sataer
Üye
mango güncellemesi alamayan lumia 800 leri unutma ve lumia 900 amiral gemsi diye tanıtıldı 6 ay sonra wp 8 gelmiyor en azından samsung 1 sene sonra desteği kesiyor ve kapalı kaynak nerde oluyor hani link anca sallıyorsunuz yok tizen şöyle olacak yok nokia böyle olacak yok şöyle olacak diyorsunuz hele olsun o zaman tartışalım olmayan şeyin tartışmanın anlamı yok ve androidde4629525456952959624 telefon olabilir ama ios sadece üst düzey modellerde var androidin üst modellerine say desem 20 model sayamazsın ve kafandan şeyler sallayarak sen komik oluyorsun ![]()
Üst düzeyle ne alakası var mehmet nasıl bir fan nasıl bir körsün sen? Lumia800 ler mango yüklü satışa çıkıyor yeni partilerde tango yüklü bi kere sallama hiç.. Lumia900 wp 7 nin izin verdiği en yüksek donanıma sahip ama wp8 çekirdeğini kaldıramıyor burda suç microsoftundur bu bir ! Wp 7.8 ile donanım yükseltmeleri hariç herşey verilecek bu iki! Üst segment android ler diyorsun da piyasadaki satış rakamlarında alt ve orta segment hesaplanmıyor mu yani resmen saçmaladın gülüm! Yok tizen yok şu bu diyorsun da neden cevap veremiyorsun de bana samsung neden tizene eşşek gibi para veriyor de hadi???
- - - Eklendi - - -
sana göre 20 modelle 4 modeli kıyaslamak adilse kusura bakma da sana başka yerlerimle gülerim ben
tizen i bada üstüne mi geliştiriyor sana kocaman bir yuuuuuh insan bu kadar sallar be kardeşim ya. Tizenin ne badayla ne androidle bi alakası yok tizen üst segment cihazlarda kullanılıcak bi kere uydurma! Badalı cihazlar tizene geçicekmiş hele yalana ya madem link link diyorsun samsung un bu konuda ki açıklamasının linkini ver! Android kapalı kaynak olacak dedim bir röportajda okumuştum jely beanden sonrası için düşünülüyormuş. Lumia lara gelince iki güncelleme alacaklar bir wp 7.8 iki wp8 starter experience. Lumia800 hali hazırda bir yıllık cihaz tango bugün global olarak yayınlandı! Ve microsoft en az 6 ay daha cihazlara destek verilecek dedi dikkat et en az 6 ay! Samsung un ki gibi en fazla 6 ay değil 

tühya