ne cihaz varÜye olurken öyle yazdık öyle kaldıbir ara o kısımda siyah noktalar vardı ama artık olmuyor sanırsam
![]()
DüzenliyebilirsinÜye olurken öyle yazdık öyle kaldıbir ara o kısımda siyah noktalar vardı ama artık olmuyor sanırsam
![]()
ayin uyesi nasil olunuyorDüzenliyebilirsin![]()
Korktum bak şimdi![]()

lumia 620 ve s3 mini ama kişisel hattım lumia da takılı olduğu için onu kullanıyorum çoğunlukla.ne cihaz var
Mendil açarızhayat şartları dede yapacak birşey yok emekli maaşıyla mustangın silindir kapağını satın alabilirsek gene gerisini toplarız![]()

Mendil açarız![]()
eski model mustang alinir bir tane emekli ikramiyesiyle

Uygun bir yer buluruzhe dede yalnız o mendil açtığımızı nene görürse bütün karizma cizilir![]()
(Ne saçmalıyoruz?
)izmirde dolu var hem resimdeki gibi yapmaya kalkissan dokulur o turkiyede kasis cukur dolu yanihe dede yalnız o mendil açtığımızı nene görürse bütün karizma cizilir
nasıl yav hem nereden bulacaz ki toplamamız lazım![]()
teşekürler
Uygun bir yer buluruz(Ne saçmalıyoruz?
)
Hadi ben kaçıyorum iyi geceler 
izmirde dolu var hem resimdeki gibi yapmaya kalkissan dokulur o turkiyede kasis cukur dolu yani
teşekürler

Daha karpuz kesecektin? (Beleşe getirme çabaları)aaaaaaaaaa o zaman olmaz şöyle işleyen bir yer olacakHadi ben kaçıyorum iyi geceler
![]()
aleykum selanselâmün aleyküm
bide bana diyon aaa diye sen gidiyonaaaaaaaaaa o zaman olmaz şöyle işleyen bir yer olacakHadi ben kaçıyorum iyi geceler
![]()

Aleyküm selamselâmün aleyküm

süperim yalnız cihazı sifirladim senin numara gitti.Aleyküm selam
Hoş geldin
Nasılsın?![]()