Telefon Tavsiyesi bu nokia ne yapmaya çalışıyor

asigsasi

Üye
ben de bir nokiacı olarak lumia 900 ü sabırsızlıkla bekliyorum

random1

Üye

ister 7 sene ister 77 sene. işe yarıyor mu ona bakacaksın. bende yarıyor.

Tepkiler: pRime.
ister 7 sene ister 77 sene. işe yarıyor mu ona bakacaksın. bende yarıyor.

arkadas hic eline yüksek siniftaki androidli telefonu örnek htc one x i eline alip kullandin mi hic eline alirsan bu 7 sene evvel cikan programlarin ise yaradigini veya onlara ihtiyac duymadigini anlarsin,arkadas symbian devri bitti artik devir android ve ios devri bunu kabullenelim artik 3-4 sene sonra bu istemediginiz sistemlere gecmek zorunda kalacaksiniz.

Tepkiler: TheMadness

sen kain misin?

Polymath

Üye
[ENGİN];4823096' Alıntı:

beklentilerine göre cihaz almış olsaydınız şimdi pişman olmazdınız.buyrun androidli ve ios'lu cihaz alınız.

Kardeşim Pişman değilim öncelikle aldığım için. 650tl ye aldım oyüzden parasına göre iyidir 603. Demek istediğim Nokia Kendini batırdı. Ben androidi savunmadım açıkcası. Androidi her ne kadar kabullenmesekte satış rakamları ortada. Eğer Symbian a Nokia gerekli desteği verseydi Şuan android demezdik. Nokia kafasının dikine gittiği için şuan yerle bir. Diyorum kı Samsung 40 mılyon satmış Nokia Daha 10 milyon. Siz nokia ya halen nasıl başarılı dıyebılıyorsunuz ? Wp ye geçtı ama halen satışlar iyi değil. Lumia 900 hani satışta patlama neden yapamadı ? Galaxy s3 Geldiği anda tüm dünyada olay yarattı. Nokia'nın Pureview tekolojısını oldukça çok begenıyorum ama Dediğim gibi Dünyanın istekleri başka. Kamera yanında oyunda istiyor uygulamada istiyor. ADamlar 4 çekirdekli İşlemciler hayvan gibi donanımlarla gelıyor karşımıza Nokia daha tek çekirdekli işlemcilerde.

Ayrıca Tek çekirdekli işlemci yetıyor dıyeceksınız sisteme. Bir telefonu 4 çekirdekli diyip pazarlamak var birde bunu demeden tek çekirdekli işlemci diyip pazarlamak var. Tek cekırdeklı işlemcı dıyelım 4 cekırdeklı ıslemcıden ıyı performans saglar ama bunu kullanıcılar bılmez. Gıder 4 cekırdeklı alır.

Ah ah öyle bir işletim sistemi gelseki şu symbian android kapışması bitse artık telefonu alalı 9 ay falan oldu 1 ay öncesinden forumlara bakmaya başladım o günden beri yani 10 aydır aynı tartışmalar bırakın herkes sevdiğini alsın kullansın

mining-

Üye
ben 570 tl ye 603 aldım çok memnunum.şimdiye kadar kullandığım telefonlarda hep nokiaydı.nokiadan şaşmam çünkü güven veriyo bana.telefonu amaçları dahilinde kullanıyorum.yani mesajlasmak konuşmak için.androidi överken yazdığınız oyun uygulama vs şeyler için bilgisayar diye bişey var onu kullanıyorum

55lim

Üye

her kelimesine katılıyorum güzel yazmış arkadaş ben nokia kullanıyorum ve şu an için isteklerimi karşılıyor nedenmi? Çünkü işyerinde kullanmak için internet gerekli bende interne paketi var zaten bu akıllı telefonlar internet olmadan bir hiç video kamera müzik dinlemek dışında türkiyede internet paketleri malum ateş pahası hal böyle olunca telefona 1000 lira para vermek gereksiz evde internet varsa zaten bilgisayardan girersin kullanan kullanır o güzel gözleri yormaya değmeZ ama

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/sgs3-lumia900u-tahtindan-indiremedi-657171.html

http://www.maxicep.com/windows-phone-genel-destek/sgs3-lumia900u-tahtindan-indiremedi-657171.html

arkadas sg3 avrupada yok satiyor lumia 900 daha hala dogru düzgün almanyada yok gözünü seveyim lumia900 ün üstun tarafini yazda bende hak vereyim.

konuyu aç da bak amazon gibi samsungun kalesi bir sitede hangisi çok satmış. Ben s3 den iyi mi dedim? Gördün mü öyle bi söz? Konuyu açma zahmetine katlan bi arkadaşım!

- - - Eklendi - - -

arkadas sg3 avrupada yok satiyor lumia 900 daha hala dogru düzgün almanyada yok gözünü seveyim lumia900 ün üstun tarafini yazda bende hak vereyim.

ayrıca iyi telefon senin tercihlerine göre değişir bana göre 5110 en iyidir sana göre htc one x.

[ENGİN]

Üye
arkadaş ya androidli telınızle mutluysanız ne diye symbian bitti battı android şöyle android böyle diye dikta etmeye çalışıyorsunuz bırakında isteyen istediği sistemi kullansın size ne!...

