nereden aldın haberi kardeş3.1.0 sürümü yarın amerikada saat 12:00 AM'da geliyor. Türkiye saati ile 20:00'da çıkmış olacak.
kardeş kara iksir kasmak için strategieste nasıl ayar yapcaz kara iksir artmıyo ya diğer depolar full3.1.0 sürümü yarın amerikada saat 12:00 AM'da geliyor. Türkiye saati ile 20:00'da çıkmış olacak.
burada paylaştık ya türkçesini artık oradan bakın ayarları ama kara iksir basmak biraz da kupa sayına bakıyor kupa sayın düşük se zor kasarsınbroken tükçe yama link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulumu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Otomatik Çözünürlük Değiştirme :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu yapabilen bi bot yok zaten , beklentinizi düşürün biraz.ganimet çogu içerdeyken haman bitiriyor yoksa çok süper 100 de yüz yapmıyor madenlerde varken savaşı bitiriyor.
kupa niye düşmüyor
paylaşım için tşkler hocam,kim yaptıysada eline sağlık vala artık bunu kullanıcam devamlıbroken tükçe yama link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulumu

onu yapabilen bi bot yok zaten , beklentinizi düşürün biraz.
paylaşım için tşkler hocam,kim yaptıysada eline sağlık vala artık bunu kullanıcam devamlı![]()
allah razı olsun onlardanBotun sitesine baktım. Türk geliştiricilerinden biri yapmış yayınlamış. Akşam yeni sürümü çıkacak onada türkçe yama yapılacak
ilerde kara kışlayıda aktif ederlerse bu bot kral olur 

broken tükçe yama link:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kurulumu
evet çalışıyor topragamdeneyen varmı türkçe yama ile çalışıyormu ??

turkce olani ekledimyasin botun linkini güncelleyelim.türkçe olanı ekliyelim.hatta ayarları yapılmış ve türkçe seçeneği olanı upload ettim,sen ilk sayfaya eklersin.
link :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yamasi yapilmis hazir vaziyette mi bu ?turkce olani ekledim![]()
aynenyamasi yapilmis hazir vaziyette mi bu ?
AYARLARI BİRLEŞİK RESİM HALDE HANI ŞU YAPTIGIN ŞEKİL
UPLOAD EDİP BANA LİNK ATABİLİR MİSİN BECEREMEDIM GİTTİ RESİMLER BULANIK ÇIKIYOR. LİNKİNİ BANA VERSEN SANA ZAHMET ABİyasin türkçe haliyle bi resim hazırlıyım ben en iyisi.biraz bekle pm atacam sanaAYARLARI BİRLEŞİK RESİM HALDE HANI ŞU YAPTIGIN ŞEKİLUPLOAD EDİP BANA LİNK ATABİLİR MİSİN BECEREMEDIM GİTTİ RESİMLER BULANIK ÇIKIYOR. LİNKİNİ BANA VERSEN SANA ZAHMET ABİ
tmm abiyasin türkçe haliyle bi resim hazırlıyım ben en iyisi.biraz bekle pm atacam sana![]()

türkce yamayi yukle ve birazdan yeni stabil calisan ayarlar yuklenecek.Arkadaşlar okcum 6 seviye ve aşırı kupa kaybetmiş normalde kupa aralığım clashbotta 2000/2200 aralığında koruyordu. şuanda 1600 e kadar düşmüş. Unit delay: 3 Wave Delay:1 olarak ayarlı ve fu ll okcu atıyorum sizce kupamı korumak için nasıl bir ayara gerek var?