Jaunus
Üye
Çalışmazmı hocam ayıp ettinoyunun hilesi çalıştı mı ?
Bütün arabaları modifiye ediyorum sıra ile.Çalışmazmı hocam ayıp ettinoyunun hilesi çalıştı mı ?
Bütün arabaları modifiye ediyorum sıra ile.Rica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsunHocam harika oyun insAllah tabletime indirip oynayacagim.cok tesekkur ederim Allah razi olsun sizden![]()

hocam ingilizce biliyorsan şu aşağıdaki metni çevirebilir misin?Çalışmazmı hocam ayıp ettinBütün arabaları modifiye ediyorum sıra ile.
For example it should give you real-time reflections and real-time shadows on Nexus 7.
Go to /sdcard/Android/data/com.ea..games.r3_row(_na)/.depot/eds/
Here you have 4 files:
AndroidLow.plist (blurry textures, no real-time reflections only shadows from bridges, car has blob shadow) > Nexus 7 default
AndroidMid.plist (normal textures, no real-time reflections only shadows from bridges, car has real-time shadow)
AndroidHigh.plist (normal textures, real-time reflections of environment and bridges, car has real-time shadow) > Galaxy S3 default
AndroidXtraHigh.plist (detailed textures, real-time reflections of environment and bridges, car has real-time shadow)
How to change the config:
Just check what config file your device is currently using - or guess it - and rename it to "__Android..." to have a backup if the method isn't working for you. Then select the choosen config file, copy it and rename it to the name you changed above.
For example:
Your screen looks like the first image (blurry textures and blob shadow) and you want real-time shadow but no real-time reflections.
You rename "AndroidLow.plist" to "__AndroidLow.plist" and then make a copy of "AndroidMid.plist".
Now rename the copied file to "AndroidLow.plist" and there you go.
This worked for me on my Galaxy S3 (where I had real-time reflections) and Nexus 7 (where I had even no real-time shadows).
So I guess it works with all others too.
found in the xda forums . Got xtrahigh and looks amazing on my nexus 4
Amin cumlemizdenRica ederim kardeşim asıl senden Allah razı olsun
gerçekten pc oyun seviyesine geldi artık![]()

v1.0.56 sürümünü yükle sd dosyası wifi ile çekebiliyorsun...Tegra2 tabletime hangi apk'yi indireyim simdi?birde apk ile wifiden cekmiyor mu illa sd mi indircez?
v1.0.56 sürümünü yükle sd dosyası wifi ile çekebiliyorsun...
bu v1.0.9 ilk sürüm,bazı grafik sorunları var...sakın bu sürümü yükleme,bunu yükleyen bir üye grafik sorunları yaşamış
V1.0.9 ile farki var mi hocam? Yani daha kotu degil deme v1.0.9 den?
bu v1.0.9 ilk sürüm,bazı grafik sorunları var...sakın bu sürümü yükleme,bunu yükleyen bir üye grafik sorunları yaşamış

ne kusura ya canın sağolsun kardeşben hocam bu kadar ingilizce bilsem kpdsden 70i çakarımKaba olarak ne dediğini anladım ama çevirecek kadar değil.yardımcı olamadığım için kusura bakma

önemli değil kardeşim
anladım hocam tekrardan teşekkürler![]()

eyvallah saol hocam benimde tegra 3 ama kasmalar oluyodu sende de oldumu hiçElvan1993 benim tlf da tegra3 ben 1.0.56 yüklendim sorunsuz oynuyorum.
Galaxy Wonder İle Test Ettim Stok Rom sadece yarışa başlangıçta bir kasma sonra yağ gibi müthiş bişe lannnn![]()
One X 1.0.56 sürümünde grafik sorunu alıyorum. Arabalar falan iyi ama çimler falan arada bozuluyor...
SD dosyasını turbobit linkinden indirdim. Açtım oyunu bi miktar daha indirme yaptı sd dosyaları toplam 3.47 gb oldu.