Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

tucii1903

Üye
aleykum selam kardesim.
bir tesekkurun yeter.
sekmeleri incelersen kamp kapasitesi var.

Tekrardan baktım fakat yok. SS aldım.
Syg

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
@HoneyBadgeR2 3.05 ile 3.1.0 arasindaki fark ne
* Custom troops fixed, you no longer just have to use barracks training<br /> * Modified sniping - improved, but still occasionally having a few issues with attacking wrong side of base, please continue bringing incorrect behaviour to our attention<br /> * Longer time available to click "Attack Now" button<br /> * King/Queen activation modified<br /> * Better stopping attack during snipe if you have gained a star<br /> * More text reading improvements<br /> * Fixed behaviour when using donate/train only mode<br /> * More non English languages now supported - if you find issues, please report them and use English<br /> * Various crashes fixed<br />

biraz katti karisti ama idare et

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

tucii1903

Üye
aleykum selam kardesim.
bir tesekkurun yeter.
sekmeleri incelersen kamp kapasitesi var.

Syg
sagdaki resimde 200 yaziyor ya orasi

Tamam sağdakinde problem yok. 3.0.5 sürümünde var. Fakat soldaki resimdeki 3.1.0 da yok.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

Syg

Tamam sağdakinde problem yok. 3.0.5 sürümünde var. Fakat soldaki resimdeki 3.1.0 da yok.
kampi elle ayarlayinca kapasiteyi girecek yer gelmiyor mu hocam ?

tucii1903

Üye
kampi elle ayarlayinca kapasiteyi girecek yer gelmiyor mu hocam ?
Maalesef gelmiyor. Kamp'a tıklayıp kampı seçtiğimiz zaman herhangibir sayı girmek için ek panel açılmıyor.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Maalesef gelmiyor. Kamp'a tıklayıp kampı seçtiğimiz zaman herhangibir sayı girmek için ek panel açılmıyor.
hocam ozaman hata vardir.
3.0.5 e gec suan icin ondada fazla sorun yok.
bedavanin en iyisi ;)

tucii1903

Üye
hocam ozaman hata vardir.
3.0.5 e gec suan icin ondada fazla sorun yok.
bedavanin en iyisi ;)

Paylaşmış olduğunuz rootlu bluestacksı yükleyip, 3.0.5'i deneyeceğim tekrardan. 3.0.5. sürümündeki problemimizde kışlalara tıklayıp barack not avalible vermesi :) neyse artık sabredicez olana kadar. ilginiz için tekrardan teşekkürler. Rabbim daha çok zihin açıklığı versin.
Syg

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Paylaşmış olduğunuz rootlu bluestacksı yükleyip, 3.0.5'i deneyeceğim tekrardan. 3.0.5. sürümündeki problemimizde kışlalara tıklayıp barack not avalible vermesi :) neyse artık sabredicez olana kadar. ilginiz için tekrardan teşekkürler. Rabbim daha çok zihin açıklığı versin.
Syg
3.0.5 dun sabaha kadar acik kaldi hic bir problem cikarmadi.
Allah razi olsun tesekkur ederim ;)

by-fattaci

by-fattaci

Üye
rot lu bs da x modgame çalışıyor mu
bir de broken bot çalışıyor mu rot lu olanlar da

Teknojix

Teknojix

Üye

Xmodgames bluestacksta çalışmıyor. Botu rootlu bsde denemedim. Deneyen olursa sonuçlarını yazsın

lordrag

Üye
Yeni root lu bluestacks i indirmiyor bende indir basliyor ama aninda durduruldu diyor

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
malesef rootlu bs de xmod yok ama normal bs dan daha stabil çalışıyor(enazından bende öyle)
3.1.0 da ona gerek olmadığı için koymamışlardır.sonuçta bot sürekli kampı kontrol ediyor,kamp doluncada saldırı aramaya başlıyor.kampınız ister 150lik olsun ister 240lık,kamp dolunca savaş başlar :D

tucii1903

Üye
malesef rootlu bs de xmod yok ama normal bs dan daha stabil çalışıyor(enazından bende öyle)

3.1.0 da ona gerek olmadığı için koymamışlardır.sonuçta bot sürekli kampı kontrol ediyor,kamp doluncada saldırı aramaya başlıyor.kampınız ister 150lik olsun ister 240lık,kamp dolunca savaş başlar :D

Dediğiniz gibi saldırıya başlasaydı eğer mesaj atmazdım :) düşünceleriniz için yine de teşekkürler

by-fattaci

by-fattaci

Üye

broket çalışıyor mu

tucii1903

Üye
şuan sorun saldırıya başlamamasını?

Evet. Her ayar tamam. Kampa tıklıyor 225/225 askerler hazır durumda. Fakat "Birlik Mevcudu: Hata.bilinmiyor" diyor. Sonrasında -Giant: 16 -Archers: 145 diyip asker basmaya başlıyor. Sonrasında da aynı durum tekrarlanıyor

Teknojix

Teknojix

Üye
Evet. Her ayar tamam. Kampa tıklıyor 225/225 askerler hazır durumda. Fakat "Birlik Mevcudu: Hata.bilinmiyor" diyor. Sonrasında -Giant: 16 -Archers: 145 diyip asker basmaya başlıyor. Sonrasında da aynı durum tekrarlanıyor

Oyun dilini ingilizceye alıp dene olmassa başka bir ordu kampı tanıt.

Üst Alt