Arkadaş benim de telefon note 2 ama siteden google marketten indiremiyorum ki cihaz desteklemiyormuş.
Arkadaş benim de telefon note 2 ama siteden google marketten indiremiyorum ki cihaz desteklemiyormuş.

Denemedim çünkü android telefonum yok hazırlık yapıyorum şimdiden![]()
rica ederim...Note2 de denenmiştir. Fevkalade nin fevkinde.listeye ekleyebilirsin. Oyun için teşekkürler.
1.0.56
oyunun kurulu olduğu yere atın...para hilesini sd/android/data nın içine mi kopyalıyoruz?
tamam teşekkürler...Hangisini yükledim tam hatırlamıyorum ama en büyük boyutlu olanıydı![]()
önemli değil iyi oyunlarGoogle playden apk kurdum datayı çekiyordum sonra buradan konuyu görüp iptal ettim sd dosyaları burdan 5 dakkada çektim sağolasın![]()

sorun yok kardeş adreno az olduğu için...ben adrenoyu rardan çikardim 1.08gb çikti sorun mu var acaba?
tamam ekledim...hocam bende hallettim kasma sorununu Arkadaşlar benim telefon gibi ekranı büyük olna yani 4:3 olanlar telefonun ekrar ayarlarından oyunun ekraranını düzeltme yeri var oradan oyunu işaretleyin yağ gibi oyananıyor bu arada ben 1056 yı kurdum ondan önce 1030 kurmustum 1030 graafikler daha net söyleyeyim hocam istersen benide ekle çalışan telefonlar arasına LG OPTİMUS VU
neyi yapamadın?arkadaşlar yardım edin.ace2 ye yükleyemiyorumm
hocam vallahi bilmiyorum siz bu konularda ustasınız...benden bir bilgi beklemeyin bende fazla bilgi yokkonuyu kaldırdım arkadaşlar.
ben101 olmadı o metinde anlatılanlar yahu.. Baştan tekrar mı indirsem ki![]()

Rica ederim...Teşekkürler.
Rica ederim konuya ekledim...i9070 advance 4.1.2 de v1.056 apk dosyasını kurdum sorunsuz problemsiz çalıştı teşekkürler
önemli değil kardeşim güle güle oynaben101 kardeşim hayır duamı aldın valla . Vermiş oldugun hile dosyası sayesinde oyuna yeniden ısındım eline sağlıko neydi öyle arkadaş bir modifiye edelim diyoruz yarım saat bekletiyorlar
sayende simdi onlar düşünsün
![]()

Hocam sağol yaKardeşim helal olsun sana mükemmel paylasimlar yapıyorsun

Sağol kardeş,o indirsin kardeş ek data dosyasıdır o indirsinhocam emeğine sağlık.ben bu işlerde yeniyim,denilenleri yaptım.oyunu acınca tekrar bişeyler indiriyor wifiden.yanlışmı yaptım acaba yoksa eklediğim sd dosyasının haricinde tekrar bişeyler indirecekmi
Rica ederim kardeşimbende galaxy s2 de sorunsuz açtım . teşekkürler kardeşim şahane paylaşım![]()

hocam ben hileyi yüklemedim ki ?daha oyunu oynamadım,şuan telefonum servistehıle dosyasını attım save ve oyunun sesı gıttı :S Eğer bunu duzeltemıyorsak ben101 kardesım bana ordakı dosyanın orjınalını upload edebılırmısın? Yada herhangı bır arkadas upload edebılır mı bana ? doc dosyasını android/data/ oyun ıcındekı doc