Şu an yeni siteyi bir uygulama gibi görebilirsiniz, herşey metro arabirimine benzer flat tasarım gayet light ve sadece, menülü işleyiş ve her ekrana adapte olabilen bir sayfa. Hiçbir Türkçe teknoloji sitede görmeyi bırakın, TR deki sitelerde bile belki 2-3 önemli sitede vardır bu yapı ki ben su an bilmiyorum henüz. Yani 2015 model bir tasarım yapıyoruz internet sektörü gitgide bu yapıya gidecek mobil site yapmak yada mobil uygulama yapmak iş degil önemli olan websitesini tüm içerigiyle tek bir masaüstü sayfayla aynı koldan yönetebilmek
Telefon veritabanı tamamen veriler manuel girilerek açılacak üstelik, karsılastırma mümkün olacak yanyana. 2.EL bölümü de sahibinden.com un cep telefonu & sim kart bölümü gibi bir yapı sunmayı düşünüyorum.
Foto galeri sayfaları, yeşil tablo baslıklı ve menülü olacagi gibi, video sayfası kırmızı, video incelemeler sayfası turuncu olacak mesela, aynı sekilde 2.el sayfası sarı olacak. Yani maxicep deyken sitenin menüleri tabloları vs herşey sarı ise bilin ki ikinci el bölümündesiniz, bu da çok basarılı bir sistem olacak
Foruma gelirsek, daha light daha hızlı daha kullanıslı ve daha teknolojik herşeyden önce sadece gerekli özelliklerle donatılmıs klasik bir forum mantıgı. Eglence merkezi degil, yani chat bloguymus video bloguymus biz forumda sadece forum sunucaz o yüzden forum yazılımını xenforo ya kaydırıyorum . (
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)
Ve herşeyden önce daha kurumsal bir yapı ...