Bu IPHONE Orjinal Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kǔr Şâd

Üye
Bu IPHONE Orjinal Mi ?
5800 ile takasa gireceğim üstüne ücretle tabiki. Bu telefon orjinalmidir sizce yoksa çin malımı.
Ben bir telefoncuya dedim vitrindeki Iphone 3G ile takas, adam 150TL istedi üstüne bende internetten bir adamla anlastığımı ve 50TL verceğimi hemde 32GB , 3GS olduğunu dedim. Adam çin malıdır yazık olur 5800ına dedi. Sizce bu orjinalmidir yoksa çinmidir? Adama sordum daha cevap atmadı.

cehili

cehili

Üye
Değil. Bulaşma.

SilentOne

SilentOne

Üye
kesinlikle deqildir

Kǔr Şâd

Üye
Ben 5800'dan sıkıldım açıkcası hangi telefon ile takasa gitsem üstüne 50TL gibi miktar verebilirim. Benimkinden alt olmasına rağmen bir tane Pixon var Samsung. Hani 8MP olan, ne dersiniz?

cehili

cehili

Üye
5800 daha iyi sırf kamera için alacaksan al.

jigsaw_54

Üye
orjinal değil birebir kopyası şuraya dikkat menü gösteriyor ya orada MÜZİK yazıyorsa çakmadır orjinal iphone larda müzik yerine iPad yazar buna dikkat edin

----------Eklendi @ 01:00:12 ---------- Yazıldı @ 00:59:04 ----------

ayrıca o dediğin pixon 8 de wifi yok bunu da biliyorsundur umarım

----------Eklendi @ 01:03:23 ---------- Yazıldı @ 01:00:12 ----------

zaten ilanda belirtmiş "apple kendi firması üretmemiştir dubaide apple dışında bi firma tarafından üretilmiştir birebirdir çin değildir"

Kǔr Şâd

Üye
Biliyorum benim telefonumdan daha düşük olduğunu. Kamera olarak yüksek ama mesajlaşmak gibi ihtiyaçlarımıda karşılayabilirmi. Ayrıca kimsenin elinde yok :naughty:

cehili

cehili

Üye
Madem öyle Samsung 8320 al.

adsız123456

Üye
Bence orjinal değil ama sen bilirsin. Birde arkadaşımın iphone menüsü benzemiyor

jigsaw_54

Üye
abi orjinal değil zaten ilanda söylemiş "apple kendi firması üretmemiştir dubaide apple dışında bi firma tarafından üretilmiştir birebirdir çin değildir"

adsız123456

Üye
abi orjinal değil zaten ilanda söylemiş "apple kendi firması üretmemiştir dubaide apple dışında bi firma tarafından üretilmiştir birebirdir çin değildir"
Evet ,gördüm tebrik ederim ,bilinçli bir tüketicisiniz :oke:

Kǔr Şâd

Üye
Bende yeni fark ettim, teşekkürler yardımlarınız için.

osman214

Üye
kesinlikle bulaşma zaten adamda yazmış çakma diye birebir desede inanma bildiğin çakma

5800 ı bence satıpta hiç bir özelliği olmayan sadece hava atmak için(bence görgüsüzlük) yapılmış boş bir telefona paranı verme.

emreilhans

emreilhans

Üye
o pixon 1. sınf replika alma orjinali şurada orjinali ofi yata olurmu :D

Kǔr Şâd

Üye
Pixon ikinci el olarak 300TL bile etmiyor, bu sıfır fiyatı. Piyasada hiç yok ondandır.

hoss

hoss

Üye
çakma

emreilhans

emreilhans

Üye
pixon spot orjinal değil kısacası bu tutulmadı bu telefon ama orjinal değil o bizzat inceledim 229 tllik 6600 kamerası daha iyi ondan...

Ocean258

Ocean258

Üye
ya orjınal adam gerızekalı yada senı sanıyor.. bulasma bencede...

fireman87

fireman87

Üye
Hizmetler yerine - safari yazması lazımdı, müzik yerine - ipod, kameralar yerine - kamera, Videos yerine youtube yazsaydı eğer orjinal olacaktı dostum malesef çakma :oke:

log1n

log1n

Üye
Birebir kopyası hiç bulaşma derim. :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...