Haber General Mobile Taksitli Telefon Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
General Mobile Taksitli Telefon Kampanyası
General Mobile yeni taksitli cihaz kampanyasını duyurdu. General Mobile taksitli telefon modelleri hangi şartlarda ve nasıl alınır?

Telpa firması satmakta olduğu cihazlar için son olarak taksitli satış olarak kullanıma açtı.Bildiğiniz gibi Kredi Kartı üzerinden akıllı telefon satışı yasaklandı ve kullanıcılar banka kredisi üzerinden yada taksitli nakit avans olarak cihaz satın almaya çalışıyor.En çok satın alınan sistem ise kullandığınız gsm operatörünüz üzerinden 12-24-36 Ay vade ile taksitli cihaz satın almak diyebiliriz.

Peki General Mobile modellerinden hangi modeller taksitli satış olarak biz sunuluyor yada hangi cihazların taksitli satın alabiliriz.
1-GeneralMobile GM 5
2-GeneralMobile GM 5 Plus
3-GeneralMobile GM 5 Plus D
4-GeneralMobile 4G Dual

Bu modelleri General Mobile satışı yapan yada taksitli astış yapan mağazalardan satın alabilirsiniz.İster peşin olarak istersenizde 6 Taksitli olarak satın alabilirsiniz.

Taksitli Satış Nasıl Yapılıyor
Bu işlem banka üzerinden size en yakın telpa bayisine giderek birkaç kimlik bilginiz ile taksitli cihaz sorgulaması yaptırabilir ve satın alıp alamacağınızı öğrenebilirsiniz.Sizden istenilen bilgiler ise TC Kimlik numaranız,Doğum tarihiniz ve aktif olarak kullanmakta olduğunuz cep telefonu numaranızdır.

Daha sonra ise satın almak istediğiniz cihazın imei numarası ile telpa taksitli satış sisteminden sorgulama yapılıyor.KKB sorgulaması başladığı zaman ise size KKB şifreniz gelecektir.Şifreyi mesaj olarak aldığınızda görevli sizden şifreyi isteyecektir ve giriş yapacaktır.Olumlu yada olumsuz sonuç kısa süre sonra karşınıza gelecektir.

Eğer olumlu olarak sonuç verirse kimlik fotokopiniz ve ilk taksiti peşin ödediğiniz zaman cihazı satın alabilirsiniz.Cihaz modeline göre taksitler değişmektedir.

GeneralMobile GM 5 modelinde ilk taksit yani peşinat 124 TL dir ve diğer taksitler 115 TL’dir.

GeneralMobile GM 5 Plus modelinde ise ilk taksit yani peşin olarak vereceğiniz ücret 150 sonraki ödemeler ise 170 TL olarak belirlenmiştir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
seco_can_can

seco_can_can

Üye
yerli cihazlara ilgiyi arttırmayı düşünüyorlar iyide gidiyor kendi görüşüm general mobile baya yol kat etti bence android güncellemesi de büyük etki gösterdi ama halen serviste sıkıntı çekiliyor ilgi alaka sıfır onun dışında gelişmeler var operatörden alacağımıza bu şekilde bence daha mantıklı
 


Üst Alt