himm
İhtiyar007 Üye teknolojibaronu' Alıntı: süperim yalnız cihazı sifirladim senin numara gitti. Genişletmek için tıkla ... Ben seni bulurum
teknolojibaronu' Alıntı: süperim yalnız cihazı sifirladim senin numara gitti. Genişletmek için tıkla ... Ben seni bulurum
Anil-D Üye İhtiyar007' Alıntı: Ben yatıyorum hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... Allah rahatlik versim
İhtiyar007 Üye AnıL-D' Alıntı: 2 gunde bi iniyo zaten Genişletmek için tıkla ... İki günde bir hayırlı olsun diyeyim o zaman AnıL-D' Alıntı: Allah rahatlik versim Genişletmek için tıkla ... Amin sana da kardeşim
AnıL-D' Alıntı: 2 gunde bi iniyo zaten Genişletmek için tıkla ... İki günde bir hayırlı olsun diyeyim o zaman AnıL-D' Alıntı: Allah rahatlik versim Genişletmek için tıkla ... Amin sana da kardeşim
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap kimse yok mu beytullah6767' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... ne yapıyon senoltürk' Alıntı: Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın iyi misin
kimse yok mu beytullah6767' Alıntı: hayırlı geceler Genişletmek için tıkla ... ne yapıyon senoltürk' Alıntı: Aleyküm Selam Genişletmek için tıkla ... nasılsın iyi misin
beytullah6767 Üye muhammed4949' Alıntı: kimse yok mu ne yapıyon nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... hiç sen :-)
muhammed4949' Alıntı: kimse yok mu ne yapıyon nasılsın iyi misin Genişletmek için tıkla ... hiç sen :-)
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: hiç sen :-) Genişletmek için tıkla ... iyiyik okul nası gidiyor sınavlar başladı mı
beytullah6767' Alıntı: hiç sen :-) Genişletmek için tıkla ... iyiyik okul nası gidiyor sınavlar başladı mı