Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Kurfali66

Üye
Arkadaşlar iphone için 700mb android için 1.7 gb deniyor ama 3.5 gb çıktı rardan bu nedir ya :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyun 3.5gb mi:oha:
Bende tablete indiriyorum bu yuzde neden bu kadar yavas ilerliyo diyodum(apk dan wifi ile indiriyorum)

hayatibebek

Üye
Samsung galaxy tab 2 10.1 de 4.1.2 offical rootsuz rom da pover vr sgx 540 gpu ile1.0.56 nolu surumu indirdip kurdum sd dosyalarini wifi ile cekti. Oldukca akici bir sekilde oynatiyor ancak arabalar uzeri acayip gorunuyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Google playden apk kurdum datayı çekiyordum sonra buradan konuyu görüp iptal ettim sd dosyaları burdan 5 dakkada çektim sağolasın :D

Şehriyar

Şehriyar

Üye
Rica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsun :)
gerçekten pc oyun seviyesine geldi artık :oke:

- - - Eklendi - - -

hocam ingilizce biliyorsan şu aşağıdaki metni çevirebilir misin?
Sorunu çözdüm bu metinle.
Bunun hakkında bir konu açacağım yönlendirme linki eklersin konuya :)

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
ben adrenoyu rardan çikardim 1.08gb çikti sorun mu var acaba?

xxkahin

Üye
Bende enufak kasma olmadı. Birde sehriyar arkadaşa cevap verelim. Htc one x 1.0.56 yükledim 4 yarış yaptım grafiklerde herhangi bir bozukluk yok. Şimdi dataya baktım bende 1.16 gb gözüküyor.

elvan1993

Üye
hocam bende hallettim kasma sorununu Arkadaşlar benim telefon gibi ekranı büyük olna yani 4:3 olanlar telefonun ekrar ayarlarından oyunun ekraranını düzeltme yeri var oradan oyunu işaretleyin yağ gibi oyananıyor bu arada ben 1056 yı kurdum ondan önce 1030 kurmustum 1030 graafikler daha net söyleyeyim hocam istersen benide ekle çalışan telefonlar arasına LG OPTİMUS VU

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye

Sorunu çözdüm bu metinle.
Bunun hakkında bir konu açacağım yönlendirme linki eklersin konuya :)
sehriyar kardes su konuyu hemen acsanda baksak :) galaxy wde sorunsuz oynuyorum ama grafıkleri digerlerine gore kotu nasıl duzeldılecegı bu metinde anlatılmıs.acıcagın konuyu sabırsızlıkla beklıyorum :)

Gurberkable

Gurberkable

Üye
Ben de Adrono indirdim 1.08 gb boyutu. Bu arada Xperia Z de oynanabiliyormuş!.. o_0

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Ben de Adrono indirdim 1.08 gb boyutu. Bu arada Xperia Z de oynanabiliyormuş!.. o_0

çalişiyor mu peki. şuan datayı hafıza kartına atıyorum ama hafıza kartı çöp olduğu için 10 saate kopyalio :S

hasansin

Üye
arkadaşlar yardım edin.ace2 ye yükleyemiyorumm

cgty5312

Üye
galaxy s cihazım var powervr sd ındırdım 735mb rardan cıkardım 1 kusur gb oldu datanın ııcne attım oyunu actım yıne oyunu ındırmeye basladı neden eksık bıselermı var .?

Gurberkable

Gurberkable

Üye

çalişiyor mu peki. şuan datayı hafıza kartına atıyorum ama hafıza kartı çöp olduğu için 10 saate kopyalio :S
Denemedim çünkü android telefonum yok hazırlık yapıyorum şimdiden :)

Şehriyar

Şehriyar

Üye
konuyu kaldırdım arkadaşlar.
ben101 olmadı o metinde anlatılanlar yahu.. Baştan tekrar mı indirsem ki :hmmm

bunyas_1907

bunyas_1907

Üye
Arkadaşlar Samsung Galaxy S3 1.0.56 apk yı yükledim data klasörünü telefonun hafızasına attım android/data .... Bu şekilde çalışmaz mı ? illa hafıza kartınamı atıcaz ? Neden soruyom apk yı kurdum (1.0.56) sorun yok ... data yıda attım telefonun hafızasına android/data ama oyunu açınca downloadıng yazısı cıkıyor sanırım datayı çekicek... wi-fi yok... mobil net var..... yani data dosyasınımı görmüyor dosyayı oldugu gibi attım ismide bu com.ea.games.r3_row .... ? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

- - - Eklendi - - -

galaxy s cihazım var powervr sd ındırdım 735mb rardan cıkardım 1 kusur gb oldu datanın ııcne attım oyunu actım yıne oyunu ındırmeye basladı neden eksık bıselermı var .?

aynı sorun bendede var s3 için datayı attıgım halde ... oyunu açınca downloadıng ediyor datayı anlamadım gitti...

forza5454

forza5454

Üye
konuyu kaldırdım arkadaşlar.
ben101 olmadı o metinde anlatılanlar yahu.. Baştan tekrar mı indirsem ki :hmmm
Low ayar ;

XtraHigh ayar ;

Açıkçası pek bi fark göremedim ben
:bilmm Alt tireden emin misiniz siz :aha:

Artles

Artles

Üye
Şöyle birşey, marketten indirdim orjinal kendi kurdu hiçbirşey yapmadım ve çalıştı.
Cihaz Note II

- - - Eklendi - - -

Oyun 3.5gb mi:oha:
Bende tablete indiriyorum bu yuzde neden bu kadar yavas ilerliyo diyodum(apk dan wifi ile indiriyorum)

1.3 gb falan

Üst Alt