osmanayman
Üye
"Mali" data dosyasının 3.5gb olduğunu görünce "tegra" data dosyasını indirdim... Marketten 1.056 versiyonunu yükledim... "Tegra" datasını attım... Oyuna girdim, 200mb falan indirecek dedi, devam ettim, indirdi... Şu an 1.5gb yer kaplıyor ve oyunda herhangi bir sorun yok... "mali" gpu'lu telefona sahip olan arkadaşların da denemelerini tavsiye ederim... 
- - - Eklendi - - -
Bir de şarj konusunu eklemeden edemeyeceğim... Dün yatağa girdim oyunda biraz gezindim... Sonra nette dolaştım, 45 dk'lık bir dizi izledim... Dead Trigger oynadım... Telefon %66... Sabah kalktım telefona baktım, herhangi bir tepki yok... Telefon dondu sandım, power tuşuna bastım telefonu açtım, pil bitmiş... Arka planda da mı çalışıyor anlamadım, wireless da kapalıydı...

- - - Eklendi - - -
Bir de şarj konusunu eklemeden edemeyeceğim... Dün yatağa girdim oyunda biraz gezindim... Sonra nette dolaştım, 45 dk'lık bir dizi izledim... Dead Trigger oynadım... Telefon %66... Sabah kalktım telefona baktım, herhangi bir tepki yok... Telefon dondu sandım, power tuşuna bastım telefonu açtım, pil bitmiş... Arka planda da mı çalışıyor anlamadım, wireless da kapalıydı...