Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

veev

Üye
disc space hatasi veriyor

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Asus transfrmers in style (tf300t) olumlu biraz kasma oluyor oda arabayi tanitirken birde direksiyon modundayken dosyalari wifi ile indirdim.

yakupb03

yakupb03

Üye
Xperia s 'te sorumsuzz :-)

• Beğen
Tepkiler: m.talha
ozakin70

ozakin70

Üye
Galaxy Wonder da sorunsuz oynuyorum konu için :tşk:
Kulandığım seçenekler.:
Offline + +
Sd (Sd biraz büyük dosya gibi gelebilir ama korkmayın apk dosyası içinde 2 kere res dosyası koymuşlar biri .zip o .zip olanı silin içinden. geri kalanını telefonunuza yükleyin kullanın)

Oyun arkaplanda çalışıyor şarj 65 ken oyundan çıktım sabah yani 5 saat sonra sarj bitmiş ve ekranda oyunun ismi yazıyor çalışma durduruldu diye uyarı var

mnyak94

Üye
galaxy w stock rom ile hafif kasmalar var ama oyuna engel değil cm9 kullanan arkadaşlardan oyunu yükleyen varsa ricam kasma varmı yokmu kaymak gibimi biraz bilgi verebilirmi ona göre cm9 a geçmeyi düşünüyorum.

aBouT

aBouT

Üye
lg p970 0 kasma ile oynuorm

oqan45

Üye
galaxy ace 2 icin hangi surumu yuklemeliyim ve hangi sd dosyasini yuklemeliyim en kucuk boutu olan sd dosyasi nedir bilenler cevap yzarsa cok iyi olur simdiden tesekkurler

aBouT

aBouT

Üye
galaxy ace 2 icin hangi surumu yuklemeliyim ve hangi sd dosyasini yuklemeliyim en kucuk boutu olan sd dosyasi nedir bilenler cevap yzarsa cok iyi olur simdiden tesekkurler
Mali sd dosyalarını indirceksin gpu mali ace 2'nnin

ramchomania

Üye
Galaxy S3 te oyun çalıştı fakat ses çıkmıyor bide grafiklerin hepsi pembe ve tonlarında çıkıyor çözümünü bilen varmı

teşekkürler

Style72

Üye
offline apk indirdiğim halde gene wifi den dosyayı indirmek istiyor. Sorun nasıl halledilebilir.

Kerim.

Kerim.

Üye
Hocam exper easypad p10an sorunsuz calistirdi.ekleyebilirsiniz:)

ramchomania

Üye
1.056 sürümünü kullandım. Diğer oyunlarda böyle bir problemim yok başka neden olabilir

teşekkürler

esokmen

esokmen

Üye
Konu çok iyi oyun teşekkürler kardeşim

alp047

alp047

Üye
Galaxy s2'me kurdum. Aşağıdaki gibi shader problemleriyle karşılaştım. Birde ses çıkmıyor oyundan :(

edit:
- 1.0.9 sürümü ve mali data kurulmuştur ...

kardeş bende 56 surumunu kurdum datalarida gerekli yere attım ama oyun açilmiyor download menusu çıkıyor sen nasıl çalıştır dın

dgrszz

dgrszz

Üye
arkadaslar oyunu problemsız oynamak ıstıyorsanız 1.056 surumu kullanın sd wıden cekın mutlaka sorunsuz calısacaktır xperia mini mukemmel kasma yok sarsma yok oyun cok akıcı grafıler mukemmel gunceleme gelecektır ıyı gunler

Üst Alt