Uygulama Brokenbot TH 11 güncellemesi gelmiştir (clash of clans)

Sponsorlu Bağlantılar

littleiv3

Üye
arkadaşlar bu bota kara iksir kastırmak için yapılcak en iyi ayar sizce ben dead base 750 yaptım hiç bulamıyor köy dark elixir için
arkadaşlar bu bota kara iksir kastırmak için yapılcak en iyi ayar sizce ben dead base 750 yaptım hiç bulamıyor köy dark elixir için

Teknojix

Teknojix

Üye
3.1.0 sürümü yarın amerikada saat 12:00 AM'da geliyor. Türkiye saati ile 20:00'da çıkmış olacak.

littleiv3

Üye
3.1.0 sürümü yarın amerikada saat 12:00 AM'da geliyor. Türkiye saati ile 20:00'da çıkmış olacak.
kardeş kara iksir kasmak için strategieste nasıl ayar yapcaz kara iksir artmıyo ya diğer depolar full

Print Screen

Print Screen

Üye
bende oldukça iyi çalışıyor barbar kral ve okçu kraliçeyi savaşta atmıyor o ayarı bulamadım birde bu ayarlar kaydediliyor mu clashbotta kaydedip sonra bir daha load yapmak lazımdı

edit: barbar kral okçu kraliçe ayarını buldum gözümden kaçmış

by-fattaci

by-fattaci

Üye
broken tükçe yama link:
kurulumu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Otomatik Çözünürlük Değiştirme :
burada paylaştık ya türkçesini artık oradan bakın ayarları ama kara iksir basmak biraz da kupa sayına bakıyor kupa sayın düşük se zor kasarsın

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
ganimet çogu içerdeyken haman bitiriyor yoksa çok süper 100 de yüz yapmıyor madenlerde varken savaşı bitiriyor.
kupa niye düşmüyor
onu yapabilen bi bot yok zaten , beklentinizi düşürün biraz.
broken tükçe yama link:
kurulumu

paylaşım için tşkler hocam,kim yaptıysada eline sağlık vala artık bunu kullanıcam devamlı :)

• Beğen
Tepkiler: rmz653
Teknojix

Teknojix

Üye
onu yapabilen bi bot yok zaten , beklentinizi düşürün biraz.

paylaşım için tşkler hocam,kim yaptıysada eline sağlık vala artık bunu kullanıcam devamlı :)

Botun sitesine baktım. Türk geliştiricilerinden biri yapmış yayınlamış. Akşam yeni sürümü çıkacak onada türkçe yama yapılacak

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
Botun sitesine baktım. Türk geliştiricilerinden biri yapmış yayınlamış. Akşam yeni sürümü çıkacak onada türkçe yama yapılacak
allah razı olsun onlardan :) ilerde kara kışlayıda aktif ederlerse bu bot kral olur :yuru
ekleme : oyunu türkçe yapıp öyle kullanabilirsiniz artık :oke:

Son düzenleme:

NyksRuLinq

Üye
broken tükçe yama link:
kurulumu

deneyen varmı türkçe yama ile çalışıyormu ??

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
yasin botun linkini güncelleyelim.türkçe olanı ekliyelim.hatta ayarları yapılmış ve türkçe seçeneği olanı upload ettim,sen ilk sayfaya eklersin.
link :

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
yasin botun linkini güncelleyelim.türkçe olanı ekliyelim.hatta ayarları yapılmış ve türkçe seçeneği olanı upload ettim,sen ilk sayfaya eklersin.
link :
turkce olani ekledim ;)

HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
yamasi yapilmis hazir vaziyette mi bu ?
aynen ;)

hatta stabil olan bluestacks var bende hiç sorun çıkarmayan sürüm.onuda upload ediyorum bitsin onuda ekleriz konuya.botla uyumlu olmayan bluestacks versiyonlarıda var malum,bazı arkadaşlar o yüzden sorun yaşayabiliyor.

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
HoneyBadgeR2

HoneyBadgeR2

Üye
AYARLARI BİRLEŞİK RESİM HALDE HANI ŞU YAPTIGIN ŞEKİL :) UPLOAD EDİP BANA LİNK ATABİLİR MİSİN BECEREMEDIM GİTTİ RESİMLER BULANIK ÇIKIYOR. LİNKİNİ BANA VERSEN SANA ZAHMET ABİ
yasin türkçe haliyle bi resim hazırlıyım ben en iyisi.biraz bekle pm atacam sana ;)

pemaxs

Üye
Arkadaşlar okcum 6 seviye ve aşırı kupa kaybetmiş normalde kupa aralığım clashbotta 2000/2200 aralığında koruyordu. şuanda 1600 e kadar düşmüş. Unit delay: 3 Wave Delay:1 olarak ayarlı ve full okcu atıyorum sizce kupamı korumak için nasıl bir ayara gerek var?

BLade AzraiL

BLade AzraiL

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar okcum 6 seviye ve aşırı kupa kaybetmiş normalde kupa aralığım clashbotta 2000/2200 aralığında koruyordu. şuanda 1600 e kadar düşmüş. Unit delay: 3 Wave Delay:1 olarak ayarlı ve fu ll okcu atıyorum sizce kupamı korumak için nasıl bir ayara gerek var?
türkce yamayi yukle ve birazdan yeni stabil calisan ayarlar yuklenecek.
o ayarlari yap sorunun duzelecek kardesim.

Üst Alt