Haber bu ne biçim güncelleme Z1 den anlayanlar lütfen açıklayıcı birşeyler söylesin

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Xperia Z hala alıyor ne unutulması :D

4.1'le çıktı 4.1.2, 4.2.2, 4.3 ve 4.4 aldı daha da alır bence. Z1 de alır baya.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
bence zaten samsung alanların çoğunluğu telefon donanımından anlamayan zihniyetler ismiyle satıyor samsung :D

MaxipmaN

Üye
tutmuyo mudur nedir z1 daha 6ay önce çıkmadı mı z2 çıkıverdi vermezler adam gibi destek

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
Invoke

Invoke

Üye
Diğerleri ne veriyorsa onu veriyorlar işte, artık ne kadar adam gibiyse.

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Sony nin 6 aylık olayı hiç iyi olmadı.z1 çok çabuk eskiyecek.android cephesinde bence en iyisi htc.telefonlarını eskitmemeye çalışıyor.htc one eskimesin diye htc one max e s600 yonga seti koydu.ve kit katı dağıtalıda baya oldu.

Mechanical Engineering

Invoke

Invoke

Üye
Sony nin 6 aylık olayı hiç iyi olmadı.z1 çok çabuk eskiyecek.android cephesinde bence en iyisi htc.telefonlarını eskitmemeye çalışıyor.htc one eskimesin diye htc one max e s600 yonga seti koydu.ve kit katı dağıtalıda baya oldu.

Mechanical Engineering

Eskimesin diye koyduğundan emin misin? Htc o dönem diğerlerinin gerisinde kaldı. G2, note 3 satarken htc ne sattı?

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bence zaten samsung alanların çoğunluğu telefon donanımından anlamayan zihniyetler ismiyle satıyor samsung :D
Yanılıyorsun.ben touchwiz i beğendiğim için aldım ayrıca şuan bile Türkiye de sadece 3gb ramli note 3 var bu donanimdan anlamadigim anlamına mi geliyor??
Düşük seviye Samsung kullanıp konuşan zihniyette çok. İlk Samsung alıyor sonra üst seviye LG sonra Samsung boyle şöyle.

Invoke

Invoke

Üye
Yanılıyorsun.ben touchwiz i beğendiğim için aldım ayrıca şuan bile Türkiye de sadece 3gb ramli note 3 var bu donanimdan anlamadigim anlamına mi geliyor??

Galaxy aceler, megalar, s3 miniler... Çoğunluk demiş, Note 3 kullanıcıları üzerine alınmasın. :D

• Beğen
Tepkiler: TheLastWarrior ve B.A.R.O.N
0MG90

0MG90

Üye

Mechanical Engineering
Htc donanım olarak gerideydi One2 ile yetişti.

mrgoxel

mrgoxel

Üye
konu çok tuhaf hakikaten açılma amacını tüm mesajları okuduğum halde anlayabilmiş değilim.
bende 4.4 ile gelen sorunlardan bahsedileceğini sanıp (z açısından hazırlıklı olmak için) hemen dalmıştım içeri ama konu ne çıktı:close_tema:

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Htc donanım olarak gerideydi One2 ile yetişti.
Evet donanım olarak gerideydi fakat dediğim gibi telefonunu eskitmemeye yani fiyatını düşürmemeye çalıştı buda one alıp 2-3 ay sonra fiyatının düştüğünü görmek istemeyen kullanıcılar için iyi hareket bence.z1 alanlar z2 çıktı 6 ay sonra z3 .telefon 1 yılda eskidi :D
Eskimesin diye koyduğundan emin misin? Htc o dönem diğerlerinin gerisinde kaldı. G2, note 3 satarken htc ne sattı?
Evet eminim htc'nin açıklaması böyle.zaten one max incelemelerinde bir çok editörde bunu söylüyor :)

Invoke

Invoke

Üye
Yalnız XZlerin de fiyatı düşmüyor, One gibi. Ayrıca güncellemelerini de aldılar. One'da aldı XZ'de aldı. Zaman zaten geçiyor, XZ ne kadar eskidiyse One'da o kadar eskidi diye düşünüyorum ben. Yeni modeller çıkınca eskisini kullananların kendilerini kazıklanmış gibi hissetmeleri zaten saçma bir olay ki Z'den 6ay sonra Z1, bir 6ay sonra da Z2 çıkacağı da belliydi. Bunlar mesele değil, bence. Yapsınlar, istedikleri kadar yapsınlar, kaliteli yapsınlar, destek versinler ki Sony'nin kodları paylaşması bile yeter, bir de fiyat güzel olsa tamamdır. Sony'nin sorunu 6 ayda bir çıkan yeni XZ'ler değil. Fiyatlar sorun. Tabi vergilerinde etkisi var ama yine de fiyatlar sorun.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Yalnız XZlerin de fiyatı düşmüyor, One gibi. Ayrıca güncellemelerini de aldılar. One'da aldı XZ'de aldı. Zaman zaten geçiyor, XZ ne kadar eskidiyse One'da o kadar eskidi diye düşünüyorum ben. Yeni modeller çıkınca eskisini kullananların kendilerini kazıklanmış gibi hissetmeleri zaten saçma bir olay ki Z'den 6ay sonra Z1, bir 6ay sonra da Z2 çıkacağı da belliydi. Bunlar mesele değil, bence. Yapsınlar, istedikleri kadar yapsınlar, kaliteli yapsınlar, destek versinler ki Sony'nin kodları paylaşması bile yeter, bir de fiyat güzel olsa tamamdır. Sony'nin sorunu 6 ayda bir çıkan yeni XZ'ler değil. Fiyatlar sorun. Tabi vergilerinde etkisi var ama yine de fiyatlar sorun.
Biraz konu dışına çıktık ama kusura bakmasın arkadaşlar.Son bir cevap daha vermek istiyorum :) Hocam dediklerinize harfiyen katılıyorum.Ama şöyle bir sorun var.Samsung senede bilmem kaç tel çıkartıyor.Sony için şu an çok telefon yok sayılır.Henüz z kitkat ı almadı sanırsam.Yani ne kadar çok telefon gelecek için o kadar sorun.Ben s4 kullanıyorum ama htc'nin tavrını beğeniyorum.Z1 tasarım olarak zayıf ama donanım olarak süper telefon.Z2de yapılan hatalar düzeltildi ve yine harika telefon.ama şahsen ben z1 alsam 1 sene içinde üzerine 2 yeni model gelse kötü olur yani 2000 lira para sayıp telefon alıyoruz sonuçta.Neyse :) birde S4tede kit kat sonrası sorunlar çıktı sanırım z1dede var.umarım düzeltirler :)

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Invoke

Invoke

Üye
Konu sahibi zaten cevabını alalı çok oluyor. :D Sonuçta 4.4.4 diye bir sürüm yok. =P

Z kitkatı önümüzdeki günlerde alacak.

ANIL

ANIL

Admin
Son rakam üreticiler tarafından veriliyor.

• Beğen
Tepkiler: Invoke

roodrjqes06

Üye
Xperia Z'yi unuttular galiba :@

Üst Alt