Önemli değil kardeşim iyi oyunlar (hileler desem daha iyi olurOfline apk da çalışıyor sıkıntısız. Hilede çalıştı. eline sağlık. cihaz ainol novo 7 crystal
)olur ama her ihtimale karşı sd dosyasının yedeğini almayı unutmayın,yoksa 1.gb küsür dosya telef oluröncelikle size teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için size bir sorum olacak ben önce online olanı kurmuştum şimdi ofline olanı üstüne kursak bi sıkıntı olurmu acaba?

öncelikle size teşekkür ediyorum paylaşımlarınız için size bir sorum olacak ben önce online olanı kurmuştum şimdi ofline olanı üstüne kursak bi sıkıntı olurmu acaba?

1.0.56 sürümünde Galaxy S akıcı ve sorunsuz çalışıyor.Konuya eklenebilir..
1.0.56 sürümünde Galaxy S akıcı ve sorunsuz çalışıyor.Konuya eklenebilir..
Ben Sd datasını telefondan wi-fi ile indirdim.Birde öyle dene istersen.kimse yardım ettiği yok ki bendede aynı sorun var iniyor indirirken hata verıyor madem ınecektı nden sd dosyası attık
- - - Eklendi - - -
kardeşim ben yapamadımsen nasıl yaptın .? ben sd indirdım data attım oyuna gırdım dosya ındırmeye basladı ındırırken sonlara dogruda hata verıp kapanıyor sende de aynısı oldumu .? .sd dosyasını upload edeblirmisin yada .?
- - - Eklendi - - -
kardeşim ben yapamadımsen nasıl yaptın .? ben sd indirdım data attım oyuna gırdım dosya ındırmeye basladı ındırırken sonlara dogruda hata verıp kapanıyor sende de aynısı oldumu .? .sd dosyasını upload edeblirmisin yada .?
1.0.56 yı eyvallah bunu yükleyene çok dehşet bi oyuınrica ederim hangi sürümü yükledin kardeş ?
http://www.maxicep.com/android-yazi...3-grafik-degistirme-kendi-bulusum-768093.html
buyrun arkadaslar dun verilen metinden yola cıktım.ıngılızce metindekileri uyguladım fakat olmadı.benimde aklıma boyle bir fikir geldi ve yaptım.olumlu bir sonuc aldım.real racıng 3 grafik yukseltebilirsiniz!
konuyu nereyee actin. bekliyorum