Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
arkadaslar bence datayı wifiden cekın en saglıklısı

Kurfali66

Üye
Arkadaş benim de telefon note 2 ama siteden google marketten indiremiyorum ki cihaz desteklemiyormuş.

hasansin

Üye
arkadaşlar ace2 ye yükledim olmuyor.yardımmm

Artles

Artles

Üye
Arkadaş benim de telefon note 2 ama siteden google marketten indiremiyorum ki cihaz desteklemiyormuş.

Aynen sıkıntı yok bendede.

Bu arada baktım 1.16 ymıs yanlış bilgilendirme olmasın 1.13 demiştim kafama takıldı :D

Kurfali66

Üye
Şimdi tekrar baktım destek gelmiş...

Polymath

Polymath

Üye
1.56 olan sürümü wifi ile çektım sorunsuz çalışıyor şuanda. Ainol novo 7 Crystal

bukel

Üye
Teşekkürler.

ozdenizdereli

ozdenizdereli

Üye
grafik ayarlari olmuyor malesef

Polymath

Polymath

Üye
hıle dosyasını attım save ve oyunun sesı gıttı :S Eğer bunu duzeltemıyorsak ben101 kardesım bana ordakı dosyanın orjınalını upload edebılırmısın? Yada herhangı bır arkadas upload edebılır mı bana ? doc dosyasını android/data/ oyun ıcındekı doc

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
i9070 advance 4.1.2 de v1.056 apk dosyasını kurdum sorunsuz problemsiz çalıştı teşekkürler

enesx86

Üye
Motorola Atrix te hiç biri çalışmıyor

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
ben101 kardeşim hayır duamı aldın valla . Vermiş oldugun hile dosyası sayesinde oyuna yeniden ısındım eline sağlık :tşk: o neydi öyle arkadaş bir modifiye edelim diyoruz yarım saat bekletiyorlar :( sayende simdi onlar düşünsün :ehe

atilladnz

Üye
Kardeşim helal olsun sana mükemmel paylasimlar yapıyorsun

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
Note2 de denenmiştir. Fevkalade nin fevkinde. ;) listeye ekleyebilirsin. Oyun için teşekkürler.
1.0.56
rica ederim...

- - - Eklendi - - -

para hilesini sd/android/data nın içine mi kopyalıyoruz?
oyunun kurulu olduğu yere atın...

- - - Eklendi - - -

Hangisini yükledim tam hatırlamıyorum ama en büyük boyutlu olanıydı :)
tamam teşekkürler...

- - - Eklendi - - -

Google playden apk kurdum datayı çekiyordum sonra buradan konuyu görüp iptal ettim sd dosyaları burdan 5 dakkada çektim sağolasın :D
önemli değil iyi oyunlar :oke:

- - - Eklendi - - -

ben adrenoyu rardan çikardim 1.08gb çikti sorun mu var acaba?
sorun yok kardeş adreno az olduğu için...

- - - Eklendi - - -

hocam bende hallettim kasma sorununu Arkadaşlar benim telefon gibi ekranı büyük olna yani 4:3 olanlar telefonun ekrar ayarlarından oyunun ekraranını düzeltme yeri var oradan oyunu işaretleyin yağ gibi oyananıyor bu arada ben 1056 yı kurdum ondan önce 1030 kurmustum 1030 graafikler daha net söyleyeyim hocam istersen benide ekle çalışan telefonlar arasına LG OPTİMUS VU
tamam ekledim...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yardım edin.ace2 ye yükleyemiyorumm
neyi yapamadın?

- - - Eklendi - - -

konuyu kaldırdım arkadaşlar.
ben101 olmadı o metinde anlatılanlar yahu.. Baştan tekrar mı indirsem ki :hmmm
hocam vallahi bilmiyorum siz bu konularda ustasınız...benden bir bilgi beklemeyin bende fazla bilgi yok :)

- - - Eklendi - - -

Rica ederim...

- - - Eklendi - - -

i9070 advance 4.1.2 de v1.056 apk dosyasını kurdum sorunsuz problemsiz çalıştı teşekkürler
Rica ederim konuya ekledim...

- - - Eklendi - - -

ben101 kardeşim hayır duamı aldın valla . Vermiş oldugun hile dosyası sayesinde oyuna yeniden ısındım eline sağlık :tşk: o neydi öyle arkadaş bir modifiye edelim diyoruz yarım saat bekletiyorlar :( sayende simdi onlar düşünsün :ehe
önemli değil kardeşim güle güle oyna :)

- - - Eklendi - - -

Kardeşim helal olsun sana mükemmel paylasimlar yapıyorsun
Hocam sağol ya :good:

kajjmeran

Üye
hocam emeğine sağlık.ben bu işlerde yeniyim,denilenleri yaptım.oyunu acınca tekrar bişeyler indiriyor wifiden.yanlışmı yaptım acaba yoksa eklediğim sd dosyasının haricinde tekrar bişeyler indirecekmi

a579

a579

Üye
bende galaxy s2 de sorunsuz açtım . teşekkürler kardeşim şahane paylaşım :oke:

Remember Me

Remember Me

Üye
    Konu Sahibi
hocam emeğine sağlık.ben bu işlerde yeniyim,denilenleri yaptım.oyunu acınca tekrar bişeyler indiriyor wifiden.yanlışmı yaptım acaba yoksa eklediğim sd dosyasının haricinde tekrar bişeyler indirecekmi
Sağol kardeş,o indirsin kardeş ek data dosyasıdır o indirsin

- - - Eklendi - - -

bende galaxy s2 de sorunsuz açtım . teşekkürler kardeşim şahane paylaşım :oke:
Rica ederim kardeşim :)

- - - Eklendi - - -

hıle dosyasını attım save ve oyunun sesı gıttı :S Eğer bunu duzeltemıyorsak ben101 kardesım bana ordakı dosyanın orjınalını upload edebılırmısın? Yada herhangı bır arkadas upload edebılır mı bana ? doc dosyasını android/data/ oyun ıcındekı doc
hocam ben hileyi yüklemedim ki ?daha oyunu oynamadım,şuan telefonum serviste :(

kajjmeran

Üye
öncelikle hızlı cevabın için teşekkürler,ayrı bir data indirdi 250 mb civarı.oyun piranha busines tab 7 de canavar gibi çalışıyor.çocuk çok sevinecek teşekkürler.

Üst Alt