iyiyik okul nası gidiyor sınavlar başladı mı almanca olduk bile :(
beytullah6767 Üye muhammed4949' Alıntı: iyiyik okul nası gidiyor sınavlar başladı mı Genişletmek için tıkla ... almanca olduk bile
muhammed4949' Alıntı: iyiyik okul nası gidiyor sınavlar başladı mı Genişletmek için tıkla ... almanca olduk bile
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: almanca olduk bile Genişletmek için tıkla ... zor muydu
beytullah6767 Üye muhammed4949' Alıntı: zor muydu Genişletmek için tıkla ... olmazmı Cümleye büyük harfle başlamayınca puan vermiyor
muhammed4949' Alıntı: zor muydu Genişletmek için tıkla ... olmazmı Cümleye büyük harfle başlamayınca puan vermiyor
Silinen Üye 2480407 Kapalı Hesap beytullah6767' Alıntı: olmazmı Cümleye büyük harfle başlamayınca puan vermiyor Genişletmek için tıkla ... çok normal ben olsam neyse anlatmıyim yakupb03' Alıntı: İyi geceler . Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
beytullah6767' Alıntı: olmazmı Cümleye büyük harfle başlamayınca puan vermiyor Genişletmek için tıkla ... çok normal ben olsam neyse anlatmıyim yakupb03' Alıntı: İyi geceler . Selamınaleyküm Genişletmek için tıkla ... Aleykümselam
beytullah6767 Üye .NeXuS.' Alıntı: Selamun Aleyküm beyler , Bensiz Muhabbet Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam olmaz tabi muhammed4949' Alıntı: ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... hoşçakal
.NeXuS.' Alıntı: Selamun Aleyküm beyler , Bensiz Muhabbet Genişletmek için tıkla ... AleykümSelam olmaz tabi muhammed4949' Alıntı: ben kaçtım Genişletmek için tıkla ... hoşçakal
yakupb03 Üye Bende kaçtım beyler yarın ygsye girecek olanlara bol şans. Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi geceler..
beytullah6767 Üye yakupb03' Alıntı: Bende kaçtım beyler yarın ygsye girecek olanlara bol şans. Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
yakupb03' Alıntı: Bende kaçtım beyler yarın ygsye girecek olanlara bol şans. Hakkınızda hayırlısı olsun. İyi geceler.. Genişletmek için tıkla ... İyi geceler
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: kimse yok :/ Genişletmek için tıkla ... ben varım al bi çay içek
by-pegasus Üye zxdelemi' Alıntı: ben varım al bi çay içek Genişletmek için tıkla ... beytullah duy sesimi Dede nerelerdesin beleş kahve var herkes nerede kimse yokmu bakın çay var çay Heyyyy kimse yokmu yav iki lafın belini kırakDesene yalnız kaldık Bari bi cigara yakayında kimler gelecek bakalım
zxdelemi' Alıntı: ben varım al bi çay içek Genişletmek için tıkla ... beytullah duy sesimi Dede nerelerdesin beleş kahve var herkes nerede kimse yokmu bakın çay var çay Heyyyy kimse yokmu yav iki lafın belini kırakDesene yalnız kaldık Bari bi cigara yakayında kimler gelecek bakalım
beytullah6767 Üye geldim yokluktan bunlar hepKenan Işık vefat etmiştir. ALLAH rahmet eylesin. diyorlar
by-pegasus Üye beytullah6767' Alıntı: geldim yokluktan bunlar hepKenan Işık vefat etmiştir. ALLAH rahmet eylesin. diyorlar Genişletmek için tıkla ... oh be bir an yalnızım hissettim yav aaaaaaa üzüldüm ya mekanı cennet olsun Beytullah ben geldim sen gittin yav
beytullah6767' Alıntı: geldim yokluktan bunlar hepKenan Işık vefat etmiştir. ALLAH rahmet eylesin. diyorlar Genişletmek için tıkla ... oh be bir an yalnızım hissettim yav aaaaaaa üzüldüm ya mekanı cennet olsun Beytullah ben geldim sen gittin yav
beytullah6767 Üye zxdelemi' Alıntı: oh be bir an yalnızım hissettim yav aaaaaaa üzüldüm ya mekanı cennet olsun Genişletmek için tıkla ... asparagas haber miş
zxdelemi' Alıntı: oh be bir an yalnızım hissettim yav aaaaaaa üzüldüm ya mekanı cennet olsun Genişletmek için tıkla ... asparagas haber miş