Aynenbence zaten samsung alanların çoğunluğu telefon donanımından anlamayan zihniyetler ismiyle satıyor samsung![]()

Xperia Z hala alıyor ne unutulması
4.1'le çıktı 4.1.2, 4.2.2, 4.3 ve 4.4 aldı daha da alır bence. Z1 de alır baya.
Sony nin 6 aylık olayı hiç iyi olmadı.z1 çok çabuk eskiyecek.android cephesinde bence en iyisi htc.telefonlarını eskitmemeye çalışıyor.htc one eskimesin diye htc one max e s600 yonga seti koydu.ve kit katı dağıtalıda baya oldu.
Mechanical Engineering
Yanılıyorsun.ben touchwiz i beğendiğim için aldım ayrıca şuan bile Türkiye de sadece 3gb ramli note 3 var bu donanimdan anlamadigim anlamına mi geliyor??bence zaten samsung alanların çoğunluğu telefon donanımından anlamayan zihniyetler ismiyle satıyor samsung![]()
Yanılıyorsun.ben touchwiz i beğendiğim için aldım ayrıca şuan bile Türkiye de sadece 3gb ramli note 3 var bu donanimdan anlamadigim anlamına mi geliyor??

Htc donanım olarak gerideydi One2 ile yetişti.Sony nin 6 aylık olayı hiç iyi olmadı.z1 çok çabuk eskiyecek.android cephesinde bence en iyisi htc.telefonlarını eskitmemeye çalışıyor.htc one eskimesin diye htc one max e s600 yonga seti koydu.ve kit katı dağıtalıda baya oldu.
Mechanical Engineering
Evet donanım olarak gerideydi fakat dediğim gibi telefonunu eskitmemeye yani fiyatını düşürmemeye çalıştı buda one alıp 2-3 ay sonra fiyatının düştüğünü görmek istemeyen kullanıcılar için iyi hareket bence.z1 alanlar z2 çıktı 6 ay sonra z3 .telefon 1 yılda eskidiHtc donanım olarak gerideydi One2 ile yetişti.
Evet eminim htc'nin açıklaması böyle.zaten one max incelemelerinde bir çok editörde bunu söylüyorEskimesin diye koyduğundan emin misin? Htc o dönem diğerlerinin gerisinde kaldı. G2, note 3 satarken htc ne sattı?

Biraz konu dışına çıktık ama kusura bakmasın arkadaşlar.Son bir cevap daha vermek istiyorumYalnız XZlerin de fiyatı düşmüyor, One gibi. Ayrıca güncellemelerini de aldılar. One'da aldı XZ'de aldı. Zaman zaten geçiyor, XZ ne kadar eskidiyse One'da o kadar eskidi diye düşünüyorum ben. Yeni modeller çıkınca eskisini kullananların kendilerini kazıklanmış gibi hissetmeleri zaten saçma bir olay ki Z'den 6ay sonra Z1, bir 6ay sonra da Z2 çıkacağı da belliydi. Bunlar mesele değil, bence. Yapsınlar, istedikleri kadar yapsınlar, kaliteli yapsınlar, destek versinler ki Sony'nin kodları paylaşması bile yeter, bir de fiyat güzel olsa tamamdır. Sony'nin sorunu 6 ayda bir çıkan yeni XZ'ler değil. Fiyatlar sorun. Tabi vergilerinde etkisi var ama yine de fiyatlar sorun.
Hocam dediklerinize harfiyen katılıyorum.Ama şöyle bir sorun var.Samsung senede bilmem kaç tel çıkartıyor.Sony için şu an çok telefon yok sayılır.Henüz z kitkat ı almadı sanırsam.Yani ne kadar çok telefon gelecek için o kadar sorun.Ben s4 kullanıyorum ama htc'nin tavrını beğeniyorum.Z1 tasarım olarak zayıf ama donanım olarak süper telefon.Z2de yapılan hatalar düzeltildi ve yine harika telefon.ama şahsen ben z1 alsam 1 sene içinde üzerine 2 yeni model gelse kötü olur yani 2000 lira para sayıp telefon alıyoruz sonuçta.Neyse
birde S4tede kit kat sonrası sorunlar çıktı sanırım z1dede var.umarım düzeltirler 
Benim mtk6589 cihazimda var cakma s4android 4.4.4 de ilk defa duydum

Xperia Z'yi unuttular galiba![]()