Polymath
Üye
Abartamayın şimdi oyun olsa kötü mu olur? Biri demiş ben oyun sevmem. Biri demiş oyun insani asosyal yapar. Ne alaka arkadaşlar. Android alipta oyun oynayanların hepsi asosyal mi? Şahsen bol oyun olsaydı bizde de boş zamanlarımda oyun oynardım. Ha isteyen oynamayabilirde. Siz aman oyun olmasın ne olacak yeter diyorsunuz. Oyun çok olsunda siz yine oynamayın. 603 kullanıyorum hayvan gibi donanımi var ama oynayacak oyun yok. Bunada birşey demiyorum çünkü ucuz etin yahnisi bu kadar olur.
bin kusur lira verip 2.3 guncellemesini anca kisa sure once alan hatta pisman olan ve ics destegi sozu alip hala bir umut diyen android kullanicilari, neredeyse iki bin lira verip neye verdiklerini bilmeyen ios kullanicilari ve hala ne kullandiklarini cozmeye calisan wp kullabicilari ve son olarak 1. Nesile israrla tam destek bekleyen, 2. Nesiller ne zaman patlar diye merak eden nokia kullanicilari
Kisaca bu isin sonu yok ve teknoloji acimasiz ya parana kiyip devamli modell degistirip takipte olacaksin ,ayak uyduracaksin yada kosene cekileceksin : ) benim nacizane dusuncelerim bunlar tabiki..
[ENGİN];4819196' Alıntı:ihtiyaç ve beklentilerinize göre cihaz araştırıp almazsanız sonu herzaman hüsran olacaktır.
Memnun olmasa kullanır mı?sen memnunmusun peki c6-01 inden..
sen memnunmusun peki c6-01 inden..
Eh bi zahmet yapsın artık, geç bile kaldı...Android tabletim var. Ne yükledim biliyor musun? Asphalt 6 HD, Cut The Rope, Angry Birds, Six Guns, Blood and Glory. Bunun dışında başka bir oyun oynamıyorum, çünkü oynanacak gibi değiller. Tabi, aralarında PES gibi çok güzel olanlar da var. Yine de Android oyunları çok daha güzel, evet.
Artık Android ve Symbian alınmaz. Alınacaksa Windows Phone ve iOS 6 alınır. Nedeni mi? Nokia daha önce hiç yapmadığı kadar fazla uğraşıyor geliştiricilerle, dayatıyor. Yakında birçok uygulama geliyor.
Eh bi zahmet yapsın artık, geç bile kaldı...
Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar.
Arkadaşlar symbian belle uygulama ve oyun falan çıkmayacak sanırım artık sabrım tükendi çünkü.
Özellikle 1 nesilleri iyice bıraktı bize güncellemede gelmeyecek galiba biraz öyle görülüyır gelsede uyduruk güncellemer olucaktır.
Bu nokia neden geliştiremiyor neden geliştirmiyor bu işletim sistemini?
Ve bu yeni lumialar nasıl iyilermi uygulama oyun acısından?
Almayı düşünüyorum ama bir yanndanda korkuyorum gene sonu hüsran olucak diye nokia almaya korkar oldum.
2 gün önce kardeşime android telefon aldık abi kıskandım resmen market dolu oyun uygulamada bol her gün nerdeyse geliyor canlı duvar lar falan süper birşey
arkaşlar
ANDROIDMİ WP7Mİ IOSMU HANGİSİNİ ALSAM DANA İYİ OLUR HANGİSİ DANA İYİ?
ölsem abdroid almam symbian kullanırım daha iyi
bin kusur lira verip 2.3 guncellemesini anca kisa sure once alan hatta pisman olan ve ics destegi sozu alip hala bir umut diyen android kullanicilari, neredeyse iki bin lira verip neye verdiklerini bilmeyen ios kullanicilari ve hala ne kullandiklarini cozmeye calisan wp kullabicilari ve son olarak 1. Nesile israrla tam destek bekleyen, 2. Nesiller ne zaman patlar diye merak eden nokia kullanicilari
Kisaca bu isin sonu yok ve teknoloji acimasiz ya parana kiyip devamli modell degistirip takipte olacaksin ,ayak uyduracaksin yada kosene cekileceksin : ) benim nacizane dusuncelerim bunlar tabiki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?