Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

stoch94

Üye
Ya neden bu oyunu offline oynayamiyoruz ki?Bu arada s3 sorunsuz tesekkurler...

bheart05

Üye
1.0.56 sürümü galaxy note denenmiştir sorunsuzdur..ekleyebilirsiniz..teşekkürler

efege

Üye
Bu benim yavru
Bu arada tablet PolyPad 7208 HD

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle hızlı cevabın için teşekkürler,ayrı bir data indirdi 250 mb civarı.oyun piranha busines tab 7 de canavar gibi çalışıyor.çocuk çok sevinecek teşekkürler.
önemli değil kardeşim güle güle oynasın :)

- - - Eklendi - - -

Ya neden bu oyunu offline oynayamiyoruz ki?Bu arada s3 sorunsuz tesekkurler...
rica ederim kardeş,yakında çıkarsa eklerim

- - - Eklendi - - -

1.0.56 sürümü galaxy note denenmiştir sorunsuzdur..ekleyebilirsiniz..teşekkürler
önemli değil kardeş ekledim :oke:

tutas_tee

tutas_tee

Üye
tesekkurler

sercan42_

Üye
Sagol

Style72

Üye
offline sürüm ne zaman eklenecek . Sabırsızlıkla bekliyorum

Polymath

Polymath

Üye
Sağol kardeş,o indirsin kardeş ek data dosyasıdır o indirsin

- - - Eklendi - - -

Rica ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

hocam ben hileyi yüklemedim ki ?daha oyunu oynamadım,şuan telefonum serviste :(

Ozaman arkadaşlar şöyle dıyelımç Ben hıleyı yukledım oyunda ses gıttı. Hıleyı yuklemenızı onermıyorum. Ayrıca bana Android/data/ oyun klasorundekı doc dosyasını upload edebılecek bırı varsa sevınırım :) sd yı tekrar ındırmek ıstemıyorum :)

sniper83

Üye
V1.0.56 powervr lg optimus 3d max p725 te çalişti. çok teşekkürler

orhanblt

orhanblt

Üye
Oyunu sotore den indirdim. oyun gayet güzel ama benim asılsorum. Android/dat/com.ea.games.r3_row klasörü sadece 5,58 mb lık yer tutuyor.

cgty5312

Üye
sd dosyasını attım apk yuledım actım dosya ındırmeye basladı sonra indirdi bitince hata verdi ndne olmuyor cihaz galaxy s

PriZm

PriZm

Üye
1.0.56 sürümünde Galaxy S akıcı ve sorunsuz çalışıyor.Konuya eklenebilir..

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
hacı bu ne yaf :oha: ben de denedim o hile işini o kadar para ve altın olmadı ama hiç altın olmadığı halde normalde herhangi bir bölüm açılmaması lazım iken açılıyor yani daha önce 2 altın filan olması lazım yoksa oynayamıyordum şimdi oynuyorum hiç bir şey sormuyor ilginç bir durum oldu bende

- - - Eklendi - - -

Bu benim yavru
Bu arada tablet PolyPad 7208 HD

hacı bu ne yaf :oha: ben de denedim o hile işini o kadar para ve altın olmadı ama hiç altın olmadığı halde normalde herhangi bir bölüm açılmaması lazım iken açılıyor yani daha önce 2 altın filan olması lazım yoksa oynayamıyordum şimdi oynuyorum hiç bir şey sormuyor ilginç bir durum oldu bende

karayel90

karayel90

Üye
Kendim dündn beri kasa kasa 11 seviyeye getirdim 3 tane araba aldım ford shelby ford focus rs nissan gt-r ama şu hile dosyasını indireim bi:good:

Bismillah benim save gitti ama neyse bol para olması güzel

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Marketten indirmiştim ben.
tamam :oke:

- - - Eklendi - - -

V1.0.56 powervr lg optimus 3d max p725 te çalişti. çok teşekkürler
rica ederim iyi oyunlar :oke:

- - - Eklendi - - -

Oyunu sotore den indirdim. oyun gayet güzel ama benim asılsorum. Android/dat/com.ea.games.r3_row klasörü sadece 5,58 mb lık yer tutuyor.
yanlış bakmış olmayasın ?

- - - Eklendi - - -

sd dosyasını attım apk yuledım actım dosya ındırmeye basladı sonra indirdi bitince hata verdi ndne olmuyor cihaz galaxy s
hangi apk kardeş ?

- - - Eklendi - - -

***KONU GÜNCELLENDİ***
Offline Apk eklendi,
İyi Oyunlar :oke:

Polymath

Polymath

Üye
Ofline apk da çalışıyor sıkıntısız. Hilede çalıştı. eline sağlık. cihaz ainol novo 7 crystal

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
arkadaslar grafık yukseltme cozumunu buldum ve konu actım.adminin onaylamasını beklıyorum :)

Üst Alt