Bomba Gibi Oyun Real Racing 3 v1.0.56/v1.0.9/v1.0.30/Offline Sürüm ve Sınırsız Altın/Para Hilesi

Sponsorlu Bağlantılar

Violonist

Üye

crypto_12

crypto_12

Üye
note 2 için hangi sd dosyasını indirmem lazım. işlemci modelini bilmiyorum

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Beyler sd dosyaları rardan çıkarında 3.8 gb veri var telefona atıyorum android dataya çok zor atıyor sıkıldım iptal ettim yani normalmi bu 3.8 gb? Wifi ile çekince yine o kadar alan kaplıyormu wifi ile daha çabuk çekiyor veriyi sanki?

Mert

Mert

Üye
Oyunu torrent sitesinden indirdim. Sony Xperia P'de çalışıyor

avengers4

Üye
eline sağlık tesekkürler

osmanayman

osmanayman

Üye
Beyler sd dosyaları rardan çıkarında 3.8 gb veri var telefona atıyorum android dataya çok zor atıyor sıkıldım iptal ettim yani normalmi bu 3.8 gb? Wifi ile çekince yine o kadar alan kaplıyormu wifi ile daha çabuk çekiyor veriyi sanki?

Ben de 3.8gb olduğunu görünce "tegra" dosyalarını attım... extradan 200mb indirme yaptı ama boyut yine 1.5gb... Şu an sorunsuz oynuyorum...

Torren.t paylaşımı yasaktır.
Selametle... :oke:

volverine_007

Üye
Slm beyler 1.0.56 surumunu indirdim polypad 7200hd cihazimda calismadi boyutu 1 gb olan baska surum varmi arkadaslar hafiza yetmiyoda .

Kerim.

Kerim.

Üye
Oyun markette ücretsiz:allalla:demo mu mü o:allalla:

Violonist

Üye

çoğu kişi oyun içi satın alımlardan şikayetçi ama oyunu iyi derecelerde bitirirseniz çok da güzel ilerliyor. 11. seviyeye geldim 42 altın ve 60000 param var ve kazanacak cok yarış var. Yani hiç Satın alma sıkıntısı çekmiyorum

Kanuni_1520

Kanuni_1520

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: Remember Me
Kerim.

Kerim.

Üye
çoğu kişi oyun içi satın alımlardan şikayetçi ama oyunu iyi derecelerde bitirirseniz çok da güzel ilerliyor. 11. seviyeye geldim 42 altın ve 60000 param var ve kazanacak cok yarış var. Yani hiç Satın alma sıkıntısı çekmiyorum
Bende aynen böyle düşünüyorum.harika oyun.zaten simülasyon olduğu için bu kadar ayrıntıya girilmiş(kazalar,aracın motor bakımı ,tekerler gibi)

devilmy

devilmy

Üye
9003 sl sorunsuz calışmaktadır saol

efege

Üye
Ben low grafiklerde oynamak istiyorum.Nasıl yapıcam

pcwolf

pcwolf

Üye
Hilenin çalışması çok güzel:D

D u M a N

D u M a N

Üye
Beyler bende grafikler güzel kasmada yok ama aynalardan arkasi gözükmüyo dikiz aynasida yan aynalardan neden böyle cihaz ideos x5

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben de 3.8gb olduğunu görünce "tegra" dosyalarını attım... extradan 200mb indirme yaptı ama boyut yine 1.5gb... Şu an sorunsuz oynuyorum...

Torren.t paylaşımı yasaktır.
Selametle... :oke:

Cevap için teşekkürler. Bende wifi ile çekecem 4 gb bir oyun için ayıramam :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
4gb değil yahu 1.7 gb :hmmm

google playden indirdim ben sonra wifi ile çektim 200-300 mb anca çekti ortalama 15 dk falan sürdü şimdi android/data ya bakıyorum r3_row klasörü 5 mb :D bi kere çok az veri çekti bu birincisi klasör 5 mb buda ikincisi neden böyle oldu acaba? garibime gitti nedir bu işin aslı acaba 2 gb falan çekse 15 dakkada bitmezdi çoğu 6 mblık dosyaları çekip durdu zaten. Burda payaşımda mali cihazlar için verilen rardan çıkarttığın zaman 3.8 gb lık veri var.

• Beğen
Tepkiler: osmanayman

Üst Alt