Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

osmanayman

osmanayman

Üye
"Mali" data dosyasının 3.5gb olduğunu görünce "tegra" data dosyasını indirdim... Marketten 1.056 versiyonunu yükledim... "Tegra" datasını attım... Oyuna girdim, 200mb falan indirecek dedi, devam ettim, indirdi... Şu an 1.5gb yer kaplıyor ve oyunda herhangi bir sorun yok... "mali" gpu'lu telefona sahip olan arkadaşların da denemelerini tavsiye ederim... :oke:

- - - Eklendi - - -

Bir de şarj konusunu eklemeden edemeyeceğim... Dün yatağa girdim oyunda biraz gezindim... Sonra nette dolaştım, 45 dk'lık bir dizi izledim... Dead Trigger oynadım... Telefon %66... Sabah kalktım telefona baktım, herhangi bir tepki yok... Telefon dondu sandım, power tuşuna bastım telefonu açtım, pil bitmiş... Arka planda da mı çalışıyor anlamadım, wireless da kapalıydı... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Remember Me

m.talha

m.talha

Üye
yine ben101 farkı helal olsun be...:tşk::good:

• Beğen

matrax-0052

Üye
Arkadaşlar adreno sürümünü indirdim.Boyutu 1.07gb demo ,rip falanmı bu?Googleplayde 1.70gb yazıyor.

Polymath

Polymath

Üye
Ainol novo tabletler için veya diğer tabletler için önerim. 1.56 sürümünü apk kurun sonra datayı wifi ile çekin. Bende böyle sorunsuz çalıştı. Sonrasında onlıne apk yı kaldırdım oflınee apk yı yukledım oda sorunsuz çalışıyor..

m.talha

m.talha

Üye
hilenin kurulumunu anlatırmısınız açıklama yetersiz gibi geldi

foz54

foz54

Üye
45dk tamir süresi beklemekten sıkıldım 2 gündür hile arıyorum burda buldum teşekkürler :alkis

• Beğen
Tepkiler: m.talha
Polymath

Polymath

Üye
nasıl kurdun kardeş

- - - Eklendi - - -

nasıl kurdun kardeş

Hileyi kopyala doc dosyasının içindekileri. Sonrasında android/data bölümündeki oyun klasörünü bul ve içinde doc dosyası olacak ona gir kopyaladıklarını yapıştır. Gelenlere kopyala ve değiştir seçeneğini yap

• Beğen
Tepkiler: m.talha ve Remember Me
blackcat67

blackcat67

Üye
beyler oyunda takılma sorunu var belli bi süre oynuyorum takılıyor telefon reset atıyor

Polymath

Polymath

Üye
beyler oyunda takılma sorunu var belli bi süre oynuyorum takılıyor telefon reset atıyor

Oyunda sıkıntı yok. Telefonunla uyumsuz olabilir. Ama forumdaki wonder sahipleri de genelde çalıştırmış. Bence telefonunda ara sorunu.

blckrm

Üye
offline sürümünü kurdum mali 400 dosyasını data ya kopyaladım.oyunu açınca gene download istiyor bu.marketteki versiyonunu da kuramadım neden böle anlayamadım bi yardımcı olun bana.tel S3

m.talha

m.talha

Üye

Hileyi kopyala doc dosyasının içindekileri. Sonrasında android/data bölümündeki oyun klasörünü bul ve içinde doc dosyası olacak ona gir kopyaladıklarını yapıştır. Gelenlere kopyala ve değiştir seçeneğini yap
kardeş marketten yukledim hile dosyasını buradan atmak istiyorum ama data içinde eagames dosyası yk.atmamıs uygulama

- - - Eklendi - - -

hile rootsuz kulllanılabiliyor...
ben101 hocam marketten indirdim dosyaları wifi le çektim ama data içinde dosya görünmüyor

musatan

musatan

Üye
m.talha

m.talha

Üye
- - - Eklendi - - -

Datanın içinde "com.ea.games.r3_row" klasörü yok mu?

yk kardeş ya telefonda görünüyor pc de görünüyor.mesela most wanted ın felan data dosyaları görünüyor ama bu görünmüyor.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

yk kardeş ya telefonda görünüyor pc de görünüyor.mesela most wanted ın felan data dosyaları görünüyor ama bu görünmüyor.
normalde çok güzel oynanıyorda hile için ugrasıyorum.cihaz xperia s...bi bos yere kopyalayıp telden dosyayı doc yani hile dosyasını değistircem.orjınal datayı silip android klasörünün içine kopyaladıgımı atcam umarım çalısır

JustOFBurn

Üye
Arkadaş unzip yapamıyorum sd yi.

m.talha

m.talha

Üye
hallettim sonunda arkadaşlar çok :tşk:

• Beğen
RomeusTR

RomeusTR

Üye
Piranha business Tab II 9 da 1.0.30 sürümü denedim çalıştırıyor.Sorunsuz.Şimdi Galaxy mini telefonumdada deneyecem.Teşekkürler.

alenkolik

alenkolik

Üye
Oyunda profil nasıl oluşturacağız. Baktim bulamadim bi yerde. Hep guest olarak oynuyorum oyunu. İsim degistirmek istiyorum.

rebelpirate19

Üye
45dk tamir süresi beklemekten sıkıldım 2 gündür hile arıyorum burda buldum teşekkürler :alkis

Kardesim tammir suresi icin illa hile bulman gerekmiyor oyun acikkan saati degistir olur zaten

Üst Alt