vurmaca, osmanlı oyunu vs. bunu bütün arkadaşlarım söylüyor sadece ben değil ve herkes biliyor. Buna rağmen hala symbianı savunanlar var onların aklından şüphe ediyorum. Symbian yaklaık 2017 gibi tamamen kapatılacak buda not olsun. Şuanda geliştiriciler nokiadan symbianı bırakıon madem kodlarını ver diolar. Ama nokia nedense vermemekte kararlı...

Üst Alt