Tepkiler: random1 ve tempestshine
[ENGİN];4824173' Alıntı:
arkadaş ya androidli telınızle mutluysanız ne diye symbian bitti battı android şöyle android böyle diye dikta etmeye çalışıyorsunuz bırakında isteyen istediği sistemi kullansın size ne!...

mobil olmasam çok pis beğenirdin allah seni inandırsın

ozggurr

Üye
Arkadasim su yazdigim programlarin cogunu 7 senedir diger uygulamalara yukledigini demissin, soyler misin hangileri oldugunu?

Ben sana tek tek yazayim simdi:
fotograf ve video uygulamalari zaten n8'e ozgu, en eski versiyonu 3 ekim 2010. belle ile butun versiyonlar guncellendi. bu da 2012 demek. 7 sene once kurdum dedigin programlar nelerdiyse bu programlar onlar degil.

nokia drop: 26 nisan 2012
nokia pulse: 18 mayis 2012
Nokia play to: 12 aralik 2011 (DLNA)
Nokia pulse: 18 mayis 2012
nokia city lens: 30 ocak 2012
symDVR: nisan 2012

bu uygulamalarin en son versiyonlarinin ciktiklari tarih bu tarihler. sen hangi 7 sene onceden bahsediyorsun bilmiyorum ancak icine android kacmis olacak ki fikrin olmadigi halde salliyorsun.

symftp yeni cikti.

car mode yeni cikti.

nokia maps 2.0 bu senenin belle ile gelen surumudur.

Simdi bu uygulamalarin bir tanesini bile su andaki islevleriyle birlikte sen 7 sene evvel 6690'e yuklediysen alnindan opuyorum senin, zira ortada olmayan seyleri 7 sene once bulup yuklemek buyuk marifettir. yok degilsen yuzune tukurulmeyi hakediyorsun. insafsizca gozu kapali bir sekilde salladigin icin.

tamam icine android kacmis olabilir, fakat ne bu insafsizlik arkadas ya.

uygulamalarin bazilari kalitesiz demissin sadece guluyorum sana.

bu yazdigim uygulamalar alanlarinda 1 numara uygulamalar.

Android aldi basini gidiyor demissin, gitsin bakalim nereye kadar gidecek...

Nokia'nin servis hizmetleri bile yeter Symbian telefon almaya.

x-plorer'in 7 sene evvelki versiyonunu yuklemis 6680'ine gelmis burda bos bos android reklami yapiyor.

birseyde bilse bari.

Tepkiler: iatis, pRime. ve TheMadness

Katılıyorum

[ENGİN];4824173' Alıntı:

Işte olay budur dağılın.

Tepkiler: iatis

Polymath

Üye

Bu paylaştığın yazıları okudun mu ? Tamamını. Okumamışsın belli aralarından seçtiklerim;

Ölçüm tüm perakende kanallarına yapılan dağıtımı kapsıyor. Tüketiciye ulaşan model bakımından ölçüm yapılmamış. Bu rakam Nokia'nın ilk çeyrekte satışını yaptığı 11.9 milyon akıllı telefon modelinin yüzde 18'ine denk geliyor. Aynı dönemde Apple 35 milyon, Samsung ise yaklaşık 42 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirdi. ( Htc Yazılmamış bile. Oda Nokianın İki katıdır kesin)

Ancak Lumia modelleri çok yeni olduğundan dolayı karşılaştırma yapmak için biraz erken. Nokia'nın rakiplerini yakalaması için bir hayli yol katetmesi gerekiyor.

Analistler en az iki çeyrek yıl sonrasında Lumia modellerinin karşılaştırma yapabilecek durumda olacağını düşünüyorlar. Çünkü Windows Phone 8 işletim sistemi ve çift çekirdekli işlemcilere geçiş, modellere olan ilgiyi biraz daha artıracaktır. ( Çİft çekirdekliler ilgiyi artıracakmış. Dİğerr firmalar 4 çekirdekli ürünleri koyarak zaten ilgiyi üzerine çekti)

Ayrıca şuanki akıllı telefon satış pazarının Yüzde 70 i bilinçsiz kullanıcılar olduğunu söylersek. 4 çekirdekli telefonlar insanlara voov dedirtecekk ve alacaklar. Nokia tek çekirdekli telefonuyla mı Bu telefonlara kafa tutacak pazarda.

pRime.

Üye

evet ben elime aldım 4 çekirdek koymuşlar internet sayfalarındaki sayfadaki kaydırma bile hala düzgün değil üstelik yavaş yüklüyor sayfaları. arkadaş galaxy s2 onun yanında uçak kalır. android kadar iğrenç bir sistem görmedim ben hayatımda. spam yazılım, güvenlik açıklıklarından tut, performansın aynı seyretmemesi, hafıza kartının sistemin hızını düşürmesi, ısınmasından tut, çok fazla donanım kullanması, belli bir yazılım üstünde direk donanımın etken olamamasından tut, yazılım desteğinin olmaması, bir dünya problemi olan bir sistem kullanıp bunu övmeye çalışmanız bana çok komik geliyor. önce sistemdeki saçma sapan sorunlara bakın ondan sonra gelip symbian ölüyor bitiyor diyin. ics'de donanım hızlandırma var dendi o kadar, daha adam akıllı göremedik o donanım hızlandırmayı çok şükür. fellik fellik rom arayıp durursunuz. symbian'ı bu sürede fp1'e kadar getirip adam ettiler. hiç değilse biterken androidden kat kat daha güzel bir şekilde bitiyor.

Tepkiler: fLuke!, iatis, random1 ve 1 kişi daha