Violonist
Üye
Oyunda profil nasıl oluşturacağız. Baktim bulamadim bi yerde. Hep guest olarak oynuyorum oyunu. İsim degistirmek istiyorum.
facebook hesabınla oyuna gir. Oyunun içerisinden.

Oyunda profil nasıl oluşturacağız. Baktim bulamadim bi yerde. Hep guest olarak oynuyorum oyunu. İsim degistirmek istiyorum.

note 2 için hangi sd dosyasını indirmem lazım. işlemci modelini bilmiyorum
Beyler sd dosyaları rardan çıkarında 3.8 gb veri var telefona atıyorum android dataya çok zor atıyor sıkıldım iptal ettim yani normalmi bu 3.8 gb? Wifi ile çekince yine o kadar alan kaplıyormu wifi ile daha çabuk çekiyor veriyi sanki?

Bende aynen böyle düşünüyorum.harika oyun.zaten simülasyon olduğu için bu kadar ayrıntıya girilmiş(kazalar,aracın motor bakımı ,tekerler gibi)çoğu kişi oyun içi satın alımlardan şikayetçi ama oyunu iyi derecelerde bitirirseniz çok da güzel ilerliyor. 11. seviyeye geldim 42 altın ve 60000 param var ve kazanacak cok yarış var. Yani hiç Satın alma sıkıntısı çekmiyorum
Ben de 3.8gb olduğunu görünce "tegra" dosyalarını attım... extradan 200mb indirme yaptı ama boyut yine 1.5gb... Şu an sorunsuz oynuyorum...
Torren.t paylaşımı yasaktır.
Selametle...![]()

Cevap için teşekkürler. Bende wifi ile çekecem 4 gb bir oyun için ayıramam![]()

4 gb demek telefonun yarısı demek... Gerek yok...![]()

4gb değil yahu 1.7 gb![]()
bi kere çok az veri çekti bu birincisi klasör 5 mb buda ikincisi neden böyle oldu acaba? garibime gitti nedir bu işin aslı acaba 2 gb falan çekse 15 dakkada bitmezdi çoğu 6 mblık dosyaları çekip durdu zaten. Burda payaşımda mali cihazlar için verilen rardan çıkarttığın zaman 3.8 gb lık veri var.