Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye

eneramo585858

Üye
Selamınaleykum broken arama yapmıyor nerede hata yapmış olabilirim?

NyksRuLinq

Üye
Temizce kasıyor :D

memin21

Üye
bana yardım edebilecek kimse varmı mesaj atsın bitürlü yapamadım

orhanblt

orhanblt

Üye
Gayet iyi çalışıyor. Söylemeden edemiyecem. Bu uygulamayla kasılan ganimeti adamlar 4 5 saat harcayarak anca kasıyor. Şimdi çıkıpta 2 3 ayarı yapmayı iş zanneden arkadaşlar uygulamaya da paylaşımada çamur atmasın.

• Beğen
Tepkiler: memin21
cici60

cici60

Üye
kardeşim sorunsuz çalışıyo ölü köylere sadece saldırtıyorum. ev içerde olursa 4taraftan giriyo fakat ev dışarda olan yerlere tek yerden saldırıyo bunu iptal etmek istiyorum heryerden girsin istiyorum

memin21

Üye
arkadaşlar yokmu yardım edebilecek biri beş dakka

orhanblt

orhanblt

Üye
kardeşim sorunsuz çalışıyo ölü köylere sadece saldırtıyorum. ev içerde olursa 4taraftan giriyo fakat ev dışarda olan yerlere tek yerden saldırıyo bunu iptal etmek istiyorum heryerden girsin istiyorum

Saldırı ayarını böyle yaparsan dört biryandan saldırır

memin21

Üye
kışlaları bulamıyor ikitane kışlam yükseltmede manuel iki kışlayı girebilirmiyim

orhanblt

orhanblt

Üye
kışlaları bulamıyor ikitane kışlam yükseltmede manuel iki kışlayı girebilirmiyim

Kışlalar butonuna tıkla ve devam deyip kışlalarını tanıt. Köy binası, klan kalesi, ordu kampını tanıttığını düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: memin21
Print Screen

Print Screen

Üye
Bi bakar misiniz ilk savasta cok iyi ganimet kaldirdi gece biraktim sabaha kadar kassin diye 10 binliklere girmis ne bu ya

tucii1903

Üye
Selamınaleyküm. Öncelikle özverili çalışmalarınız ve emeklerinizden dolayı ne kadar teşekkür etsek minnettar kalsak azdır. Elinize kolunuza beyninize sağlık. Tüm herşey normal fakat problemimiz şu. 3.1.0_TR de kamp kapasitesi sayısı giremiyoruz. Bu sebepten dolayı da "Birlik Mevcudu: Hata.bilinmiyor" hatası alıyoruz. Tekrar tekrar gözden geçirdim fakat hata bende mi yoksa yeni sürümde gözden mi kaçtı acaba? Syg

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Selamınaleyküm. Öncelikle özverili çalışmalarınız ve emeklerinizden dolayı ne kadar teşekkür etsek minnettar kalsak azdır. Elinize kolunuza beyninize sağlık. Tüm herşey normal fakat problemimiz şu. 3.1.0_TR de kamp kapasitesi sayısı giremiyoruz. Bu sebepten dolayı da "Birlik Mevcudu: Hata.bilinmiyor" hatası alıyoruz. Tekrar tekrar gözden geçirdim fakat hata bende mi yoksa yeni sürümde gözden mi kaçtı acaba? Syg
aleykum selam kardesim.
bir tesekkurun yeter.
sekmeleri incelersen kamp kapasitesi var.

memin21

Üye
herşey için sağolun herşey tamam ilk saldırısında 253k iksir ve 253k altın kazandı süper fakat artık ganimetli köy bulamıyor aramada harcadığı altın çok arttı bişeyler yapabilirmiyiz

Üst Alt