önemli değil kardeşim güle güle oynasınöncelikle hızlı cevabın için teşekkürler,ayrı bir data indirdi 250 mb civarı.oyun piranha busines tab 7 de canavar gibi çalışıyor.çocuk çok sevinecek teşekkürler.

rica ederim kardeş,yakında çıkarsa eklerimYa neden bu oyunu offline oynayamiyoruz ki?Bu arada s3 sorunsuz tesekkurler...
önemli değil kardeş ekledim1.0.56 sürümü galaxy note denenmiştir sorunsuzdur..ekleyebilirsiniz..teşekkürler

Rica ederimtesekkurler
kardeş hangi sürümü yükledin?Bu benim yavru
Bu arada tablet PolyPad 7208 HD
Rica ederim
- - - Eklendi - - -
kardeş hangi sürümü yükledin?
çalışan listesine ekleyeceğimde o yüzden sordum
Sağol kardeş,o indirsin kardeş ek data dosyasıdır o indirsin
- - - Eklendi - - -
Rica ederim kardeşim
- - - Eklendi - - -
hocam ben hileyi yüklemedim ki ?daha oyunu oynamadım,şuan telefonum serviste![]()
sd yı tekrar ındırmek ıstemıyorum 
Bu benim yavru

ben de denedim o hile işini o kadar para ve altın olmadı ama hiç altın olmadığı halde normalde herhangi bir bölüm açılmaması lazım iken açılıyor yani daha önce 2 altın filan olması lazım yoksa oynayamıyordum şimdi oynuyorum hiç bir şey sormuyor ilginç bir durum oldu bendeBu benim yavru
ben de denedim o hile işini o kadar para ve altın olmadı ama hiç altın olmadığı halde normalde herhangi bir bölüm açılmaması lazım iken açılıyor yani daha önce 2 altın filan olması lazım yoksa oynayamıyordum şimdi oynuyorum hiç bir şey sormuyor ilginç bir durum oldu bendetamamMarketten indirmiştim ben.

rica ederim iyi oyunlarV1.0.56 powervr lg optimus 3d max p725 te çalişti. çok teşekkürler

yanlış bakmış olmayasın ?Oyunu sotore den indirdim. oyun gayet güzel ama benim asılsorum. Android/dat/com.ea.games.r3_row klasörü sadece 5,58 mb lık yer tutuyor.
hangi apk kardeş ?sd dosyasını attım apk yuledım actım dosya ındırmeye basladı sonra indirdi bitince hata verdi ndne olmuyor cihaz galaxy s