Tavsiye Benim Hatama Düşmeyin!!

Sponsorlu Bağlantılar

98farom98

98farom98

Üye
Geçmiş olsun kardeşim valla bende hiç bir telefoncuya güvenmiyorum en iyisini yapmışsın hayırlı olsun güle güle kullan :)

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
usta geçmiş olsun sevindim az bi zarar ile dönmene zaten 2. El telefon almayacaksın satan durduk yere satmaz illa çıkar bi sorun :)

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
usta geçmiş olsun sevindim az bi zarar ile dönmene zaten 2. El telefon almayacaksın satan durduk yere satmaz illa çıkar bi sorun :)
aynen teşekkürler arkadaşlar. G7 ile ilgili herhangi bir sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.

Arkadaşlar birde garip birşey oldu telefonu eve getirdiğimde. Telefonu wifi ye bağla dedim hiç şifre filan istemeden bağlantı. Wifi kesinlikle şifreli. Acaba google play artık wifi şifrelerinide mi kaydediyor bu nasıl oldu anlamadım? Var mı bilen ? :)

Son düzenleme:
Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
aynen teşekkürler arkadaşlar. G7 ile ilgili herhangi bir sorusu olan varsa seve seve cevaplarım.

Arkadaşlar birde garip birşey oldu telefonu eve getirdiğimde. Telefonu wifi ye bağla dedim hiç şifre filan istemeden bağlantı. Wifi kesinlikle şifreli. Acaba google play artık wifi şifrelerinide mi kaydediyor bu nasıl oldu anlamadım? Var mı bilen ? :)
Daha önce kullandiginiz gmail hesabi ile telefona giris yaptiysaniz sifreler sanirim orada kayit oluyor

Polymath

Polymath

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce kullandiginiz gmail hesabi ile telefona giris yaptiysaniz sifreler sanirim orada kayit oluyor

Aynen bende öyle düşündüm ama şaşırdım. Önceki modemimin ismi bile gelmiş listeye. Demekki hem google ın işi :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ayarlarda yedekle ve sifirla diye bir bolum var ordan gorebilirsin. tum uygulama verilerini yedekliyor. wifi sifresi de o sekilde aktariliyor telefonuna

alikemal064

alikemal064

Üye
Huawei g7 aldım. Şuan telefondan memnunum. Kamerası fila oldukça cezbetti beni. Tabik g2 deki performans farkını anlayabiliyorum. İdarelik bu telefon ualdım artık. Yakında mülakatım var. Memur olursam inşallah bunu ağabeyime satıp basşa bir tele yöneleceğim :)

Mülakatın İçin Başarılar. Abinedemi Parayla Satıcaksın Telefonu :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt