bu adminlerin amacı ne kardeşim !

Sponsorlu Bağlantılar

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
bu adminlerin amacı ne kardeşim !
:nono: ben hep mesaj atan birisiydim ve trolleyen. Ama trolleyen başkalarıda vardı. Ben süreli banlanırken onlar ban yemiyordu. Özellikle WISD0M adlı üye dikkatimi çekti. Şöyle bir mesaj attım adminlere. Arkadaşlar forumu trollüyor gereksiz mesaj atıyor. Tam aynı olmasa da buna benziyordu. Ve daha sonra bana gelen mesaj ise !!! o trollediğin gereksiz dediğin arkadaşlar forumu güncel tutarak konu okunmasını,forum mesajlarını arttırıyor. Tam aynı olmasada böyle bi mesajla geri döndüler. Ve forumdan süresiz banlandım 1 yıl önce filan. :nono: eğer WISD0M bu forumade üye olduysan eğer mesaj at. O turuncu temalı forumda hala trollüyon mu merak ettim

Serhan

Serhan

Üye
Senin gibi banlandıktan 6 ay sonra hesap açanları banlıyor. Ama yaşlıtaş vakası olmasın diye banlamıyorlar :D

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
Senin gibi banlandıktan 6 ay sonra hesap açanları banlıyor. Ama yaşlıtaş vakası olmasın diye banlamıyorlar :D
İyi de ben o turuncu temalı foruma 3 den fazla hesapla üye oldum ve ip ye değil tel noya baktığı için. Sonra ne olduysa biraz siyasi biraz da post kasayım derken :ban:

H0lligan

Üye
takilmayin oyle dandik forumlarda yav hep velet geziyor orda adminlerin bazilarinin bes para etmez kisilikleri var. bu forum ordan bin kat iyidir admi ler olsun uyeler olsun her turlu.

Serhan

Serhan

Üye
İyi de ben o turuncu temalı foruma 3 den fazla hesapla üye oldum ve ip ye değil tel noya baktığı için. Sonra ne olduysa biraz siyasi biraz da post kasayım derken :ban:
Turuncu Temalı forum adını verdim silindi :d: O forumu sevmem hiç turuncu temalı forum nasıl olsa turuncu kırmızı olsa belki severidm turuncu temalı forumu

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
takilmayin oyle dandik forumlarda yav hep velet geziyor orda adminlerin bazilarinin bes para etmez kisilikleri var. bu forum ordan bin kat iyidir admi ler olsun uyeler olsun her turlu.
Yağcılık yapma :ehe
Turuncu Temalı forum adını verdim silindi :d: O forumu sevmem hiç turuncu temalı forum nasıl olsa turuncu kırmızı olsa belki severidm turuncu temalı forumu
Son mesajın bu mu?

H0lligan

Üye
Yağcılık yapma :ehe

Son mesajın bu mu?
yagcilik degil cok ciddiyim forumdan ayrilmadan once banli hesaba asil hesapdan sovdum banli hesapdan sikayet ettim adamlar ciddiyye aldi la banli uyeyi ciddiye aliyorlar ustelik nickler de cok yakin di :D

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
    Konu Sahibi
yagcilik degil cok ciddiyim forumdan ayrilmadan once banli hesaba asil hesapdan sovdum banli hesapdan sikayet ettim adamlar ciddiyye aldi la banli uyeyi ciddiye aliyorlar ustelik nickler de cok yakin di :D
Aynen o forumda bi de banlıyken şikayet etme olayı vardı. Bende adminlere sövdüm şikayet içeriğinde :ehe şşşş kimseye söyleme

ModX

ModX

Moderator
bunu o forumdaki adminlere sorsana delikanlı :hmmm

Üst Alt