Bu Kurban Bayramında

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Bu Kurban Bayramında
Samsun Da Olacağım Ve Kendine Telefon Alacağım Simdi Ben 75 Kilo Fındık Başsağı Yapsam 7 Tl Den Satsam 75x7=525 Tl Ye Ne Tür Androıd Bir Telefon Alınır Gerekırse 5800 Satarım 150 ye etti 675 tl nasıl bir telefon alabilirim aklımda samsung galaxy ace 2 veya Ace Pulus Var Android telefon alırken neye dikkat etmeliyim .

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
paranı onlara boşuna hiç yatırma direkt gm discovery al

fk555897

fk555897

Üye
General Mobile Discovery veya 750 TL'ye arttırabilirsen Samsung Galaxy S3 Mini'yi öneririm.

age101

Üye
ace falan uğraşma arkadaslarida dediği gibi git general mobile discovery al

Lohengram

Lohengram

Üye
LG Optimus 4X alabilirsin 750 TL çıkabilirsen :oke:

Anil-D

Anil-D

Üye
s3 mini al

Kerim.

Kerim.

Üye
amdroid alcaksan s3ten asagisina bakma bence.ikinci el s3 bul derim

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
kafam karıştı belki birde discovery alabilirim

- - - Eklendi - - -

s3 mını 1000 tl benım aılem 1000 tl lık telefon almama izin vermez

Anil-D

Anil-D

Üye
bin tl s3 sade 600 tl s3 mini

theeternal

theeternal

Üye
s3 mini al

- - - Eklendi - - -

s3 mini akakcede 678 tl ye bile var bizim burdaki turkcellde 729 tl kampanya vardı sonra 749 tlye var vatan computerde haftasonu 749 oluyor s3 mini iyi bir seçim olur

- - - Eklendi - - -

749 a çarşıda rahat bulursun

- - - Eklendi - - -

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
he o kadar ucuzladiysa s3 alırım ama çok ısınıyor diyorlar

LimePie

LimePie

Üye
ısınmayan android telefon söyle gidip alayım :)

Anil-D

Anil-D

Üye
alda beles goruntulu konusuruz

- - - Eklendi - - -

ben s4 ümüm ısınmıyor

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
tamam anladım yani hepsi ısınıyor o zaman 750 tl yi geçmicek bir telefon alabilirim o da belki s3 mini olabilir bir diğer aklım ise LG Optimus 4X de kaldı çok güzel telefon bunun hakkında düşünceleriniz neler

theeternal

theeternal

Üye
tamam anladım yani hepsi ısınıyor o zaman 750 tl yi geçmicek bir telefon alabilirim o da belki s3 mini olabilir bir diğer aklım ise LG Optimus 4X de kaldı çok güzel telefon bunun hakkında düşünceleriniz neler
lg optimus 4x hd p880 var diye biliyorumda bu 1000küsür lira s3 mini cok güzel su an kullanıyorum 5gün once falan aldım bende 2 yıl kvk garantili 749 a ben beyaz aldım :D güzel renkleride var

Anil-D

Anil-D

Üye
HER İŞİNİZE İVME KAZANDIRIN

1.5Ghz dört çekirdekli işlemcinin tam gaz gücü ile güne başlayın ve her türlü işleminizi bir çırpıda halledin. Gecikmesiz yükleme, kusursuz çoklu görev sistemi ve ayrıntılı grafiklerin tadını çıkarın.
YOĞUN OYUN DENEYİMİ

Bir zamanlar sadece bilgisayarlarda yaşadığınız harika deneyim sayesinde oyunlarınızı bir sonraki seviyeye taşıyın. Dört Çekirdekli işlemcinin gücünü ve dinamizmini kullanarak oyunların sunduğu gerçek heyecana tanık olun.
4-PLUS-1™ BATARYA TASARRUFU İÇİN BEŞİNCİ ÇEKİRDEK

NVIDIA ® Tegra* 3 işlemcisi yüksek seviyede multimedya performansı için tasarlanmış olan dünyanın tek 4-PLUS-1™ dört çekirdekli işlemcisidir. Aynı zamanda, batarya verimliliğini maksimize etmek için aktif bekleme modu ve müzik çalma gibi daha kolay olan işlemleri sürdürmek için batarya tasarrufunu sağlayan beşinci çekirdeği devreye sokar. Bence lg alma

theeternal

theeternal

Üye
bak bunu buldum 719 tl ye güvenli alıs veris gett mi ne bise vardı onla alabılırsın galıba aldıgında kontrol edersın

Anil-D

Anil-D

Üye

theeternal

theeternal

Üye
:) :) :)

Anil-D

Anil-D

Üye
pahalı burdaya

Üst Alt